VPN בקופסא

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #21 

חוזר (מבטיח פעם אחרונה) שהפיתרון שלך זה ראוטר פשוט של אסוס. הוא לא מחליף את הראוטר שלך. מתחבר אליו ואז המכשירים שאתה רוצה שיהיו בחול יתחברו אליו במקום לראוטר הראשי.

טכנית, מה שאתה מבקש זה ראוטינג - פשוט ל vpn.

בקונפיגורציה שלו צריך להגדיר שהוא מקבל ip דרך dhcp וזהו. החיבור שלו לראוטר הראשי יהיה דרך חיבור wan לאחר חיבורי ה lan של ראוטר בזק.

הקונפיגורציה הבאה זה רק הכנסת חשבון vpn. יש הרבה שירותים כאלה, אני משתמש ב unlimited vpn. לפני כמה שנים היתה עסקה של תשלום פעם אחת לכל החיים וזה שירת אותי נאמנה מאז. באסוס יש הגדרות vpn fusion שם מכניסים את כל הנתונים מהספק ואתה מסודר.

זה בול מה שאתה מחפש ומאוד פשוט לקנפג.

הבעיה העיקרית מתצורה כזו זה שלרוב יש overselling אגרסיבי של חברות ה vpn וזה ממש מוריד את קצב הנתונים. אתה צריך רוחב פס טוב ולהתכונן לירידה די דרמטית ברוחב הפס. לכן כיום לא הייתי הולך על תשלום חד פעמי אלא דווקא משקיע בניסוי מול כמה ספקיות להשוות את האיכות שלהם.

דוגמאות רבות יש של שירותים די מדהימים שאפשר לקחת בארהב, בראשם YouTube tv (אם כי הם העלו מאוד את המחיר).

נדרש סטרימר, כי מסכים בישראל נעולים לשירותים הישראלים ולחנות הישראלית (עבור שירותים שאין בישראל).

עידו_גנוט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
שם מלא: עידו_גנוט
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

אני לא מתעקש להישאר עם נתב בזק - מי שמתעקש זה בזק אם יש לי בעיה הם לא יתנו לי תמיכה אם אחליף ראוטר (וכמו שאמרתי אין לי שום כוונה לעבור מבזק).
אסביר אולי קצת יותר טוב למה הצעתי מכשיר ייעודי למטרה הזאת. במכשיר ייעודי התכונה המרכזית מעבר לזה שהוא כבר מגיע מוגדר (שוב תחשבו שנניח NORDVPN עושים את זה אז המכשיר מגיע כבר עם ההגדרות שלהם ורק מכניסים שם משתמש - זה אולי נראה לכם זניח אבל להמון אנשים נושא ההגדרות הוא נקודה מאד בעייתית - והאמת גם אני כאיש טכנולוגיה לא שוחה בכלל ברשתות - זה לא התחום שלי ואני מעדיף כמה שפחות להתעסק עם זה) אבל הנקודה החשובה יותר היא שבמכשיר ייעודי אפשר לכבות ולהדליק את המכשיר פיזית אבל גם מהאפליקציה ששולטת גם ב-VPN עצמו - ככה שאם אתה לא רוצה להפעיל את השירות אתה תקבל את מלוא המהירות (זה בעצם רק יעביר את האות מהראוטר בזק לסוויץ) אבל אם רוצים להפעיל זה יעבור דרך ה-VPN.

לגבי מהירויות - ידוע שיש ירידה דרסטית ולכן אני מתכוון להפעיל את זה רק שיש לי צורך לא כל הזמן (ומפה הסיבה שכתבתי על מוצר ייעודי).

עופר - אם אתה אומר שזה אמור לעבוד גם בחיבור קווי אני יכול לנסות - יש לך איזה המלצה לדגם ספציפי?
זה נניח?

https://ksp.co.il/web/item/99597
הבעיה היא שהחיבורים שלו הם 1GBS והראוטר בזק הוא 2.5GBS מה שאומר שאני כל פעם שאני רוצה להשתמש בזה אני צריך להתחיל לנתק ולחבר כבלים...

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2656
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #23 

יש גם gt-ax6000 עם חיבורי 2.5GB

עידו_גנוט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

זה מוצר מאד מאד יקר במיוחד בארץ (ואגב לא זמין בשום מקום).
זה הרי מגוחך שבשביל לבצע פעולה כל כך פשוטה צריך לרכוש משהו כזה...
זה עוד סיבה שאמרתי - צריך להיות משהו ייעודי פשוט..

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2656
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #25 

אבל אין משהו ייעודי
יש ראוטרים שיודעים לעשות מה שאתה רוצה
ואם הדרישה שלך היא לחיבורי 2.5GB ומעלה - אז המחיר יחסית גבוה
אני קניתי מחו"ל לפני כשנה בסביבות 1,000 ש"ח (זה לא מוצר ששווה את הכסף לטעמי, אבל הייתי צריך ראוטר והיתה הזדמנות)
אין לי מושג כמה הוא עולה היום...
אולי אעלה עוד מעט שניים כאלו ללוח יד 2, תהיה עירני 😋

עידו_גנוט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

אותי זה מפתיע שאין. וזה בהחלט משהו שאני יכול להציע לחברות ה-VPN הגדולות (אם הן יבחרו לעשות עם זה משהו אני לא יודע אבל זה משהו שבהחלט יכול להביא להן הכנסות - אנשים יקנו מוצר בסבסוד + חבילה שנתית וזה ישאיר אותם מבחינת החברה לעוד שנים קדימה).

לגבי המחיר - הוא גבוה שלא לצורך - אין לי בעיה לשלם הרבה על ראוטר אבל הבעיה פה שאין לי באמת צורך בכל היכולות של ראוטר - יש לי כבר אחד (מעבר לבזק יש לי ראוטר של TP-LINK שעושה סך הכל עבודה סבירה בכל מה שקשור לאלחוטי אז להוסיף אחד שלישי ועוד יקר 😏...).

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”