Wolfs - סרט מותחן קומי עם בראד פיט וג'ורג' קלוני בבימוי ג'ון וואטס
צפיתי אתמול. אינספור דיאלוגים ארוכים מידי עד כדי שיעמום, כך שדילגתי על חלקם כדי להגיע לעיקר.
מאופן המשחק ניכר שהשחקנים עייפים ובאו לעשות את הסרט הזה רק בשביל לסגור פינה.
זה ממש לא הכריזמה והאנרגיות שהיו להם ב- Ocean Eleven.
מאופן המשחק ניכר שהשחקנים עייפים ובאו לעשות את הסרט הזה רק בשביל לסגור פינה.
זה ממש לא הכריזמה והאנרגיות שהיו להם ב- Ocean Eleven.
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11658
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 2486 פעמים
בעיקרון אני לא רואה טריילרים (חושפים לפעמים קטעים משמעותיים להבנת העלילה) אלא רק כמה שניות מהפתיחה.29/09/2024 10:48mulder כתב: לא צפיתי, רק מהטריילר כבר היה ברור לי שרוב הסיכויים שמדובר בפלופ. שניהם נראים משועממים, לא ראיתי ב 2 הדקות האלה שום דבר שגורם לי לרצות לצפות בסרט....
מעבר לזה טריילרים לא תמיד מספקים את כל האינפורמציה שיש בסרט, לפעמים גם הפוך. כלומר, יש טריילרים שרואים רק את סצנות האקשן
ברוב הטריילר, כשרואים את הסרט לרוב מתאכזבים כי הפעולה הוא 10% מהסרט. יש מצבים הפוכים (כמו Rebel Ridge) שלא רואים בו כמעט כלום
והוא מתגלה כסרט מצוין (ממה שיש כיום הוא בהחלט מתעלה על הבינוניות).
זה מזכיר לי את אחד הסרטים הטובים בהיסטוריה הקולנועית שראיתי בקולנוע כילד The Deer Hunter ולא הבנתי על מה מדובר עם פתיחה ארוכה
של ריקודים ובילויים עד כדי ייאוש, ואז הגיע החלק השני שאשאיר אותי עם הלסת למטה ( מיותר לציין שלאחר מכן צפיתו בו שוב ושוב).
בכללית, מומלץ לא לתת דיעה על סרט/סדרה לאחר כמה דקות (פרק ראשון) זאת לא אינדיקציה להבנת הסרט (כאמור, יש סרטים שמתחילים לאט
ואז מקבלים תפנית מרתקת).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
בגדול אם זה נראה סרט לא מושקע ומשחק גרוע אז זה לא שפתאום הסרט יתגלה כהפתעה מדהימה. לפעמים יש את היוצאים מהכלל אבל זה נדיר. גם אין מה לחשוש שזה יחשוף משהו רציני, בדרך כלל הסרט יוצא כמה שבועות/חודשים אחרי והסיכוי לזכור משהו משמעותי משם קטן. לראות כמה שניות? מה זה נותן?29/09/2024 12:05Kondo10 כתב: בעיקרון אני לא רואה טריילרים (חושפים לפעמים קטעים משמעותיים להבנת העלילה) אלא רק כמה שניות מהפתיחה.
מעבר לזה טריילרים לא תמיד מספקים את כל האינפורמציה שיש בסרט, לפעמים גם הפוך. כלומר, יש טריילרים שרואים רק את סצנות האקשן
ברוב הטריילר, כשרואים את הסרט לרוב מתאכזבים כי הפעולה הוא 10% מהסרט. יש מצבים הפוכים (כמו Rebel Ridge) שלא רואים בו כמעט כלום
והוא מתגלה כסרט מצוין (ממה שיש כיום הוא בהחלט מתעלה על הבינוניות).
זה מזכיר לי את אחד הסרטים הטובים בהיסטוריה הקולנועית שראיתי בקולנוע כילד The Deer Hunter ולא הבנתי על מה מדובר עם פתיחה ארוכה
של ריקודים ובילויים עד כדי ייאוש, ואז הגיע החלק השני שאשאיר אותי עם הלסת למטה ( מיותר לציין שלאחר מכן צפיתו בו שוב ושוב).
בכללית, מומלץ לא לתת דיעה על סרט/סדרה לאחר כמה דקות (פרק ראשון) זאת לא אינדיקציה להבנת הסרט (כאמור, יש סרטים שמתחילים לאט
ואז מקבלים תפנית מרתקת)....
לגבי כמה זמן ראוי לתת לסרט לפני שמוותרים, זה מאוד תלוי. אם אני יודע שזה אמור להיות סרט טוב(נגיד קיבל ביקורות טובות), אז אני אמשיך, אבל מנסיוני סרט שלא מתחברים אליו תוך 20, גג 30 דקות, אז מה הטעם?
-
Kondo10

אסביר שוב כי כנראה לא הייתי ברור.
בגדול לא צופה בטריילרים (בטח לא בסרטונים לחזק אג'נדה מסוימת) מלבד כמה שניות לראות את ערכי ההפקה והצילום (זה מספיק לי)
ולפעמים קופץ קדימה, לרוב מדלג. טריילרים כן יכולים להרוס סרט (כבר היו מקרים רבים בעבר) כשרואים מישהו נהרג (לא באופן מלא) או סצנה משמעותית שעדיף לראות בהפתעה. אני לא רק זוכר סצנות מלפני כמה שבועות, אפילו סצנות מלפני 30 שנה אני זוכר לפעמים לפרטי פרטי
(סרטים שאהבתי ממש, כמו סצנות מסרטים של אלפרד היצ'קוק מלפני כמה עשורים).
מספר הסרטים והסדרות שלא הצלחתי לשרוד הם רבים, ולאו דווקא בגלל שהם/ן טובים/טובות - אלא כי לא הצלחתי להתחבר אליהם/ן
עדיין אני לא מרים ידיים. את Succession שמחשיבים לסדרת מופת, לא מצליח לעבור את פרק רביעי או חמישי לאחר שזוגתי פרשה
ניסי שוב ושוב ללא הצלחה. כנ"ל For All Mankind, מנסה ללא סוף (תקוע בפרק רביעי אני חושב) לא מתחבר. עדיין אני לא טוען שהן לא טובות
וזה העניין החשוב. בלי להזכיר את הסדרת הכי אינטליגנטית (כתבתי את זה עוד בעונות ראשונות) שהייתי מכור אליה (Billions) עונה שישית שברה
אותי בלי יכולת לצפות בה (הסיבות הן רבות) וגם כשסיימתי בכוח את עונה שישית, אין לי אנרגיות לראות את עונה אחרונה למרות שניסיתי לא פעם.
כלומר, אין בעיה לא אוהב תוכן מסוים, זה בסדר זה קורה גם לי. אבל אין טעם לכתוב שהסרט לא טוב לאחר כמה דקות - זה שורש העניין.
יש מקרים גרועים יותר, יושבים שבועות לכתוב ביקורת על סדרת מופת (לטעמי) ומישהו פתאום מעלה את כל הביקורת, בשלמותה
רק כדי לומר שהסדרה פח (ועוד כל מיני ביטויים דוחים) וכל זה לאחר 5 דקות צפייה. זה לא רק לא לעניין אלא מרגיז ופוגע ברמות.
בגדול לא צופה בטריילרים (בטח לא בסרטונים לחזק אג'נדה מסוימת) מלבד כמה שניות לראות את ערכי ההפקה והצילום (זה מספיק לי)
ולפעמים קופץ קדימה, לרוב מדלג. טריילרים כן יכולים להרוס סרט (כבר היו מקרים רבים בעבר) כשרואים מישהו נהרג (לא באופן מלא) או סצנה משמעותית שעדיף לראות בהפתעה. אני לא רק זוכר סצנות מלפני כמה שבועות, אפילו סצנות מלפני 30 שנה אני זוכר לפעמים לפרטי פרטי
(סרטים שאהבתי ממש, כמו סצנות מסרטים של אלפרד היצ'קוק מלפני כמה עשורים).
מספר הסרטים והסדרות שלא הצלחתי לשרוד הם רבים, ולאו דווקא בגלל שהם/ן טובים/טובות - אלא כי לא הצלחתי להתחבר אליהם/ן
עדיין אני לא מרים ידיים. את Succession שמחשיבים לסדרת מופת, לא מצליח לעבור את פרק רביעי או חמישי לאחר שזוגתי פרשה
ניסי שוב ושוב ללא הצלחה. כנ"ל For All Mankind, מנסה ללא סוף (תקוע בפרק רביעי אני חושב) לא מתחבר. עדיין אני לא טוען שהן לא טובות
וזה העניין החשוב. בלי להזכיר את הסדרת הכי אינטליגנטית (כתבתי את זה עוד בעונות ראשונות) שהייתי מכור אליה (Billions) עונה שישית שברה
אותי בלי יכולת לצפות בה (הסיבות הן רבות) וגם כשסיימתי בכוח את עונה שישית, אין לי אנרגיות לראות את עונה אחרונה למרות שניסיתי לא פעם.
כלומר, אין בעיה לא אוהב תוכן מסוים, זה בסדר זה קורה גם לי. אבל אין טעם לכתוב שהסרט לא טוב לאחר כמה דקות - זה שורש העניין.
יש מקרים גרועים יותר, יושבים שבועות לכתוב ביקורת על סדרת מופת (לטעמי) ומישהו פתאום מעלה את כל הביקורת, בשלמותה
רק כדי לומר שהסדרה פח (ועוד כל מיני ביטויים דוחים) וכל זה לאחר 5 דקות צפייה. זה לא רק לא לעניין אלא מרגיז ופוגע ברמות.
-
Kondo10

לאחר דיבורים על הפקת סרט המשך, בסוף הוחלט לבטל אותו. קודם שילמדו איך לעשות סרטים ראויים לצפייה
ולא רק כוכבים נוצצים שלכאורה אמורים לכסות על כשלים של תסריט רדוד ובניית עלילה שלא תתיש את הצופה לאחר 10 דקות.
https://variety.com/2024/film/news/wolf ... 236218599/
ולא רק כוכבים נוצצים שלכאורה אמורים לכסות על כשלים של תסריט רדוד ובניית עלילה שלא תתיש את הצופה לאחר 10 דקות.
https://variety.com/2024/film/news/wolf ... 236218599/
-
Kondo10

בראד פיט שחקן בינוני? לא יודע מהיכן התבונות האלה - אבל מציע שתבדוק טוב טוב לפני הכרזות כאלה.
ג'ורג' קלוני שחקן חביב בהחלט שעשה כמה דברים מופלאים בקריירה שלו. בינוני הוא ממש לא.
ג'ורג' קלוני שחקן חביב בהחלט שעשה כמה דברים מופלאים בקריירה שלו. בינוני הוא ממש לא.
-
Kondo10

בוא נסכים שלא להסכים. בראד פיט שחקן מעולה לטעמי.
ג׳ורג׳ קלוני הוא בעיקר אקטיביסט ווקי, שחקן הוא לא וגם מעולם לא היה (עדיין יש לי סיוטים מבאטמן ורובין). בראד פיט היה שחקן מעולה בניינטיז (דוגמאות בולטות: 12 קופים, סנאצ׳, מועדון קרב), אבל תהילתו מאחוריו לצערי.
אה, והסרט זאבים מעפן ברמות קשות, מבין לגמרי את ההחלטה לא לשחרר אותו לקולנוע ולהפיץ ישירות לסטרימינג, חצי ביזיון עדיף על ביזיון מלא.
אה, והסרט זאבים מעפן ברמות קשות, מבין לגמרי את ההחלטה לא לשחרר אותו לקולנוע ולהפיץ ישירות לסטרימינג, חצי ביזיון עדיף על ביזיון מלא.
סרט לא מדהים אבל חביב בהחלט ואפשר להעביר איתו ערב בכיף. לא כל סרט חייב להיות יצירת אומנות מושלמת כדי שאפשר יהיה להנות ממנו...
Batnun
.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED