שוקל רכישה של pixel 6a אבל הבנתי שיש בעיות עם תמיכה בארץ של רשתות
בגדול יש שני מכשירים ששמתי עליהם עין
pixel 6a ו galaxy a53, שניהם באותו טווח מחיר.
החסרון היחיד של ה pixel מבחינתי זה שאין הקלטת שיחות, אבל הוא קטן יותר מהיר יותר ואנדוראיד נקי.
אבל עכשיו מקריאה באינטנרט אני מבין שאין תמיכה ברשת 5g והוצאת שיחות עם 4g?
אני לא מבין כל כך ברשתות סלולר בארץ ובכנות מכשיר סלולר זה אחד הדברים שהכי פחות חשובים לי, השאלה מה המשמעות של זה מבחינתי?
האם בעוד שנה שנתיים שיסגרו את רשתות את 2g \ 3g לא ניתן יהיה להוציא שיחות?
אני מתכנן להחזיק במכשיר כל עוד הוא מקבל עדכונים.
pixel 6a ו galaxy a53, שניהם באותו טווח מחיר.
החסרון היחיד של ה pixel מבחינתי זה שאין הקלטת שיחות, אבל הוא קטן יותר מהיר יותר ואנדוראיד נקי.
אבל עכשיו מקריאה באינטנרט אני מבין שאין תמיכה ברשת 5g והוצאת שיחות עם 4g?
אני לא מבין כל כך ברשתות סלולר בארץ ובכנות מכשיר סלולר זה אחד הדברים שהכי פחות חשובים לי, השאלה מה המשמעות של זה מבחינתי?
האם בעוד שנה שנתיים שיסגרו את רשתות את 2g \ 3g לא ניתן יהיה להוציא שיחות?
אני מתכנן להחזיק במכשיר כל עוד הוא מקבל עדכונים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
כרגע יש תמיכה ברשת פרטנר בגרסאת הבטא של אנדרואיד שתצא רשמית במרץ.
ככל הנראה גם פלאפון ופרטנר יצטרפו לזה. אין הבטחה ברורה כמובן.
ככל הנראה גם פלאפון ופרטנר יצטרפו לזה. אין הבטחה ברורה כמובן.
תודה על התגובה, אז נכון לעכשיו בפיקסל אפשר להוציא רק שיחות דור שלוש,? פרט לרשת פרטנר ששם זה בבטא נכון לעכשיו?28/01/2023 10:11ChinggisKhan כתב: כרגע יש תמיכה ברשת פרטנר בגרסאת הבטא של אנדרואיד שתצא רשמית במרץ.
ככל הנראה גם פלאפון ופרטנר יצטרפו לזה. אין הבטחה ברורה כמובן....
היום המכשיר שלי תומך דור 4, אני לא משתמש כבד והמהירות מספיקה לי, אבל באינטרנט יהיה לי גלישה מבוססת דור 4?
אני פשוט מנסה להבין את ההשלכות של רכישת פיקסל והאם זה כדאי לי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

יש לפחות עוד שנתיים שתהיה תמיכה בתדרים הישנים וכמו שזה נראה עם ההשפעה של העסקנים החרדים יותר מזה.
כרגע הצפי הוא שכן יהיה עדכון במרץ לפחות לרשת פרטנר ואולי גם לסלקום ופלאפון. תמיד תוכל לעבור לפרטנר (המחירים היום די זהים).
האם יש בכלל פריסה של דור 5 באזור המגורים שלך ?
כרגע הצפי הוא שכן יהיה עדכון במרץ לפחות לרשת פרטנר ואולי גם לסלקום ופלאפון. תמיד תוכל לעבור לפרטנר (המחירים היום די זהים).
האם יש בכלל פריסה של דור 5 באזור המגורים שלך ?
5g לא ממש מעניין אותי רק לוודא שיש לי מהירות של 4g בגלישה במידה וארכוש פיקסל.28/01/2023 19:39ChinggisKhan כתב: יש לפחות עוד שנתיים שתהיה תמיכה בתדרים הישנים וכמו שזה נראה עם ההשפעה של העסקנים החרדים יותר מזה.
האם יש בכלל פריסה של דור 5 באזור המגורים שלך ?...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

לא אמורה להיות לך שום בעיה בשנתיים-שלוש הקרובות. אני באופן אישי מאמין שגם דור 5 יהיה לך.
עם העדכון של מרץ 2023, VoLTE עדיין לא עובד ב-012mobile עם Pixel 4a5g.28/01/2023 10:11ChinggisKhan כתב: כרגע יש תמיכה ברשת פרטנר בגרסאת הבטא של אנדרואיד שתצא רשמית במרץ.
ככל הנראה גם פלאפון ופרטנר יצטרפו לזה. אין הבטחה ברורה כמובן....
גרסת "הגדרות הספק" עודכנה ל
קוד: בחירת הכל
partner_il-43000000001.47גם רענון לקו ע"י נציג של 012 לא עזר.
גם אצלי פרטנר pixel 4a5g וולטה לא עובד, בשיומי ישן הוא כן עובד. כנראה הם לא מתכננים להוסיף לטלפון הזה.
אבל גם ככה עדכונים לטלפון נגמרים בסוף השנה, אז יהיה אפשר לקנות 7a במקום. כי עדיף טלפון עם עדכוני אבטחה עדכניים, וה7a מגיע עם 5 שנים של עדכונים.
אבל גם ככה עדכונים לטלפון נגמרים בסוף השנה, אז יהיה אפשר לקנות 7a במקום. כי עדיף טלפון עם עדכוני אבטחה עדכניים, וה7a מגיע עם 5 שנים של עדכונים.