כאן משיקה במסיבת עיתונים אפליקציה חדשה ומרהיבה למסכים חכמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
Nvidia Shield
לא ניתן לצפות במשחקים, הוידאו לא מצליח לנגן חלק משהו ב fram rate swithcing לא עובד.
מיותר לציין שמנטפליקס, דיסני פלוס ותכנים מפלקס רצים חלק.
אפילו 12 פלוס רץ יחסית חלק.
עד כמה שאני זוכר האפליקציה הקודמת עבדה טוב יותר. כמובן שאי אפשר לחזור אחורה ..
לא ניתן לצפות במשחקים, הוידאו לא מצליח לנגן חלק משהו ב fram rate swithcing לא עובד.
מיותר לציין שמנטפליקס, דיסני פלוס ותכנים מפלקס רצים חלק.
אפילו 12 פלוס רץ יחסית חלק.
עד כמה שאני זוכר האפליקציה הקודמת עבדה טוב יותר. כמובן שאי אפשר לחזור אחורה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הכתבה אכן מעניינת אבל לגבי האפליקציה החדשה הוא מתייחס מעט מאוד ולא מדייק.
אני כבר מספר שנים צופה בתכנים של כאן 11 ביוטיוב ויש להם את המחלקת דיגיטל הכי טובה.
העניין הוא שהאפליקציה החדשה פחות נוחה מהקודמת וגם פחות נוחה מהערוץ של כאן 11 ביוטיוב שמאוד נוח לי.
הכי חשוב: האפליה של יוטיוב בטלוויזיה שלי בחיים לא נתקעת.
אבל גם הממשק באפליקציה לא נותן לי להגיע מהר להעדפות שלי.
אני כבר מספר שנים צופה בתכנים של כאן 11 ביוטיוב ויש להם את המחלקת דיגיטל הכי טובה.
העניין הוא שהאפליקציה החדשה פחות נוחה מהקודמת וגם פחות נוחה מהערוץ של כאן 11 ביוטיוב שמאוד נוח לי.
לדעתך המונדיאל שייך למחלקת החדשות?27/11/2022 18:32gilg7 כתב: הכתבה אכן מעניינת אבל לגבי האפליקציה החדשה הוא מתייחס מעט מאוד ולא מדייק.
גיל...
כי לא נראה לי שהוא שייך למחלקת דרמה או דוקו.
אם זה שייך לחדשות אז כנראה שהמונדיאל הבא לא ישודר בערוץ כאן מונדיאל.
https://www.google.com/amp/s/www.kipa.co.il/amp/1146314
מעשה נבלה28/11/2022 4:09רמאש כתב: לדעתך המונדיאל שייך למחלקת החדשות?
כי לא נראה לי שהוא שייך למחלקת דרמה או דוקו.
אם זה שייך לחדשות אז כנראה שהמונדיאל הבא לא ישודר בערוץ כאן מונדיאל.
https://www.google.com/amp/s/www.kipa.co.il/amp/1146314...
כנראה שבאמת נצטרך לחפש מקום אחר לראות בו את המונדיאל הבא, ולא דרך תאגיד כאן....
ואם אני הבנתי נכון לפי הצעת החוק הזאת באם הליכוד יצליח להרכיב ממשלה אז אם בתוך שנתיים ימצא קונה לתאגיד כאן אז תאגיד כאן כבר לא יהיה ממלכתי ולא בטוח שיהיה לו מספיק כסף לשדר את המונדיאל הם הבא, בניגוד למצב של עכשיו שתאגיד כאן הוא ממלכתי אז הוא מקבל בינתים לא מעט כסף מקופת מדינת ישראל.
https://www.israelhayom.co.il/news/poli ... n=facebook
מבחינתי שייקבלו הרבה כסף מהמדינה, הם נותנים לי תמורה מלאה, בשביל זה בין היתר אני משלם מיסים.09/12/2022 6:31רמאש כתב: כנראה שבאמת נצטרך לחפש מקום אחר לראות בו את המונדיאל הבא, ולא דרך תאגיד כאן.
ואם אני הבנתי נכון לפי הצעת החוק הזאת באם הליכוד יצליח להרכיב ממשלה אז אם בתוך שנתיים ימצא קונה לתאגיד כאן אז תאגיד כאן כבר לא יהיה ממלכתי ולא בטוח שיהיה לו מספיק כסף לשדר את המונדיאל הם הבא, בניגוד למצב של עכשיו שתאגיד כאן הוא ממלכתי אז הוא מקבל בינתים לא מעט כסף מקופת מדינת ישראל.
https://www.israelhayom.co.il/news/poli ... n=facebook...
כבר יותר משנה אני בודק מתוך הרגל מה משדרים הערוצים המסחריים וכל פעם מתאכזב מחדש. *** ועוד *** ועוד ***.
כאן 11 משדרים מדי פעם תוכניות טובות.
(לא לראות את אסי עזר זה כבר הישג)
אם יהפכו את התאגיד למסחרי הוא יהפוך לעוד גרסה של ערוץ 13.
בנושא צפיה בתכנים זה כל אדם ומה שהוא אוהב לצפות.09/12/2022 15:28gilg7 כתב: מבחינתי שייקבלו הרבה כסף מהמדינה, הם נותנים לי תמורה מלאה, בשביל זה בין היתר אני משלם מיסים.
כבר יותר משנה אני בודק מתוך הרגל מה משדרים הערוצים המסחריים וכל פעם מתאכזב מחדש. *** ועוד *** ועוד ***.
כאן 11 משדרים מדי פעם תוכניות טובות.
(לא לראות את אסי עזר זה כבר הישג)
אם יהפכו את התאגיד למסחרי הוא יהפוך לעוד גרסה של ערוץ 13.
גיל...
יכול להיות שאם תאגיד כאן יהיה פרטי אז אותו גוף שידור גם יעדיף לקבלת רייטינג טוב לשדר את כל משחקי המונדיאל לשנת 2026, אבל הבעיה היא שערוץ פרטי יכול להיות ערוץ מסחרי ואם בזמן משחקי המונדיאל הוא יעדיף לשדר פחות פרסומות למשך הרבה ימי שידור של המונדיאל, אז הוא יכול להפסיד הרבה כסף מהמפרסמים בערוץ שלו,
יתכן גם שהוא יצטרך להיות חבר באיגוד השידור האירופי, כמו שכיום איגוד השידור האירופי קנה בצורה בלעדית את זכויות השידור של מונדיאל 2022 גם לאזור ישראל
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3567128
אז אם איגוד השידור האירופי יקנה בצורה בלעדית גם את זכויות השידור למשל של מונדיאל 2026, כאשר כדי להיות חבר כזה אפשר להיות גוף מסחרי כמו למשל הגוף המסחרי ממדינת צרפת בשם צרפת 2 שגם חבר באיגוד השידור האירופי, אבל לפי חוקי איגוד השידור האירופי, אסור שהממשלה תישלוט גם לא בצורה חלקית בגוף שידור כזה, אז אם לגוף הפרטי שיקנה את תאגיד כאן לא יהיה מספיק כסף לשלם לאיגוד השידור האירופי כדי להיות חבר בו אז במקרה כזה אם אותו גוף פרטי ירצה לקנות מאיגוד השידור האירופי את משחקי מונדיאל לשנת 2026, אז קנייה כזאת של זכויות שידור יכולה לעלות לו הרבה מאוד כסף, וכתוצאה מזה יכול להיות שאותו גוף שידור לא יוכל לשדר לצפיה בחינם בישראל את משחקי המונדיאל לשנת 2026.
אבל אני מקווה לטוב, גם אם צריך בשביל זה ממשלה אחרת במדינת ישראל שלא תשלוט גם לא בצורה חלקית ולא תמכור או תסגור את תאגיד השידור הישראלי כאן,
לדעתי אפשר אם צריך אז לחוקק חוקים של מה צריך להיות בתאגיד כאן, במקום לשלוט עליו גם אם זה בצורה חלקית אבל עם הרבה מאוד הגבלות וגם במקום למכור אותו או לסגור אותו.
בכל אופן גם אם תאגיד כאן ימשיך להשאר לא בשליטת הממשלה אז לא בטוח שהוא ישדר לצפיה בחינם את מונדיאל 2026, גם בגלך הפרשי השעות בין המדינות, וגם כי הוא כנראה יהיה בו זמנית ב 3 מדינות וביותר מ 10 ערים.
https://www.ice.co.il/sport_news/news/article/914197
אולי עד אז בישראל יהיה שירות סטרימינג שבמחיר מוזל אפשר יהיה דרכו לצפות במשחקי המונדיאל, זה גם יכול להיות אולי דרך שירות הסטרימינג של free TV, שצריך להיות זול במחיר כאשר בשירות הזה גם שותפה קבוצת RGE שאחראית על ערוצי הספורט של ספורט 5.
מה שעוד מעניין לדעת בקשר למונדיאל 2026 בגלל הפרשי הזמן בין למשל מדינת ישראל לארצות הברית, איך העובדים בישראל מי שלא נראה לי שהם יכולים בלי לראות מונדיאל בשידור חי ושהם עובדים בשעות היום אז איך הם יוכלו לראות בשידור חי את משחקי המונדיאל הזה?
במונדיאל של עכשיו הפיתרון מסך תצוגה לזה בעבודה, אבל מה במונדיאל האם בגללו רוב מקומות העבודה בישראל יתחילו לפעול יותר מאוחר? או שיעשו שמי שיסכים מרצונו החופשי בזמן הזה לעבוד גם בבוקר אז ישלמו לו על זה עוד כסף?
מה שכן שבמקרה כזה הבעיה יכולה להיות לא רק בישראל אלא גם במדינות שרחוקות מארצות הברית כמו כל המזרח התיכון וכל מזרח אירופה וכל מערב אירופה, ויכולה גם להיות בעיה של רעש של צעקות של האחרים מתי שיש במשחק הכנסת כדורים לשערים.
בנוסף לזה אמרו שבתאגיד כאן שבגלל הגבלה כספית אז הם שולחים פחות אנשים שלהם לסיקור המונדיאל בקאטר, אז מה יהיה אם לסיקור טוב של המונדיאל שיהיה צריך יותר כתבים כי במונדיאל הזה צריכים להיות משחקים בהרבה יותר ערים, בנוסף לזה שבמונדיאל הזה צריכות להשתתף לא מעט מדינות נראה לי 48 מדינות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה נראה שהם מעולם לא השתמשו באפליקציה של עצמם. זה בול הבעיה של מרבית האפליקציות הישראליות.25/11/2022 0:06ValorHeart כתב: התקנתי על Apple TV, רק אצלי לא רואים אילו פרקים נצפו בסדרות שלהם? איך אני אמור לזכור באיזה פרק עצרתי?...
לא ברור מה ההשקה הזו יותר - זלזול באינטיליגנציה של צרכני "כאן 11" או סתם חובבנות ישראלית טיפוסית..
אם רק היו משקיעים חצי מכמות הכסף שהושקעה בקמפיין של האפליקציה "החדשה והמרהיבה" הזו בפיתוח\בדיקות של האפליקציה..
אם רק היו משקיעים חצי מכמות הכסף שהושקעה בקמפיין של האפליקציה "החדשה והמרהיבה" הזו בפיתוח\בדיקות של האפליקציה..
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ועדיין בשנת 2022 האפליקציה הזאת לא מותאמת לכלל המסכים החכמים באשר הם, במקרה אני מנסה במסך 32" חכם של LG ובעוד קשת מופיע לי ועוד רבות אחרות כאן עדיין לא מופיע כי המסך מבחינתם לא FHD וגם רשת כמובן לא... טוב נו ההפסד לא ענק ממה שאני קורא פה בין השורות