חנות לרכישת HTPC בניו יורק

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #21 

Winit כתב:טוב, בואו נסכם שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון.
אגב, פיקסיז, החשבון שלך לגמרי לא נכון...הקנס הוא 100% על ערך המס (במקרה הזה מע"מ) שאתה הדרש לשלם ולא מערך המוצר ולכן במצב הגרוע ביותר אם תרכוש בחו"ל מחשב ב- 30% הנחה ותצטרך לשלם עליו מע"מ כפול (15.5 אחוז כפול 2 = 31%) תגיע בערך לתשלום של 1% יותר ממחירו בארץ ולא כפי שכתבת...
...
אכן, כל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון (הנה הדרך הבטוחה לאנרכיה).
בכל מקרה, כמו שכתבתי, כאשר אדם נתפס מנסה להבריח משהו, גובה המס שהוא צריך לשלם (מכס או מע"מ) מוכפל. חוצמזה, יש עוד קנס.
נקודה נוספת שצריך לזכור היא שבמקרה כזה, המס (והקנסות הנוספים) מחושבים לפי מחירון מס הכנסה ולא לפי הקבלה. כלומר: רכשת מוצר שעולה 400 דולר בזמן מבצע. ניסית להבריח אותו וניתפסת: המכס יעשה את כל החישובים לפי המחירון שיש אצלו - כלומר, לפי מחיר גבוה בהרבה מהמחיר שאתה שילמת כי תפסת מבצע כזה או אחר.

קח את כל זה בחשבון ותראה שאתה מגיע למחיר כפול מהמחיר שהיית משלם בארץ. (ולפעמים אף יותר מזה...)

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #22 

בלי קשר לסיכון כזה או אחר... השיטה שלי ב NY היתה תמיד להזמין בחנות אינטרנט אפילו לפני הטיסה ולבקש מישלוח למלון. ואז כל המבחר שבארה"ב פתוח בפניך...
Enjoy the Silence

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #23 

OferL כתב:בלי קשר לסיכון כזה או אחר... השיטה שלי ב NY היתה תמיד להזמין בחנות אינטרנט אפילו לפני הטיסה ולבקש מישלוח למלון. ואז כל המבחר שבארה"ב פתוח בפניך...
...
צריך לקחת בחשבון שלא כל חנות מוכנה לשלוח למלון!

אורן.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #24 

oshapir כתב:
OferL כתב:בלי קשר לסיכון כזה או אחר... השיטה שלי ב NY היתה תמיד להזמין בחנות אינטרנט אפילו לפני הטיסה ולבקש מישלוח למלון. ואז כל המבחר שבארה"ב פתוח בפניך...
...
צריך לקחת בחשבון שלא כל חנות מוכנה לשלוח למלון!

אורן.
...
OK אז לא כל המבחר... אבל הרבה יותר מאשר אם רק תסתובב ברחובות NY
Enjoy the Silence

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #25 

הרבה אתרים כמו Newegg לא ישלחו לכתובת שונה מזו של הכרטיס אשראי בכדי להמנע מהונאות.
לא פשוט לבצע רכישה ברשת באתר אמריקאי שאתה לא תושב ארה"ב - אבל אפשרי.

אני מסכים המחירים משמעותית נמוכים עד כדי כך ששוה לאבד אחריות (ניתן לרכוש את החלק הפגום בהפרש המחירים).

בהצלחה
There is no spoon

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”