קניית ראוטר לסיבים אופטים של אנלימטד
-
matan5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: מתן
אני מחפש לקנות ראוטר באופן פרטי שיתמוך בתקן Wifi 6 וגם יתאים לחיבור לתשתית אינטרנט של אנלימטד, שלפי מה שהבנתי החיבור שלהם לראוטר הוא ישירות עם כניסת סיב אופטי.
אשמח לקבל המלצה על ראוטר מתאים בארץ.
אשמח לקבל המלצה על ראוטר מתאים בארץ.
- מ-ב
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 171
לא מכיר אישית את אנלימיטד, אבל יכול להיות שנושא הציוד שונה בחברות השונות. כנראה שנתב עם כניסת סיב ישירה לא תמצא (ואם תמצא לא יסכימו להפעיל אותו), ואני לא יודע לגבי החברות האחרות שמציעות שירות על גבי אנלימיטד, אבל להבנתי בסלקום מספקים ללא תשלום ממיר למי שמבקש להשתמש בנתב פרטי. הסיב נכנס לממיר ואז מחברים כבל רשת מהממיר לנתב.
- thelight
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
אני מחובר ישירות מהראוטר TP LINK AX 50 לקופסא, מרוצה מהראוטר...
- don622785
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: דון
אתה גם מחובר לאנלימטד?...
מה הכוונה מחובר ישירות, בראוטר יש חיבור מיוחד לכניסה של הסיב או שיש לך מתאם לזה
- thelight
-
- חבר פעיל מאוד

אנלימיטד דרך אקספון, כבל מחובר ישירות לקופסא ללא שום מתאם04/10/2022 17:09don622785 כתב: אתה גם מחובר לאנלימטד?
מה הכוונה מחובר ישירות, בראוטר יש חיבור מיוחד לכניסה של הסיב או שיש לך מתאם לזה...
- don622785
-
- חבר שרק התחיל

עם איזה חיבור הוא מתחבר לראוטר?...
- don622785
-
- חבר שרק התחיל

עם איזה חיבור הוא מתחבר לראוטר?...
- thelight
-
- חבר פעיל מאוד

כבל KAT מחובר מהראוטר לקופסא ישירות. מחובר כמעט מתחילת הדרך של אנלימיטד בתשתית "ותיקה", כך שיכול להיות שבפריסות החדשות זה שונה
- don622785
-
- חבר שרק התחיל

כן יכול להיות, לפי מה שאני מבין כיום זה סיב אופטי שמתחבר למודול שמתחבר אחרי זה למודם והמודם יוצא כבל רשת לראוטר09/10/2022 8:03thelight כתב: כבל KAT מחובר מהראוטר לקופסא ישירות. מחובר כמעט מתחילת הדרך של אנלימיטד בתשתית "ותיקה", כך שיכול להיות שבפריסות החדשות זה שונה...