מפסק חכם לדוד חשמל - כיצד בוחרים?
מסכים עם כל מילה שלך.24/12/2022 16:21yaronkle כתב: ישנם תלונות רבות על כך ש switcher לא מחזיק לאורך זמן.
מעדיף מראש לרכש דגם סיני זול שעומד בדרישות. במידה ויתקלקל לא יהיה לי אכפת כל כך....
קרה לי בדיוק אותו הדבר עם SWITCHHEAT. עבד אולי שנה- שנה וחצי (כבר לא זוכר) והתפגר.
קניתי סיני ברשת ב $20 לפני מעל 3 שנים ומאז עובד כמו גדול. אם יתקלקל- אקנה עוד סיני אחד.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
יש לי אוטומט לבויילר כמו שרואים בתמונה.
הוא "זקן" (לדעתי בן 8-10 שנים) ולאחרונה שמעתי חריקות מכיוונו, למרות שעדיין עובד.
בעיקבות השירשור הזה אני תוהה אם אולי כדאי, במקום להחליף אותו במשהו דומה, לאפשר אוטומט סלולרי כמו שמדסקסים כאן.
האם זה מצריך איזשהו שינוי מבני או התקנה מיוחדת?
אשמח למידע ולטיפים,
ג'יימס
הוא "זקן" (לדעתי בן 8-10 שנים) ולאחרונה שמעתי חריקות מכיוונו, למרות שעדיין עובד.
בעיקבות השירשור הזה אני תוהה אם אולי כדאי, במקום להחליף אותו במשהו דומה, לאפשר אוטומט סלולרי כמו שמדסקסים כאן.
האם זה מצריך איזשהו שינוי מבני או התקנה מיוחדת?
אשמח למידע ולטיפים,
ג'יימס
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4775
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 762 פעמים
אני לא מכיר מתג חכם שיושב בלוח חשמל ולא יודע אם זה מותר. חוץ מהטיימר האם יש לך גם מתג און-אוף ? לרוב זה יושב במקום המתג הזה
כל הסדרה של Shelly Pro מיועדים ללוח החשמל: https://www.shelly.cloud/en/products/pr ... nal-series
(לא השתמשתי ולא יכול להמליץ)
(לא השתמשתי ולא יכול להמליץ)
אני רואה שהרבה ממליצים עליו אבל אחרי שהזמנתי אחד כזה עשיתי בדיקה עם מולטימטר והוא לא מנתק את האפס...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
Shelly Pro 2 הוא הפתרון הכי אמין. לא צעצוע סיני זול ולא סיני יקר (switcher).
viewtopic.php?f=24&t=367493
viewtopic.php?f=24&t=367493
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
האם יש לחצן פיזי?26/12/2022 14:56dr0r כתב: Shelly Pro 2 הוא הפתרון הכי אמין. לא צעצוע סיני זול ולא סיני יקר (switcher).
viewtopic.php?f=24&t=367493...
במידה ולא מעוניינים בבית חכם, רק דוד, אם יש הצדקה כלכלית בפתרון הזה?
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
אפשר לחבר לחצן פיזי סטנדרטי. זה יעבוד גם בלי בית חכם מלא (דרך הענן של Shelly), אבל זה דורש התקנה בארון החשמל ע״י חשמלאי, ואין את פונקציות הזמנים שרצית. העלות היא 245 ₪ פלוס משלוח, אז זה לא נורא יקר, אבל החשמלאי יעלה.26/12/2022 20:04yaronkle כתב: האם יש לחצן פיזי?
במידה ולא מעוניינים בבית חכם, רק דוד, אם יש הצדקה כלכלית בפתרון הזה?...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
@dr0r
ה shelly נראה לי overkill אבל תודה על הרעיון!
כיום יש לנו דוד שמש וטיימר שמסובבים במידת הצורך. אשתי מרוצה מהטיימר ולא רוצה להסתבך.
צריך לבדוק עם חשמלאי אם אפשר לחבר מודול כזה במקביל כך שיאפשר שליטה גם מהטיימר וגם מהמודול:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... ainProduct
ה shelly נראה לי overkill אבל תודה על הרעיון!
כיום יש לנו דוד שמש וטיימר שמסובבים במידת הצורך. אשתי מרוצה מהטיימר ולא רוצה להסתבך.
צריך לבדוק עם חשמלאי אם אפשר לחבר מודול כזה במקביל כך שיאפשר שליטה גם מהטיימר וגם מהמודול:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... ainProduct