בעיית איטיות בעת חיבור באמצעות ממיר סיב ו SFP
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
הגרסה הסינית של ה AX3PRO נעה במשך הזמן בין 230 ש"ח לבין כ 330 ש"ח (בהנחה שלא שילמת גם מעמ) .
2.5 לא רלוונטי אצלי כרגע וגם לא בזמן הבינוני. סביר שאפשר למצוא איזה סיני או מזרח אירופאי שגם יחזיק אותו טוב יותר מהראוטרים של הספקים.
ביננו, בניגוד לפרסומי החברות, בימינו, לרוב המשתמשים מה שחשוב זו היציבות של הקו והפינגים שלו מאשר רוחב הפס.
2.5 לא רלוונטי אצלי כרגע וגם לא בזמן הבינוני. סביר שאפשר למצוא איזה סיני או מזרח אירופאי שגם יחזיק אותו טוב יותר מהראוטרים של הספקים.
ביננו, בניגוד לפרסומי החברות, בימינו, לרוב המשתמשים מה שחשוב זו היציבות של הקו והפינגים שלו מאשר רוחב הפס.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
גם אם הראוטר של הספק תהיה האופציה היחידה להחזקה טובה של 2.5, הייתי שם אותו מול הספק ומוציא ממנו חיבור לראוטר אחר שינהל את הבית.17/09/2022 14:22OMRIJ כתב: הוא יותר טוב מהראוטרים של הספקים לחלק מהדברים, וחלחק כנראה פחות (נניח, הוא לא יחזיק pppoe במהירות 2.5gb כמו ראוטר של ספק אינטרנט)...
-
OrenMustaki
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: אורן מוסטקי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
החלפתי את הנתב שהיה לי ( GOOGLE WIFI ) ב google nest
בעיית המהירות נפתרה
כנראה ה GOOGLE WIFI לא בנוי ל PPPOE במהירות 1GB
עם החדש אני מגיע לקצבים של 800-900 בהורדה ו באיזור ה 100 בהעלאה
בעיית המהירות נפתרה
כנראה ה GOOGLE WIFI לא בנוי ל PPPOE במהירות 1GB
עם החדש אני מגיע לקצבים של 800-900 בהורדה ו באיזור ה 100 בהעלאה
יש לי התקנה בקרוב אבל כבר עשיתי גוגל על זה.
מה שראיתי ששינוי של MTU וMRU בPPPOE בחיבור של סיב יכול להביא לתוצאות של 900+. זה לדוגמה ראיתי על ראוטר של ASUS.
זה יכול לשנות מהירות מ650mb/s ל900mb/s.
שווה לנסות ואולי יעזור למישהו.
מה שראיתי ששינוי של MTU וMRU בPPPOE בחיבור של סיב יכול להביא לתוצאות של 900+. זה לדוגמה ראיתי על ראוטר של ASUS.
זה יכול לשנות מהירות מ650mb/s ל900mb/s.
שווה לנסות ואולי יעזור למישהו.
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני עם בזק בינלאומי, SFP, נתב פרטי PPPOE בחבילת 1000/250 זה מה שאני מקבלבדרך כלל. בשבילי זה אחלה, גם ככה אי אפשר באמת להגיע למהירות הורדה של 1000 משום אתר בעולם כמעט, אני עוד לא נתקלתי.