יאללה תהיה חלוץ..
אני יכול להגיד לך שלפי הפורומים המכשיר מספק את הסחורה. תוצאות iperf3 פי 2 יותר טובות משלי ואני מקבל 900 מגה ב wifi. המעבד עצמו גם חזק מאוד, יכול להחזיק 2 חיבורים של ג'יגה
אתה מתכנן להתקין openwrt?
יש לי היום AX6,עושה את העבודה.
אני שוקל שידרוג כדי להגדיל כיסוי, כלומר ביצועים טובים יותר במרחקים גדולים יותר.
אם ה- openwrt יציב אזי בהחלט.
מה הקישורים הרלוונטים?
Thehobit1 כתב:
יש לי היום AX6,עושה את העבודה.
אני שוקל שידרוג כדי להגדיל כיסוי, כלומר ביצועים טובים יותר במרחקים גדולים יותר.
אם ה- openwrt יציב אזי בהחלט.
מה הקישורים הרלוונטים?
...
לא הייתי "משדרג" AX6. אולי מוסיף יחידה נוספת אם יש בעיית טווח. ואז AX6000 עם OPENWRT לא רלוונטי.
Eargasma כתב:
לא הייתי "משדרג" AX6. אולי מוסיף יחידה נוספת אם יש בעיית טווח. ואז AX6000 עם OPENWRT לא רלוונטי.
...
זה שדרוג גדול. אולי לא מבחינת ביצועי wifi יבשים, אבל עם openwrt אתה מנצל את החומרה שלך עד הסוף.
הראוטר הזה הןא הכי סגור מכל מכשיר אחר בשוק. אין קוד פתוח לשום טכנולוגיה שלהם.
את הסרטון ש huawei אומרת ש backdoors זה דבר טוב כבר ראית?
אתה מבין שזה סרטון הומוריסטי שמסביר מה זה ולמה אנשים משתמשים במילה הזאת על מנת לתפוס את תשומת לב הקהל?
לגבי הקישור, נראה לי שלא קראת אותו לפני שהדבקת, כי הוא לא תומך בטענה שלך.
This kind of update should not have been necessary, but due to irresponsible journalists and the nature of social media, it is important to make some things perfectly clear:
Nowhere did we claim this was anything more than a trivially exploitable vulnerability. It is not a backdoor or an attempted backdoor, the term does not appear elsewhere in this blog at all; any suggestion of the sort was fabricated by irresponsible journalists who did not contact us and do not speak for us.
נכון, זה סרטון שמיועד לקהל הרחב במטרה להקליל את העניין. אם אתה בסדר עם זה שחברה מודה שזה בסדר מבחינתה להשתמש בכל סוג של backdoor, אתה מוזמן להשתמש במוצרים שלה.
תבין מה זה אומר, בשנים האחרונות Huawei התחילה לדחוף אלפי קומיטס לקוד של לינוקס קרנל, יותר מאינטל אפילו. הם לא טיפשים, מתוך אלף קומיטס לגיטימיים הם ינסו להכניס "שגיאה" קטנה איפשהו לשימוש עתידי. ודרך אגב, הם לא הראשונים שעושים את זה
ולמרות כל "התרומה" לקוד הפתוח, המכשירים שלה סגורים לגמרי
אתה עושה הרבה פרשנות פרטית למרות שהקישור שהבאת אומר בפירוש אחרת. אני אעזור לך (והמשפט הבא לקוח מהקישור שהבאת):
It is not a backdoor or an attempted backdoor, the term does not appear elsewhere in this blog at all; any suggestion of the sort was fabricated by irresponsible journalists who did not contact us and do not speak for us.
ziv_r כתב:
אתה עושה הרבה פרשנות פרטית למרות שהקישור שהבאת אומר בפירוש אחרת. אני אעזור לך (והמשפט הבא לקוח מהקישור שהבאת):
It is not a backdoor or an attempted backdoor, the term does not appear elsewhere in this blog at all; any suggestion of the sort was fabricated by irresponsible journalists who did not contact us and do not speak for us.
...
אבל תמשיך לקרוא..
הוא מתבסס על זה ש : There is no chance this code would have passed review and be merged. No one can push or force code upstream.
אין שום ספק שהקוד הזה לא תמים! כמו שאמרתי, Huawei דוחפת אלפי קומיטס לקוד, הם ימשיכו לנסות להכניס טעויות קטנות גם בהמשך.
בכלל כל הUPDATE הזה במאמר נראה כמו שוחד של Huawei כדי להוריד את הלהבות..
ziv_r כתב:
התחלנו עם דלתות אחוריות (שלא מוזכרות בשום מקום רק בפרשנות הפרטית שלך) ועכשיו עברנו לתאוריות קונספירציה ש- Huawei משחדת את העיתונות?
...
ככה נראה backdoor. אני אחפש לך קוד מדהים שאפילו נכנס לupstream שזה סך הכל תו אחד שבעצם הופך לrootkit . הוא ישב שם שנים עד שגילו אותו.
תתעלם מתיאורית הקונספרציה שלי ותתמקד בשאר התגובה..
עניתי על זה, אתה היחיד שמשתמש במילה הזאת, גם המקור שהבאת אומר בפירוש שזה לא דלת אחורית ורק בעית אבטחה (כמו מאות אחרות שמתגלות בשנה) ומטופלות.
ודלת אחורית זה רק אחד הסוגים של בעיות אבטחה שיש - אבל הבעיה שמתוארת בקישור שהבאת איננה דלת אחורית בכלל.
אני מציע שתחזור לנושא השרשור ותשאיר את תאוריות הקונספירציה לשרשור נפרד.