התרשמות מה T-AMP

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #81 

פיזור החום הוא דבר שיש לקחת בחשבון בהתאם לתנאי העבודה, גודל הספק לא קשור לזה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #82 

יאיר, הכוונה שלי היא שאם הספר מספק מתח גבוה מהמותר, הרכיב יישרף כי הוא לא יכול לעמוד בו.
ניסיתי לפשט את ההסבר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2082
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #83 

אם ה- T-AMP מצריך ספק 12V ב- 2A אין שום סיבה שהוא יישרף אם תשים ספק העומד ב- 5A. כמו שנאמר , זה הזרם המקסימלי שהספק יהיה מסוגל להוציא בלי להוריד את מתח המוצא או לשרוף את הספק עצמו.

הדבר היחיד שאולי אולי אולי ניתן היה לומר הוא ששימוש בספק שעומד ב- 2A בלבד "מגן" על המגבר, שאם היה מקבל את הזרם שהוא מבקש (על ידי הורדת ההתנגדות בכניסה למגבר ) הוא היה נשרף. כמובן זה הסבר מופרך - מגבר שזקוק לספק שיגן עליו ע"י הגבלת זרם הוא פשוט מגבר שמתוכנן רע.
כמובןף אם תחבר רמקולים למגבר עם התנגדות נמוכה מדי והוא נשרף עקב כך, זו כבר לא בעיה של המגבר אלא של העומס שלך.

הזמנתי T-AMP מארה"ב ועדיין לא ארגנתי לו ספק (המגבר עדיין לא הגיע). בשלב ראשון אנסה לשמוע בסוללות נטענות עד שאסדר לו ספק ראוי. למי שיש המלצות לקניית ספק טוב (כתובת לקניה בארץ , ברשת או בחנות) יתקבלו בשמחה.

zeevik26
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

כמהנדס (לא חשמל אמנם אבל עדין זוכר משהו מהטכניון) - זרם

שליחה #84 

אמור להימשך על ידי הצרכן בהתאם לנדרש - לא פחות ולא יותר - ולא משנה האם מדובר בנורה, מגבר, וכו' וכו'.
זרם אינו "נדחף" לצרכן ונובע מכך שאינו יכול לשרוף אותו אלא אם מדובר כבר בערכים בלתי סבירים כמו למשל כמה עשרות אמפרים+.
כהערת אגב - אין לי TAMP אבל יש לי את שתי מגברי ה - CLASS T המובילים בסיגמנט המחיר המדובר: Kingrex, Trends וכל מה שאני יכול לאמור על שניהם (באופן אישי אני יותר אוהב את ה TRENDS אבל ה Kingrex מרשים יותר חיצונית וגם נשמע מצויין) הוא WOW.
במבחני AB שעשיתי עם חברים, המכשיר בפירוש נשמע טוב יותר ממגברים שעולים אפילו יותר מפי 20 ממנו.
נכון, אין לו שלט, אין לו בורר מקורות, והוא לא מתאים לרמקולים מאוד לא נצילים ו\או חובבי דציבלים מחרישים אבל מדובר בפלא כמעט בלתי נתפס יחסית למחירו.
המכשיר נמצא בחדר העבודה שלי וכמעט הפסקתי ללכת לבייסמנט לשמוע מוסיקה מוגברת באמצעות המפלצות שרכשתי בזמנו בהן עתק ...

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #85 

שלום זאביק
אני לפני רכישת מגבר CLASS-T אני מאוד מתלבט מה לקנות תוכל לספר לי מה אתה חושב על המגברים שברשותך ומההשוואות שעשית במגברים מסוג זה
אודה לך מאוד וסחטיין על המכשיר שם :D איפה היית כל הזמן הזה
מה היינו עושים בלי מוזיקה?

zeevik26
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עבור מכשירים ברמת המחיר הזו לא מסתובבים בין חנויות

שליחה #86 

ובודקים ומשווים כך שאין יותר מדי מה להפסיד ...ש"ע שלי עולה יותר :)
ה TRENDS הושווה לאינטיגרייד - Krell 300i ופשוט התעלה על הקרל בכל פרמטר (מלבד ההספק כמובן) וגם למונובלוקים של Krell (לא זוכר מה היה הדגם) עם תוצאה דומה, שניהם של מכר שלי שהודה בכך גם בעצמו.
כל זה סובייקטיבי כמובן.
לי אישית יש גם מגבר של Classe במערכת הראשית ואף על פי שאני לא יכול לאמור ש ה - Trends עולה עליו, הייתי אמור שהוא נותן 85% מהאיכות תמורת 5% מהמחיר ...
יש כמדומני ברשת איזה מבחן בו הושיבו עיתונאי AUDIO ולא אמרו להם מה מנגן והם נתנו ל - TRENDS תג מחיר בסביבות 2K$
כל הנ"ל אינו מתייחס לפרמטר ההספק שעלול להוות בעייה בתנאים מסויימים. אבל יש גם מגביר מנורות SE בווטים בודדים שעולים הן עתק.

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #87 

התכוונתי להשוואות שעשית עם חבריך
האם ניתן להפוך את ה-TRENDS לקדם מגבר בלבד ולשדך לו מגברי הספק חזקים יותר?

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #88 

ZEEVIK,

ה SLIMDEVICES הגיע מארה"ב או נרכש בארץ? השוות אותו לSB3?
לאלו רמקולים משודך הסטאפ?
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #89 

לזאביק מבין שניהם מה נשמע יותר טוב ? והאם תוכל לומר מה המחירים שלהם , ואם אפשר קישור כדי שאוכל לבדוק את הנושא . פשוט גרמת לי רצון לבדוק את זה

zeevik26
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני לא מתגורר בישראל ...

שליחה #90 

אלא בקנדה.
הרמקולים שה-TRENDS מחובר אליהם הם Energy RC-70.
אני מעדיף את ה - TRENDS על ה - Kingrex בסאונד והוא גם זול יותר. ה Kingrex נהנה עם זאת משנאי איכותי יותר והוא בהחלט נאה יותר מבחינה חיצונית למי שזה חשוב.
הטרנספורטר של Slim Devices הוא נושא לשירשור נפרד אבל מדובר במכשיר חבלז וכמו שאחד הסוקרים אותו כתב: לו ההטרנספורטר היה מיוצר ע"י חברת High End ותיקה ולא חברת Start Up מעמק הסיליקון (טוב, הם כבר לא בדיוק סטרטאפ אחרי שלוג'יטק קנו אותם) הוא היה עולה פי 3.
1900$ זה לא זול אבל בזמנו כאשר קניתי אותו הוא הגיע עם SB3 חינם ויש לזכור גם שהוא בעצמו גם DAC סופר-איכותי.

אני לא מכיר אפשרות להפוך את ה Trends לקדם מגבר וגם איו לי מושג מדוע מישהו ירצה לעשות זאת שהרי לצורך כך הוא תוכנן. אפשר עם זאת להפוך אותו למגבר כוח ע"י ביטול פונקציונליות ה - VOLUME.
שניהם (Trends ו Kingrex) נרכשו באתר הקנדי \ אמריקאי:
http://www.obadimports.com/page/page/4377302.htm

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #91 

לינק מצוין.

מה שעניין אותי יותר הוא ה LITTLE DOT T_150...
זאביק - יש לך במקרה גם נסיון \ חוות דעת עליו?!

תודה,

ליאור.
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

joel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #92 

TA-10.1

מסתבר שהם עושים משלוחים לישראל (המדינה שלנו מופיע ברשימה) ויש הנחה של 20$ על שניים.
מחיר משלוח לאחד 40$, לזוג 55$

כך ששנים לפני מיסים יעלו 335$, בערך 700 ש"ח ליחידה... מעניין כמה יעלה אחרי מכס.

שווה בדיקה.

zeevik26
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

לא שמעתי אף פעם את ה - Little Dot שהם מחזיקים אז אני לא יכול

שליחה #93 

להעיד על טיבו. כמדומני Little Dot מתמחים במגברי אוזניות אבל זה לא ממש התחום שלי.

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #94 

joel הם מציעים גם חבילת מבצע שכוללת 2 TRENDS ב-279 דולר שזה כיום 1116 אני מאמין שאחרי מכס זה יגיע ל-1500
אתר נוסף שמוכר מגברים מסוג זה הוא:
http://www.audiomagus.com/component/opt ... 0&vmcchk=1

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”