שרשור תגובות: GOtv - כי מי צריך היום שירותי טלויזיה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
Re:
זה מזכיר את ימי הסטרימרים העליזים, שבהם היו המון דגמים אבל רק ״הראשיים״ הוציאו עידכונים ששוטפים, מה שעשה את ההבדל.11/09/2022 20:51ziv_r כתב: י
יש לי את ה- MECOOL KM2 Plus והיה לי גם את הדגם הקודם (MECOOL KM2). הבעיה היחידה איתו מבחינתי זה שעדכוני קושחה\אבטחה מצד Mecool לא קיימים. מעבר לזה, הסטרימר מנגן הכל, כולל Netflix רישמי ב- 4K....
זו הסיבה שאני נשאר עם השיומי. עונה על הצרכים ומקבל עדכונים. לא נוהה אחרי כל מני סטרימירים עלומי שם עם מעבד 800 ליבות ושני טרה ראם.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
טוב לך אז תשאר איתו, אבל הוא לגמרי מוצר פח לעומת הפיירסטייק או גוגל
chromcast | firestick...
יש hdr וdolby vision
chromecast:
https://support.google.com/chromecast/a ... -google-tv
esolution: Supports resolutions up to 4K Ultra HD and high dynamic range (HDR) for superior picture quality, in up to 60fps
Note: To enjoy 4K Ultra HD and HDR picture, you need a 4K TV, 4K content, and a high-speed internet connection. If 4K is unavailable, your content will still be optimized for your TV’s maximum resolution.
Video and audio support: Support Dolby Vision, VP9 and HLG decode. Support HDR10 and HDR10+ wide color space. Support Dolby audio pass through mode.
firestick:
https://www.amazon.com/all-new-fire-tv- ... B08XVYZ1Y5
Cinematic experience - Watch in vibrant 4K Ultra HD with support for Dolby Vision, HDR, and HDR10+.
Home theater audio with Dolby Atmos - Feel scenes come to life with support for immersive Dolby Atmos audio on select titles with compatible home audio systems.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
במידה וקיימת רשת אלחוטית יציבה, אין צורך בחיבור קווי.
בהנחה שקלית הרשת האלחוטית טובה, חיבור אלחוטי לרוב האנשים יהיה מהיר יותר מרשת קווית (בד"כ מוגבלת ל 100MB)
בהנחה שקלית הרשת האלחוטית טובה, חיבור אלחוטי לרוב האנשים יהיה מהיר יותר מרשת קווית (בד"כ מוגבלת ל 100MB)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
מנסיון, ממש לא נכון.19/09/2022 14:41pessik כתב: הם חוסכים מכיוון שאין צורך אמיתי בחיבור 1G
כל התכנים יזרמו מצויין גם בחיבור 100M...
לא חסר 4k remux שיגמגמו עם 100mb.
חפש בגוגל
is 100mb enough to stream 4k remux
ותגיע למאות בדיקות.
חוץ מזה, גם אפליקציות של סטרימרים הצליחו להתנפח לג׳יגות.
להוריד ולעדכן אותן עם חיבור של 100mb כשיש לך בבית חיבור סיב של ג׳יגה זה פשוט מטופש.
בקשר ל WiFi - אני מעדיף את היציבות של חיבור קווי.
למה צריך חיבור קווי, wifi mesh פותר הכל, תשקיו בציוד טוב וזהו, לא tenda19/09/2022 16:16Shasoosh כתב: מנסיון, ממש לא נכון.
לא חסר 4k remux שיגמגמו עם 100mb.
חפש בגוגל
is 100mb enough to stream 4k remux
ותגיע למאות בדיקות.
חוץ מזה, גם אפליקציות של סטרימרים הצליחו להתנפח לג׳יגות.
להוריד ולעדכן אותן עם חיבור של 100mb כשיש לך בבית חיבור סיב של ג׳יגה זה פשוט מטופש.
בקשר ל WiFi - אני מעדיף את היציבות של חיבור קווי....
לי אין גימגומים ב 4K , מנגן עם KODI בטלוויזיה של סוני ....
חיבור 100M קווי למחשב עתיק בן 12 עם דיסק קשיח רגיל (לא SSD)
גם דילוגים באמצע הסרט עובדים ממש מהר
הכל עובד חלק - מאוד מרו3ה .