מצלמות אבטחה עם אחסון ענן?
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
האם יש לרכישה בארת מצלמות אבטחה עם תכנית אחסון בענן (בתשלום כמובן)?
בזמנו לעצמי רכשתי מצלמות של NEST , אבל לא מצליח להשיג אותן יותר (והן גם מאד יקרות). רוב המצלמות שראיתי באמאזון לא נשלחות לכאן (Blink או WYZE לדוגמא).
ראיתי כמה דברים בעלי אקספרס אבל מעדיך משהו לרכישה מקומית מהירה.
תודה
בזמנו לעצמי רכשתי מצלמות של NEST , אבל לא מצליח להשיג אותן יותר (והן גם מאד יקרות). רוב המצלמות שראיתי באמאזון לא נשלחות לכאן (Blink או WYZE לדוגמא).
ראיתי כמה דברים בעלי אקספרס אבל מעדיך משהו לרכישה מקומית מהירה.
תודה
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
Eufy cam. מאוד מומלץ לא נופל מnest, מחזיק 6 כאלו אצלי ואצל אמא שלי, תוכל לבחור ענן או מקומי
- Obi-Wan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
לדעתי האישית המוצר הטוב ביותר במצלמות אלחוטיות על פי סקר שוק מעמיק שערכתי, גם יחסית למה שאתה מקבל
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

תודה רבה!08/08/2022 0:22Obi-Wan כתב: Eufy cam. מאוד מומלץ לא נופל מnest, מחזיק 6 כאלו אצלי ואצל אמא שלי, תוכל לבחור ענן או מקומי...
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
כל מצלמת אבטחה שתיקנה בעלי אקספרס מגיעה עם השרות הזה. הם גם דוחפים אותו חזק עם פרסומות בתוך האפליקציות שלהם. זה הכננסה נוספת ואינטרס בשבילם.
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

כן, רק שזה לעסק שמעדיף לקנות בארץ עם חשבונית ולקזז מע"מ. לכן חיפשתי משהו לרכישה בארץ, למרות שמן הסתם יהיה יקר יותר08/08/2022 16:15nir11 כתב: כל מצלמת אבטחה שתיקנה בעלי אקספרס מגיעה עם השרות הזה. הם גם דוחפים אותו חזק עם פרסומות בתוך האפליקציות שלהם. זה הכננסה נוספת ואינטרס בשבילם....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
כמה מהמותגים שנמכרים בארץ בכל מקום ומאפשרים אחסון ענן:
Foscam
Xiaomi
Anker
ezviz
TP-Link
Foscam
Xiaomi
Anker
ezviz
TP-Link
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
למיטב הבנתי גם אם תקנה בארץ, את שרות הענן תקבל דרך האפליקציה. במילים אחרות, אם תיקנה, לדוגמה, מצלמה של פוסקאם (פירמה מעולה!) בארץ או בחול, את שרות הענן תרכוש בשני המקרים באותה צורה בדיוק. איני מבין דבר בקיזוזי מעמ, אני שכיר כל השנים, אם יש הבדל שאני מפספס סלח לי.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
יש לי כמה מצלמות של שיואמי
עובדות אחלה (חלקן כבר כמה שנים)
יש שרותי ענן בתשלום
משוכנע שהסינים שומרים הכל גם בלי לשלם להם (במקרה הזה לא אכפת לי כי הן לא מצלמות שום דבר בעייתי)
עובדות אחלה (חלקן כבר כמה שנים)
יש שרותי ענן בתשלום
משוכנע שהסינים שומרים הכל גם בלי לשלם להם (במקרה הזה לא אכפת לי כי הן לא מצלמות שום דבר בעייתי)