אז החלפתי את הגיר ב setta 270wi והיא חזרה לטחון מצויין כמובטח ...
למרות זאת עדיין בניסיון לכוון את הטחינה אני צריך לטחון ברמה ״דקה״ מאוד על מנת לקבל את מנת האספרסו לפי הכללים הקלסיים הרצויים (זמן וכמות בכוס)
ב sette אצלי זה יוצא בין דרגות 2-3 (למרות שבסרטונים אצלם זה סביב 9-10)
ברמה העקרונית האם זה אומר שצריך להחילף גם סכינים? פתרון אחר?
הפולים אותם פולים כמו תמיד (קליה מקומית וטריה מהסוג הפשוט מאחד מבתי הקליה הגדולים שאני רגיל לקנות באופן קבוע )
setta 270wi ואולי גם במטחנות אחרות
Re: setta 270wi ואולי גם במטחנות אחרות
לא אמור לקרות בהחלפת גיר, אבל אתה יכול לשנות את הטווח למספרים יותר גבוהים ע"י התקנת שייבה או שתיים. הן כלולות עם המטחנה למיטב זכרוני. אם חסר לך אתה יכול להזמין מ-barista.gr. חפש שם sette shim.