היום קיבלתי את הG1 שלי.
קצת מבואס ממערכת ההפעלה, ביחס לQLED שהייתה לי היא יותר איטית וחווית המשתמש שלה פחות טובה. מעבר לכך טלוויזיה פצצה.
המתקינים אמרו לי שאם במעמד ההתקנה אעשה אחריות מורחבת לעוד 3 שנים מעבר ל3 שכבר נותנים אז המחיר יצא לי יותר זול מאשר שארחיב את האחריות בסוף ה-3 שנים הראשונות. כששאלתי בכמה זה זול יותר אמרו שאם אעשה היום זה יעלה 1296 ש"ח. ואם אעשה בסוף ה-3 שנים יעלה לי 2000+ ש"ח.
האם זה נכון או שרק ניסו למכור לי אחריות? הייתי צריך לעשות או שזה לא כזה קריטי ואפשר לעשות בתום ה-3 שנים הראשונות והסכום לא יהיה יקר בהרבה?
התחדשתי ב-LG G1
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 2106 פעמים
- יצירת קשר:
Re: התחדשתי ב-LG G1
עד כמה שידוע לי אין הבדל במחיר בין אם אתה עושה הרחבה בזמן ההתקנה או מתי שבא לך.
טכנית, הם יכולים לדרוש לעשות בדיקה למסך אם תרצה להרחיב את האחריות בסוף תקופת האחריות המקורית, אבל המחיר היה ונשאר 1,300 ש"ח במשך שנים לגודל "65.
טכנית, הם יכולים לדרוש לעשות בדיקה למסך אם תרצה להרחיב את האחריות בסוף תקופת האחריות המקורית, אבל המחיר היה ונשאר 1,300 ש"ח במשך שנים לגודל "65.
- sigamore
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 593 פעמים
תתחדש
.. וכאמור אל תתרגש מנושא האחריות ...סביר להניח שהם מיוזמתם יפנו אליך בעוד 3 שנים בהצעת חידוש.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תתחדש ותהנה , אני צריך לקבל את שלי מחר G1 65
כמה שילמת ?
אגב לא ידעתי שמציעים מעבר ל- 3 שנים עוד 3 בסכום של 1300 ש"ח
האמת שאם יציעו לי אני אסרב ( עוד 3 שנים בטח יהיה משהו יותר מעניין ובכל זאת לא מדובר על מסך ב 20K ש"ח )
כמה שילמת ?
אגב לא ידעתי שמציעים מעבר ל- 3 שנים עוד 3 בסכום של 1300 ש"ח
האמת שאם יציעו לי אני אסרב ( עוד 3 שנים בטח יהיה משהו יותר מעניין ובכל זאת לא מדובר על מסך ב 20K ש"ח )