שלום
רסיבר דנון X4700H חדש סופק היום ללא מספר סידורי.
תחת ה .No הייתה מדבקת נייר לבנה ריקה ומתחתיה אין סידורי, גם בצדדים ולמטה אין כלום - נדה.
נראה לי תמוהה מאוד, יש למישהו רעיונות לגבי מיקום אפשרי ובכלל ?
יבואן מקביל.
תודה
X4700H חדש ללא מספר סידורי
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
Re: X4700H חדש ללא מספר סידורי
עדיף לפנות ליבואן, לקבלת המספר, אך גם על המדבקה אין מקום למספר סידורי, רק לתאריך רכישה ותאריך תום האחריות.
האם כתוב מספר סידורי על האריזה?
האם כתוב מספר סידורי על האריזה?
- kaplaey2
- חבר ותיק
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אולי בתפריטים של המגבר (OSD) אתה יכול לראות את המספר הסיריאלי באחת האפשרויות?
לא בשביל להכניס בך אי אלו חששות מהרכישה, אבל המדבקה דווקא במיקום הזה נראית קצת חשודה...
אני הייתי מתקשר ל מ.ברוכים ושולח להם את הצילום ומבקש לדעת למה אין לי יכולת לראות את המספר הסיריאלי של המגבר?
לא בשביל להכניס בך אי אלו חששות מהרכישה, אבל המדבקה דווקא במיקום הזה נראית קצת חשודה...
אני הייתי מתקשר ל מ.ברוכים ושולח להם את הצילום ומבקש לדעת למה אין לי יכולת לראות את המספר הסיריאלי של המגבר?
נראה כמו מעשה מכוון של מ.ברוכים..
Jack of some trades, master of none
בתפריטים לא מצאתי אינדיקציה לסידורי.
ע"ג הקופסה יש מדבקה "BBB5066219"', נראה לכם כמו סידורי ?
ע"ג הקופסה יש מדבקה "BBB5066219"', נראה לכם כמו סידורי ?
יבוא מקביל הכל יכול להיות. כשאין מספר סידורי תיאורטית זה גם יכול להיות מוצר פגום ופסול שנגנב ונמכר ואתה לא תדע עד שלא תתקל בבעיה (זה לא נראה כמו הסיפור באתר של דנון ששינו את המספר הסידורי, נראה שהוא פשוט לא קיים). אם יש אפשרות להחזיר ולקבל את הכסף בחזרה כנראה הייתי הולך על זה. אם אין אפשרות אז הייתי בודק טוב טוב שכל הפיצ'רים תקינים כדי שתוכל להתלונן בזמן על זה שמכרו לך מוצר פגום ולנסות שיחליפו אותו.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 89 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ככה זה ביבוא מקביל של מ. ברוכים, גם בדייסון שהם מיבאים ביבוא מקביל אין מס' סידורי.
- Borderline1
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 151 פעמים
- קיבל תודות: 397 פעמים
זה במרבית המקרים נסיון למנוע זיהוי ואיתור של מקור היבוא המקביל עדי שלא לחסום את הספק ולהציע מלמכןר לו מוצרים כדי למנוע והוא מקביל והגנה על היבואן המקומי.
זה המחיר שמשלמים על מימוש האפשרות ליבוא מקביל ותחרות מחירים בארצנו...
זה המחיר שמשלמים על מימוש האפשרות ליבוא מקביל ותחרות מחירים בארצנו...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 441 פעמים
ממה שאני מכיר הם עושים את זה שנים ביבוא המקביל שלהם. הסברה הרווחת היא שזה הגנה לספק שלהם ולעצמם מפני היבואן הרשמי
- claudia5
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 814 פעמים
- קיבל תודות: 222 פעמים
הברוכים יבואנים ותיקים שבדרך כלל מוחקים את הסיריאל כפי שנכתב ,היבואן הזה כבר שנים מוכר מוצרים מצוינים במחירים נמוכים משמעותית מהיבואן הראשי.בעבר בזמן שהיבואן מכר רסיבר במחיר של 5600 אצל הברוכים אותו מוצר נמכר ב3500 ,מוצר שעד היום עובד בלי הפסקה.
אם הרסיבר מגיע עם הציפ החדש אז לא רואה סיבה לדאגה,מה שרכשת במחיר של 6500 עולה אצל היבואן כרגע 9000 שקלים
אם הרסיבר מגיע עם הציפ החדש אז לא רואה סיבה לדאגה,מה שרכשת במחיר של 6500 עולה אצל היבואן כרגע 9000 שקלים
- יהלי ב
- חבר שרק התחיל
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
הי
אפשר בקלות לשחזר את המס הסיראלי של הרסיבר. תתקין את האפלקציה לניגון מדיה של דנון בשם heos. תוסיף\תתחבר לרסיבר (היא סורקת אוטומטית). כנס לטאב בשם MUSIC ומשם בצד שמאל למעלה להגדרות האפלקציה ואז HELP ואז בחר ב CHECK MY SYSTEM ולבסוף בחר ב ABOUT. תקבל המון נתונים כולל מס סראילי של כל מכשיר תואם HEOS שמחובר (אצלך יהיה רק הרסיבר).
היבואן המקבילי מסיר את המדבקה עם הסריאל בכדי למנוע מהמשתמש לפנות לתמיכה של דנון לקבלת עזרה, דבר שמצריך הזנת סריאל של המכשיר, ומה שיגרום להם להבין שהמס הסריאלי אינו תואם למדינה ממנה פנה המשתמש (הרסיבר שלך מיבוא פרללי מגיע לרוב במקור מאוסטרליה ואת זה ניתן לראות עי שתי האותיות AU בתחילת הסריאל). רסיבר מיבוא רשמי מתחיל באותיו EU (איחוד אירופי). למה ברוכים חושש? כי הסריאל יכול (אם דנון רוצים) לחשוף את כל המסלול העסקי השרסיבר עבר (למי הוא נמכר עי היצרן האוסטראלי) ובכך להביא להחרמת הסוחר שמוכר למדינות באופן לא רשמי. אבל תכלס, בפועל, זה לעולם לא יקרה כי חברת סאונד יונייטד רוצה למכור כמה שיותר ולא מעניין אותה אם זה יבוא רשמי בארגז במכונית מסחרית באיזו סמטה חשוכה...
אגב גילוי נאות, אני לשעבר טכנאי במעבדת שירות המספקת שירות למוצרי דנון ומרנץ ביבוא מקבילי. אני יכול רק להגיד שאין שום הבדל באיכות המוצר מיבוא מקבילי ליבוא רשמי מלבד איכות השירות במקרה של תקלה. מקווה שלא שלמת יותר מ 5000 שח על הרסיבר הזה, כי גם במחיר הזה יש ליבואן רווח מאד גבוהה... תתחדש.
אפשר בקלות לשחזר את המס הסיראלי של הרסיבר. תתקין את האפלקציה לניגון מדיה של דנון בשם heos. תוסיף\תתחבר לרסיבר (היא סורקת אוטומטית). כנס לטאב בשם MUSIC ומשם בצד שמאל למעלה להגדרות האפלקציה ואז HELP ואז בחר ב CHECK MY SYSTEM ולבסוף בחר ב ABOUT. תקבל המון נתונים כולל מס סראילי של כל מכשיר תואם HEOS שמחובר (אצלך יהיה רק הרסיבר).
היבואן המקבילי מסיר את המדבקה עם הסריאל בכדי למנוע מהמשתמש לפנות לתמיכה של דנון לקבלת עזרה, דבר שמצריך הזנת סריאל של המכשיר, ומה שיגרום להם להבין שהמס הסריאלי אינו תואם למדינה ממנה פנה המשתמש (הרסיבר שלך מיבוא פרללי מגיע לרוב במקור מאוסטרליה ואת זה ניתן לראות עי שתי האותיות AU בתחילת הסריאל). רסיבר מיבוא רשמי מתחיל באותיו EU (איחוד אירופי). למה ברוכים חושש? כי הסריאל יכול (אם דנון רוצים) לחשוף את כל המסלול העסקי השרסיבר עבר (למי הוא נמכר עי היצרן האוסטראלי) ובכך להביא להחרמת הסוחר שמוכר למדינות באופן לא רשמי. אבל תכלס, בפועל, זה לעולם לא יקרה כי חברת סאונד יונייטד רוצה למכור כמה שיותר ולא מעניין אותה אם זה יבוא רשמי בארגז במכונית מסחרית באיזו סמטה חשוכה...
אגב גילוי נאות, אני לשעבר טכנאי במעבדת שירות המספקת שירות למוצרי דנון ומרנץ ביבוא מקבילי. אני יכול רק להגיד שאין שום הבדל באיכות המוצר מיבוא מקבילי ליבוא רשמי מלבד איכות השירות במקרה של תקלה. מקווה שלא שלמת יותר מ 5000 שח על הרסיבר הזה, כי גם במחיר הזה יש ליבואן רווח מאד גבוהה... תתחדש.
שלום,...
ראשית תודה רבה על הטיפים ששיתפת כאן עם כולם.
לגבי המחיר שציינת:
את ה AVC-X3700H באחריות של מ. ברוכים ניתן לרכוש כעת דרך KSP ב 4,540 ש"ח:
אבל נושא השרשור הוא AVC-X4700H, באחריות של מ. ברוכים, אשר ניתן לרכוש כעת דרך KSP למשל ב 5,885 ש"ח.
האם תהיה מוכן להפנות בפרטי, לחנות/עסק בתחום אשר מוכרת את ה AVC-X4700H בלא יותר מ 5,000 ש"ח כולל מע"מ?
אגב, למי שזה מעניין אותו, בעניין הבאג של אין תמונה בעת הזנת מקור וידאו בכניסת HDMI 2.1 ב 8K/60Hz או 4K/120Hz:
https://www.avforums.com/news/denon-and ... ree.18985/
בשני הרסיברים האלו באחריות של מ. ברוכים לא תהיה שום התחייבות שתקבלו יחידה בעלת מספר סידורי מעל 70001 (ללא הבאג).
וזה כשאנחנו כבר 13 חודש לאחר ש Denon ו- Marantz התחילו לספק למפיצים יחידות מתוקנות.
- יהלי ב
- חבר שרק התחיל
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
את ה X4700H ניתן להשיג ב 5000 שח. צריך קצת להתאמץ (אפשר לרכוש ישירות מברוכים, למי שיש את המס שלו...)