אוקיי, שיחקתי עם הגדרות של ראוטר והגעתי למצב כמו ש @קופי צילם עם ניקוד של 17/20.
איך אני ממשיך מכאן?
פשוט אני רואה כתובת ipv6 באתר ומנסה לגלוש אליה מחוץ לרשת ולא מגיע לכלום.
איפשרתי גישה מרוחקת לראוטר כדי לבדוק קודם אותו (לפני הנאס).
ראיתי בבדיקה של test-ipv6.com את הכתובת ipv6 שלי.
אני מנסה לגשת עם הכתובת הזו בפורט של הראוטר שלי (לדוגמא: https://[2a062a062a06:]:8080)
נכון, בשונה מ-ipv4, אני רואה שכל מכשיר מקבל כתובת ipv6 חיצונית שונה.
כשאתה כותב "אתה צריך לאפשר גישה לממשק דרך wan"
אתה מתכוון לכתובת שמופיעה בראוטר כ-nat ראשון (סימנתי באדום)?
גם אצלי בהוטנט על תשתית הוט העבירו אותי מאחורי NAT. במודם היה רשום מקבל IP חיצוני מתחיל ב100. באתרים לבדיקת איי פיי חלק מראים שמתחיל ב77 וחלק שמתחיל ב5.
התקשרתי להוטנט וביקשתי שיורידו את הNAT. הורידו, אבל לא באמת עזר. עכשיו מקבל IP זהה גם במודם וגם באתרים לבדיקה, אבל כל פורט פתוח במודם עדיין מזוהה כסגור ונותן timeout.
אחרי כחצי שעה על הטלפון עם התמיכה בסוף ניראה לי ניכנעה ואמרה שיש תקלה אזורית ושאני יקבל הודעה שיתוקן. נחכה וניראה.
בבזק הם לא מוכנים להוריד את הNAT רק אם אני יעבור לIP קבוע שזה גם לא טוב עבורי, יצרתי קשר עם סלקום ותיאמתי התקנה למחר, למרות שביקשתי שלא ינתקו אותי מהאינטרנט עד ליום ההתקנה מיד אחרי השיחה האינטרנט התנתק
@shay_gבול מה שעשו לי בבזק.
אני אומר לה שאני עובד מהבית ושלא יעשו את הניתוק עכשיו, אמרה לי מה פתאום אנחנו נעשה חיבור אבל יקח לך כמה ימים עד שבזק בינ"ל יקבלו את הבקשה לניתוק.
לא עברו 5 דק' ואני בלי אינטרנט.
yuckfou כתב:
גם אצלי בהוטנט על תשתית הוט העבירו אותי מאחורי NAT. במודם היה רשום מקבל IP חיצוני מתחיל ב100. באתרים לבדיקת איי פיי חלק מראים שמתחיל ב77 וחלק שמתחיל ב5.
התקשרתי להוטנט וביקשתי שיורידו את הNAT. הורידו, אבל לא באמת עזר. עכשיו מקבל IP זהה גם במודם וגם באתרים לבדיקה, אבל כל פורט פתוח במודם עדיין מזוהה כסגור ונותן timeout.
אחרי כחצי שעה על הטלפון עם התמיכה בסוף ניראה לי ניכנעה ואמרה שיש תקלה אזורית ושאני יקבל הודעה שיתוקן. נחכה וניראה.
...
שכחתי לעדכן שב8.6 קיבלתי הודעה שהכל שב לפעילות רגילה ומאז הפורטים פתוחים שוב פעם.