HOT ביחד עם Hotnet סיבים (ברידג וניתוב)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3845
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #21 

01/05/2024 12:52  
NACHUM37 כתב:
אתה כותב את זה מדי פעם (זוכר הודעות שלך כאלו עוד לגבי הוט בכבלים).

למה אתה בטוח שזה אפשרי?

תקשורת GPON אמורה להיות מוצפנת, בנוסף לתקשורת הענפה בין ההוטבוקס להוט, הורדת קונפיגורציה ועדכוני קושחה שעלולה להיות מוצפנת שוב. קשה אם בכלל לסמלץ מה שצריך כדי להתחבר וכדי לא להיחסם.

צריך גם ציוד מתאים בשביל ללכוד את התעבורה בין ההוטבוקס ל OLT. זה לכאורה לא חוקי כי תסניף את ה Downstream של השכנים.

וכל זה בשביל מה? יש אלטרנטיבות בחיבור IBC, הוט לא שווים את המאמץ
...
נכון כתבתי לגבי הוט בכבלים,בזמנו בהוט העידן של ה 12 מגה וה 30 מגה היה מודם שלהם מוטורולה sb5100 היה אתר שלא אפרסם את שמו שעסק בכל הנושא של פריצות דוקסיס של כל הספקים בעולם היה מדריך באתר איך לבנות חיבור jtag כדי לפרוץ את הקרביים של המודם באותה מידע היה אפשר לקחת מודם גם של מוטורולה ה 4200 להלביש עליו קובץ מה 5100 ויש לך אינטרנט במקום לקבל 1.5 העלאה יכולת לערוך קובץ קנפוג ולקבל את מלוא הרוחב העלאה באותם ימים זה כאילו יש לך עכשיו 100 אם סיבים,היה גם מספר ספקי אינטרנט בעולם שיכולת לעבוד על המערכות שלהם ולחבר כל מודם תומך דוקסיס קצת משחקים בקובץ הגדרות ויש לך אינטרנט חינם והספק לא יכול לדעת מי זה גולש מאחר ולא הוא לא מזהה את המודם שמחובר,האתר הזה נסגר והורד מהרשת לאחר שלחץ מסיבי של כל הספקי אינטרנט על בסיס דוקסיס דרשו לסגור אותו,

אני לא אומר שאם ציוד הוט אפשר לפרוץ נכון מדובר על תכנולוגיה אחרת לגמרי אבל אני די בטוח שיש דרך להיתחבר להוט אם מודם סיב פרטי
אין דבר כזה לא ניתן לפריצה,העניין של זמן ולמידה,הוט כמו הוט לא נראה שישבו להשקיע באבטחה כי זה המון כסף וגם כנראה הוט לוקחת בחשבון ש 99 אחוז המלקוחות שלהם לא יודעים איך להתחבר לוויפי מבלי להתקשר למוקד של השוודים.

סתם גילוי נאות,היתי לקוח בסלקום סיבים רק שהתחילה כל החגיגה של הסיבים,הזמנתי סיב של סלקום אם ראוטר של סלקום הגיע טכנאי התקין לי מודם נוקיה וראוטר של סלקום לבן ה  adb חלק מהמבצע קבלתי גם קו נייח שהוגדר על הראוטר של סלקום,היות וזה קו voip שסלקום מין הסתם לא הסכימו לתת פרטי גישה,ישבתי כמעט חודש על הראוטר של סלקום בניסיון להגיע למשתמש  root שלו כדי לראות את כל ההגדרות ולא רק משאתה רואה אם משתמש ה home שהם נותנים כדי לשנות שם רשת וסיסמה,אומנם לקחתי לי חודש המון שעות ב kali יוטיוב פורומים למיניהם אפילו הגעתי לדארקנט לאיזה פורום האקינג לבסוף התצלחתי הגעתי למשתמש root שלו השגתי את פרטי גישה של ה voip תוכנה למחשב ויש לך קו נייח במחשב.
ה adb של סלקום היה פשוט כמו מסננת כל הפיירוול שלו לא היה פעיל יכולת לראות הכל מסריקה פשוטה מבחוץ על האיפי שלך,

הרגשתי בעננים שהצלחתי,בסוף עברתי לסיבים של פרטנר כי הנוקיה שלהם היה נשרף כל שני וחמישי.

כשרוצים הכל אפשרי :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”