פרטנר משווה מהירויות העלאה - 1000\250 + 600\100
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
חיבור סימטרי אומר 500 מגה העלאה.04/05/2022 16:10movieman כתב: כמה מגה להעלאה יש לך היום ?
מדוע אתה צריך 500 מגה העלאה ? עבור משהו מיוחד ?...
אם לומר את האמת לא עושה בזה המון שימוש, למעט עבודה מרחוק, אבל אני לא רוצה סתם ככה לוותר על זה.
עבר חודש, ניסיתי שוב02/05/2022 9:33OMRIJ כתב: ניסיתי שוב היום
הם צריכים לשדרג את "התיבה" (סוויטצ'?) בבניין כדי לספק את המהירות כזאת, אין להם צפי מתי זה יקרה....
הפעם הם לא טענו שיש בעיה, ואכן תוך 3 דקות - 250 מגה העלאה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מתעלק על השרשור חברים, שוקל מעבר אליהם גם, הנציגה בטלפון אומרת התקנה ללא עלות וכששאלתי לגבי מה אני עושה עם הכבילה הקיימת בבית (CAT5E) טענה שהמתקין משנה את כל הכבילה בבית (כבלים חדשים+נקודות סופיות) בחינם. הדבר הגיוני? מדובר בלא מעט נקודות ועבודה לא קלה... איזה אינטרס יש להם לבצע התקנת תשתית ביתית אם מחר אני עוזב אותם ונשאר עם הכבילה הזאת לטובת כל חברה אחרת?
- dor4x
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 186
- שם מלא: דור
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
לפי דעתי.. לא בטוח שהיא הבינה.
אבל.. לי יש כבלים קווים ל 3 נקודות בבית שהותקנו לפני 16 שנה.. (פלטוס 2 נקודות חדשות שאני הוספתי מאוחר יותר)
בכל מקרה שלושת הנקודות הישנות הם CAT5E ועובודת מעולה במהירות 1GB
אבל.. לי יש כבלים קווים ל 3 נקודות בבית שהותקנו לפני 16 שנה.. (פלטוס 2 נקודות חדשות שאני הוספתי מאוחר יותר)
בכל מקרה שלושת הנקודות הישנות הם CAT5E ועובודת מעולה במהירות 1GB
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
CAT5E לא אמור לסחוב מהירויות כאלו למיטב זכרוני... העניין הוא שהכבלים במצב גרוע.. בזק רכבו על זה בעבר וחלק מהכבלים שומשו גם לטלפון אז 100 מגה הם מסוגלים להעביר בלבד... בכל מקרה אשמח לדעת אם מישהו הגיע למצב כזה והאם זה באמת הגיוני שפרטנר יבצעו דבר כזה בבית לקוח, אחרי הכל רוב הבתים בארץ עם כבילה של 100/200 מגה ולא יכולים להחזיק מהירויות גבוהות תקין ללא כבילה מחדש... אז אין הגיון להצטרף למהירויות גבוהות כאשר לא יתקבלו בפועל..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
פרטנר דואגים לחבר את הראוטר לסיב בנקודה שתבחר בבית.
כל מה שקשור לכבילת רשת ביתית לא קשור אליהם.
כל מה שקשור לכבילת רשת ביתית לא קשור אליהם.
בגדול 5E עושה את העבודה, אלה אם השקעים שבדרך במהירות נמוכה יותר או סתם תשתית ישנה .
כעיקרון פרטנר דואגים לחבר את הראוטר לסיב בנקודה שתבחר בבית., יחד עם זאת... תמיד אפשר לקנות גם את שירות הטלויזיה שלהם ... ולהגיד שהטלוויזיות ב"חדרים" ואז הם בהחלט דואגים לנקודות ככל שיידרש, וכמובן שתמיד אפשר לבטל את השירות שעה אחרי שהמתקין עוזב ... חלילה לא המלצה , פרטנר חברת התקשורת היחידה שאני מכניס לבית שלי, שירות מצוין, מוצרים מנצחים, מחירים תחרותיים, והכי חשוב - הוגנים . בניגוד לכל הדראק של כל השאר, דגש בזק, 012, וכל מה שיוצא מבית הוט
כעיקרון פרטנר דואגים לחבר את הראוטר לסיב בנקודה שתבחר בבית., יחד עם זאת... תמיד אפשר לקנות גם את שירות הטלויזיה שלהם ... ולהגיד שהטלוויזיות ב"חדרים" ואז הם בהחלט דואגים לנקודות ככל שיידרש, וכמובן שתמיד אפשר לבטל את השירות שעה אחרי שהמתקין עוזב ... חלילה לא המלצה , פרטנר חברת התקשורת היחידה שאני מכניס לבית שלי, שירות מצוין, מוצרים מנצחים, מחירים תחרותיים, והכי חשוב - הוגנים . בניגוד לכל הדראק של כל השאר, דגש בזק, 012, וכל מה שיוצא מבית הוט
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לא ממש קשור לנושא, אך זכור לי שפרטנר השיקה חבילת גלישה במהירות של עד 3 ג'יגה.
מדוע זה הופסק?
האם לא היה ביקוש, או סיבה אחרת?
מדוע זה הופסק?
האם לא היה ביקוש, או סיבה אחרת?
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
לפי מה ששמעתי, לפרטנר רוב הציוד שנמצא בבניינים תומך במהירות של עד ג'יגה 1 ובשביל לספק 3 ג'יגה הם צריכים לשדרג את הציוד.07/06/2022 1:30bariko כתב: לא ממש קשור לנושא, אך זכור לי שפרטנר השיקה חבילת גלישה במהירות של עד 3 ג'יגה.
מדוע זה הופסק?
האם לא היה ביקוש, או סיבה אחרת?...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

הבנתי תודה.
בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי.
הזמנתי מבזק חבילה של 2.5 גיגה, ואז התברר שכרטיס הרשת שלי מיושן ותומך רק עד 1 גיגה.
רכשתי כרטיס רשת חדש שתומך במהירות עד 2.5 , אך אחרי שהגיע טכנאי, הוא טען שהכרטיס לא מתאים לחומרה של המחשב.
אני כמובן לא מתכוון לשדרג כעת מעבד+לוח אם+זיכרונות, רק כדי שיהיה ניתן להתקין את כרטיס הרשת החדש.
בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי.
הזמנתי מבזק חבילה של 2.5 גיגה, ואז התברר שכרטיס הרשת שלי מיושן ותומך רק עד 1 גיגה.
רכשתי כרטיס רשת חדש שתומך במהירות עד 2.5 , אך אחרי שהגיע טכנאי, הוא טען שהכרטיס לא מתאים לחומרה של המחשב.
אני כמובן לא מתכוון לשדרג כעת מעבד+לוח אם+זיכרונות, רק כדי שיהיה ניתן להתקין את כרטיס הרשת החדש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
אין לך pci-e על לוח האם ? או שהוא תפוס/חסום ?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לצערי אני לא ממש מבין בזה.
הטכנאי שבדרך כלל מתחזק אצלי את המחשבים, נמצא בחו"ל, לכן הוא שלח אליי את אחיו הצעיר.
היה אצלי כמעט 3 שעות בבית, תוך כדי שהוא מתייעץ עם האח הבכור בטלפון.
ניסה כל מיני ניסיוניות, ניסה להתקין על הסלוט של כרטיס הקול, שום דבר לא עזר.
הטכנאי שבדרך כלל מתחזק אצלי את המחשבים, נמצא בחו"ל, לכן הוא שלח אליי את אחיו הצעיר.
היה אצלי כמעט 3 שעות בבית, תוך כדי שהוא מתייעץ עם האח הבכור בטלפון.
ניסה כל מיני ניסיוניות, ניסה להתקין על הסלוט של כרטיס הקול, שום דבר לא עזר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר: