Huber כל מה שכתבת נכון אבל נראה לי שהדיון הזה הפך להיות דומה למסע הפחדה נגד סוללות לא מקוריות בצורה קצת מוגזמת, לקנות ב400-500 ש"ח סוללה מקורית למחשב לא חדש שכנראה לא שווה את המחיר הזה ? המחשב של פותח הדיון הוא כנראה בגיל 4 או 5 אם לא יותר.
אני לא חושב שלבנות סוללה מתאימה היום זה כל כך קשה, למחשב ישן לא הייתי קונה סוללה מקורית בשום מקרה, כנראה שהיא תהיה ישנה וגמורה.
רכישת סוללה להחלפה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
a_yaron לקוח עם מחשב שעלה לו לא מעט ולא מתכנן להוציא כסף לטובת קניית מחשב חדש כן יעשה שימוש בחלקים מקוריים במידת האפשר מתי שצריך בכדי לשמור על הציוד.
יש ברשותי מחשבים בני מעל 8 שנים, תחזוקה, חלקים איכותיים וזה מה ששומר עליהם עד עצם היום הזה.
סוללה לא מקורית חובה בתוכה הימור, זה שלך עד כה הכל טוב - מברוק, יחד עם זאת אם לחבר הבא שילך לאלי או חנות סינית אחרת וינסה את מזלו זה יגמר רע מה עשינו בזה?
לגבי סוללה מקורית, אם קונים מיבואן רשמי או מיצרן אין סיבה שיהיה בעיה בסוללה מה גם שיש באמת אחריות שמכסה.
במחשב נייד כדי שיהיה נייד הגורם הכי חשוב זו הסוללה, תשים סוללה סינית ותקבל מחשב נייח במקרה הטוב או מחשב נייד עם סוללה לשעה בלחץ, בזה דווקא לא חוסכים.
יש ברשותי מחשבים בני מעל 8 שנים, תחזוקה, חלקים איכותיים וזה מה ששומר עליהם עד עצם היום הזה.
סוללה לא מקורית חובה בתוכה הימור, זה שלך עד כה הכל טוב - מברוק, יחד עם זאת אם לחבר הבא שילך לאלי או חנות סינית אחרת וינסה את מזלו זה יגמר רע מה עשינו בזה?
לגבי סוללה מקורית, אם קונים מיבואן רשמי או מיצרן אין סיבה שיהיה בעיה בסוללה מה גם שיש באמת אחריות שמכסה.
במחשב נייד כדי שיהיה נייד הגורם הכי חשוב זו הסוללה, תשים סוללה סינית ותקבל מחשב נייח במקרה הטוב או מחשב נייד עם סוללה לשעה בלחץ, בזה דווקא לא חוסכים.