The White Lotus - עונה 2 לדרמה קומית/שחורה ברשת HBO
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11672
- נתן תודות: 1236 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
כמה לא מפתיע שהסדרה גרפה את רוב הפרסים בגלובוס הזהב 2022. סדרה באמת מפתיעה לטובה. הסרט המסקרן The Banshees of Inisherin
שכמעט ראיתי אתמול, גם זכה בכמה פרסים. וגם House of the Dragon (רק חלק).
https://variety.com/2023/tv/columns/gol ... 235485387/
שכמעט ראיתי אתמול, גם זכה בכמה פרסים. וגם House of the Dragon (רק חלק).
https://variety.com/2023/tv/columns/gol ... 235485387/
-
Kondo10

אצלי זה הפוך, זוגתי לא מתחברת לסדרות כאלה אז אני צופה בה לבד להנאתי (תמיד יש לי סדרות שאני רואה לבד ללא זוגתי).
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אוברייטד לחלוטין, בזבוז זמן.
אגב יש מצב שבמוצאים את נמו יש פחות סצנות ים/גלים מהסדרה הזו, בלתי נסבל בשלב מסוים
אגב יש מצב שבמוצאים את נמו יש פחות סצנות ים/גלים מהסדרה הזו, בלתי נסבל בשלב מסוים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
טוב, אז סיימנו את העונה הראשונה ובהחלט מומלץ, נהננו....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אז סיימנו גם עונה 2 - אכן קצת פחות טובה מהראשונה, ובאופן אירוני למרות שחקנים קצת יותר מוכרים, בגדול משחק פחות טוב של חלק מהשחקנים (למעט F. Murray Abraham הנפלא ועוד כמה יוצאי דופן).
היום בדיעבד כנרה הייתי מעדיף לצפות בעונה 2 לפני עונה 1, אבל גם כך נהנינו משניהן.
היום בדיעבד כנרה הייתי מעדיף לצפות בעונה 2 לפני עונה 1, אבל גם כך נהנינו משניהן.
מאכזב שלא המשיכו עם רייצ'ל, ההבעות פנים שלה של speechless עשו לי את העונה הראשונה.
הליהוק בעונה הראשונה היה הברקה, העונה הזאת פחות טובה לטעמי.
אני שמח על עניין טניה, זאת הייתה חפירה בחלק גדול מהסצנות.
מעבר לפסקול הסדרה שהוא כל כך גאוני, הם הצליחו לתת לזה מימד משלו הצילום, העריכה, הלוקיישנים, מושלם.
הליהוק בעונה הראשונה היה הברקה, העונה הזאת פחות טובה לטעמי.
אני שמח על עניין טניה, זאת הייתה חפירה בחלק גדול מהסצנות.
מעבר לפסקול הסדרה שהוא כל כך גאוני, הם הצליחו לתת לזה מימד משלו הצילום, העריכה, הלוקיישנים, מושלם.
-
Kondo10

דווקא היא עשתה הרבה דברים טובים בסדרה למרות שמרגיזה. אהבתי גם את עונה שנייה (ללא ספק אחת ההברקות של השנים האחרונות).
מחכה שעונה שלישית תהיה זמינה ( נמאס לקרוא על סצנות נועזות בעונה שלישית בלי לראות...)
מחכה שעונה שלישית תהיה זמינה ( נמאס לקרוא על סצנות נועזות בעונה שלישית בלי לראות...)
מה הכוונה? היא זמינה כבר.01/04/2025 8:45Kondo10 כתב: מחכה שעונה שלישית תהיה זמינה ( נמאס לקרוא על סצנות נועזות בעונה שלישית בלי לראות...)...
עדיף לראות את הסדרה לאט שלא תגמר.
שימו ניגון על X0.5
שימו ניגון על X0.5

-
Kondo10

הכוונה שאני רואה סדרות כשכל העונה זמינה (לא צריך לעצור באמצע) חוץ מסדרות ממש מיוחדות שאם לא רואים...
נחשפים לספויילרים בכל פינה - גם אם מנסים להתעלם מהם זה לא עוזר ("משחקי הכס" עונה אחרונה למשל).