1. האם ניתן לצפות במצב הקליה בחלונית או שתכלס נדרש לפתוח דלת? שואל גם כי החלונית צרה ובחלק העליון וגם כי התאורה משום מה כתומה.
2. איך מוצאים את התוף בלי להישרף ? לגיני יש ידית מיוחדת וכאן הכל מתכת
3. האם הקרור יעיל או שגם כאן חובה להוציא לקרר בחוץ ? הקרור האוטומטי הוא 13 דק....נראה לי הקפה מתבשל יופי
4. אני רואה שפרופילי הקליה מאד קצרים, אני הבנתי שעדיף להאריך ובגיני אני מגיע לכ 17 דקות לקליה כהה.
5. התפעול ממש לא אינטואיטיבי, הכל בלחיצות מוסתרות, ההבדל בן מוד אוטומטי לידני זה האם ה P מהבהב או יציב....צפיה בטמ דורשת לחיצה על כפתור ועוד.
6. האם באמת ניתן לקלות בתוך הבית ? אין מוץ ועשן ?
7. אם מהירות תוף מהירה יותר אפשרית ועדיפה מדוע זה לא הפריסט? דורש מעבר למוד ידני ושוב לחיצה על כפתור עלום ללא כותרת...
8. אם הבנתי נכון אתה חייב אחת לכמה זמן ללחוץ משהו אחרת הוא נכבה מעצמו...

9. שליטה על טמ ? לא ממש . אתה יכל לבחור רק כמה עוצמה לתת לגופי החימום וגם זה או 100 או 75 או 50. ואת הט"מ כמה היא בפועל ? שוב לחצנים לא מסומנים.
10. זמן מפיצוץ ראשון לשני מאד קצר יחסית למה שאני מכיר. אני משתדל שיקח כ 4 דק.
בגדול נראה כמו טוסטר שהוסב

האם בקהל מי שעבר מגיני לבוהמור יכל לתת חוות דעת מה יעשה המעבר ? אני מאד מרוצה מהגיני למעט העובדה שאני מבצע שני בצים של 250 גרם כל אחד וכאן נראה שניתן לבצע הכל בבצ אחד.
אין לי בעיה של התישנות, הקפה מצויין לאורך כל השבועיים שנצרך לאחר שהמתין שבוע