מה המחיר ל6530/08/2021 6:42cabasse1 כתב: תתחדש אחלה עסקה.
דרך אגב גם אני רכשתי אבל את המלכה האמיתית. 90j
לגבי גודל 65 הספיק לי .
רכשת את ה80j מסך מצויין....
אני יכול להרשות לעצמי את ה65
אבל ממש בא לי 77
2.5 מטר ממסך 65" זה נחמד, אבל זה לא ממש חוייה של קולנוע.31/08/2021 9:42cabasse1 כתב: אני לא מוכן לוותר . כמו שאני מכיר עצמי . באיכות אין קיצורי דרך.
לי זה מספיק הגודל. אני יושב כ.25 מטר מהמסך.
אני לא יודע איך אחרים. אם האיכות היתה יורדת מינורית אולי. אבל רואים ההבדל מיד ב. המסך שהבחור בחר הוא מסך גם מצויין ה80j ולמאפיינים שלו זה יתאים.
בחירה מצויינת.
תתחדש ותהנה ....

אם זה מנחם אותך eARC/ARC עושים המון בעיות ,...
כאחד שעבר את כל סקאלת מסכי ה-4K בשנתיים האחרונות, כולל XH95 ב-65" וכעת CX ב-77" אני יכול לומר לך שהסאונד (לעניות דעתי והעדפתי כמובן) חשוב לכל הפחות כמו התמונה. קשה לי להבין איך מישהו מוציא 20-30K על מסך בגודל 83-86 ומסתפק בסאונד של המסך עצמו או אפילו סאונדבר פשוט....

ללא רצון לפתוח וויכוח , ...14/09/2021 0:10pessik כתב:אני עם מערכת יד-2 שקניתי ב 1500 ש"ח ומרוצה מאוד !...
מאחל לך המון שעות האזנה איכותיות
מקווה שההשקעה הוכיחה את עצמה ....
אני מאזין יותר לרמקולים עצמם מאשר למוזיקה. הכוונה שאני בודק כל רמקול או כל צד של הבמה אם הבמה מדויקת, אם הערוצים מאוזנים לגמרי, אם הבאס לא דומיננטי מדי או בומי מדי. באמת זו בעיה. כ"כ מפריע לי פשוט לשבת ולנסות להינות מהקיים. אם למישהו יש רמקולים שהוא קנה ביד2 ב-300 שקל ושידך מגבר משומש ב-500, ונהנה מהמוזיקה שלו בניגוד אלי, אזי לבנאדם הזה יש מערכת יותר טובה משלי בהתחשב בפרספציה של המאזין.14/09/2021 8:13רונן כתב:ללא רצון לפתוח וויכוח , ...14/09/2021 0:10pessik כתב:
אני עם מערכת יד-2 שקניתי ב 1500 ש"ח ומרוצה מאוד !
מאחל לך המון שעות האזנה איכותיות
מקווה שההשקעה הוכיחה את עצמה ....
דעתי שאם אדם נהנה עד מאד מהמערכת שיש לו , ללא קשר לעלותה - אזי הוא המאושר באדם !
הבעיה שחלק מאיתנו [*] תמיד שואפים לשדרג ולהשקיע כספית ולרצות עוד ועוד ובאיזה מקום לא עוצרים ,
ולא יושבים בחדר האזנה ופשוט נהנים ממה שיש ללא מחשבת השידרוג.
[*] כולל אני !...