אל תקנו סמסונג. שירות מחריד

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1798
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #21 

למה שלא יתקנו את הפאנל , האחריות אומרת טלויזיה עובדת , זה לא שהוא עשה נזק בכוונה , מקסימום היו מחליפים לטלויזיה אחרת עובדת

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #22 

22/07/2021 7:27  
dudis כתב:
למה שלא יתקנו את הפאנל , האחריות אומרת טלויזיה עובדת , זה לא שהוא עשה נזק בכוונה , מקסימום היו מחליפים לטלויזיה אחרת עובדת
...
זה אחריות טכנאי?
אחריות על חלקים?
מה כתוב בהרחבת אחריות?

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #23 

כל עוד בנאדם כתב עובדות שהן בחזקת אמת דיברתי ופעל בתם לב אף אחד לא יכול לתבוע אותו או את הפורום

וכל התירוץ שסמסונג מוכרים טריליון טלוויזיות על כל מוצר של סוני או כל מותג אחר זה דמגוגיה בגרוש.

ממליץ לפתוח תת פורום נפגעי סמסונג או שתפרקו קיטור בקבוצת הוואטסאפ

אגב הסדרות הישנות של סמסונג מלפני 10 שנים באמת היו מצוינות, משם זה רק התדרדר ומגיעה לתהומות חדשים משרשור לשרשור.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #24 

22/07/2021 7:27  
dudis כתב:
...
אלקטרוניקס פרו לא מתקנים פאנלים עד כמה שידוע לי וברוב המוחלט של המקרים גם לא מחליפים פאנל (כי כנראה אין\לא מחזיקים), נתקלתי במקרה אחד כאן שהציעו להחליף פאנל (ולא זוכר איך זה נגמר) של דגם חדש יחסית.
האחריות שלהם באופן כללי אומרת (גם המורחבת וגם הפרימיום) שהם אלה שמחליטים אם לתקן או להחליף מוצר תקול בתקופת אחריות. הפרימיום לפי איך שתואר פשוט נותן אפשרות להחלפה אפילו על תקלות קטנות לא של פאנל. מה שלא בהכרח מהווה יתרון, במיוחד אם החלופה היא משהו יותר נחות. כמובן שזה תלוי בנקודת מבט, מי שבכל מקרה תכנן לשדרג גודל מסך אחרי 3-4 שנים ונפל פתאום על תקלה אולי מבחינתו זה הזדמנות לקבל סוג של זיכוי חלקי על המסך הישן ומקבל אפשרות שידרוג מוזלת. סוג של טרייד אין. רק שלטלויזיה אין בלאי מוחשי למעט אולי יותר סיכוי שתתקלקל, היא עובדת ומציגה תמונה בדיוק באותו אופן כמו היום שנקנתה ואין שום סיבה שבעולם שיחושב לה פחת מוגזם כמו למוצרים אחרים שיש להם בלאי מוחשי יותר, לצורך קביעה מה הוא מוצר שווה ערך.
התוצאה המעשית היא שעל כל תקלה שהם מגדירים כתקלת פאנל (יכול להיות גם כמה פיקסלים שרופים) הם יציעו להחליף את הטלויזיה. אם יש מזל והדגם חדש יחסית אולי ימצא בדיוק אותו דגם, אם לא, יציעו דגם נוכחי נחות יותר גם על פי אתר השוואות מקצועי וגם מסדרה נמוכה יותר אבל זהה לדעתם על פי "טבלאות המרה" שהם לכאורה מקבלים מהמיבואן אבל לא מוכנים להציג אותם וכמובן נתון לשינוי בהתאם ליכולת המיקוח, בהתאם לשיטת "מצליח" המפורסמת. פרמטר אחד שאני יודע שקשור לזה הוא מדד ה-PQI שהוא מדד ספציפי של סמסונג שגדל משנה לשנה כמובן...וכמובן אין אפשרות להשוות אותו ליצרנים אחרים כך שאין שום קשר בינו לבין המציאות של השוואה על פי פרמטרים שקשרים לאיכות התמונה בפועל כפי שנמדדת באתרים מקצועיים בלתי תלויים.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1519
נתן תודות: 361 פעמים
קיבל תודות: 256 פעמים

שליחה #25 

משומה אנשים אוהבים את השופוני של המיתוג בשילוב עם הפאנלים החכמים זה עושה את שלו.

סוג של גלגל שמסתובב לו, וימשיך להסתובב לו כי ככה זה הרוב היום: 90 אחוז שופוני ו 10 אחוז אמיתי.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #26 

ללא קשר ועם קשר - אני עם Sony - ישפאר , מאד מרוצה.
ולפני שתתקיפו - אין לי כל קשר אליהם מלבד היותי לקוח מרוצה !!

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #27 

זה שאלקטרוניקס פרו לא מקצועיים, ונותנים שרות על הפנים - זה נכון.

וזה שסמסונג כל שנה ״משדרגים״ כך שהדגם החדש כמעט תמיד פחות טוב מהדגם המקביל מהשנה שעברה - גם נכון.

יחד עם זאת - הם לא מחויבים להחליף בחינם טלויזיות תקולות שלא במסגרת האחריות. וגם לא לתקן. אז בואו לא נגזים.
בחרת שלא להרחיב אחריות - עשית טעות, הגיע זמן להמשיך הלאה. תאמין לי גם LG וסוני לא יבוא להחליף לך את המסך אחרי שהאחריות נגמרת.
כל מוצר חשמלי עלול להתקלקל, לא משנה כמה הוא חדש.
על כל שכן מוצר אלקטרוני - שהוא הרבה יותר מסובך ממוצר חשמלי.
על כל שכן ״טלויזיה חכמה״ - שהיא מחשב משולב מסך.
על כל שכן טלויזיה מודרנית - שיוצא דגם חדש כל שנה, אז מקסימום מידע וביקורות שאתה יכול לקבל עליה לפני שאתה קונה היא של שנה אחת בלבד. אחרי זה כבר דגם חדש, שלא בטוח קשור בכלל לדגם הישן.

PsyCho פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #28 

25/07/2021 14:50  
mdk_25 כתב:
זה שאלקטרוניקס פרו לא מקצועיים, ונותנים שרות על הפנים - זה נכון.

וזה שסמסונג כל שנה ״משדרגים״ כך שהדגם החדש כמעט תמיד פחות טוב מהדגם המקביל מהשנה שעברה - גם נכון.

יחד עם זאת - הם לא מחויבים להחליף בחינם טלויזיות תקולות שלא במסגרת האחריות. וגם לא לתקן. אז בואו לא נגזים.
בחרת שלא להרחיב אחריות - עשית טעות, הגיע זמן להמשיך הלאה. תאמין לי גם LG וסוני לא יבוא להחליף לך את המסך אחרי שהאחריות נגמרת.
כל מוצר חשמלי עלול להתקלקל, לא משנה כמה הוא חדש.
על כל שכן מוצר אלקטרוני - שהוא הרבה יותר מסובך ממוצר חשמלי.
על כל שכן ״טלויזיה חכמה״ - שהיא מחשב משולב מסך.
על כל שכן טלויזיה מודרנית - שיוצא דגם חדש כל שנה, אז מקסימום מידע וביקורות שאתה יכול לקבל עליה לפני שאתה קונה היא של שנה אחת בלבד. אחרי זה כבר דגם חדש, שלא בטוח קשור בכלל לדגם הישן.
...
אכן טעות לקנות מחברה שנותנת שנה אחריות

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #29 

הרשת מפוצצת תלונות נגד השרות של החברה הזאת והזילזול שלה בלקוח.
אני לא מצליח להבין אנשים שמשלימים עם מצב שבו מקבלים שרות מסריח,מוצר לפעמים סוג ב ,משלמים עליו יקר יותר מראש .
אני גם לא מצליח להבין איך אנשים שרואים מישהו שנלחם בתופעה הזאת מנסים לשכנע אותו לרדת מזה ולהשלים עם הגזל הזה.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #30 

28/07/2021 10:23  
claudia5 כתב:
הרשת מפוצצת תלונות נגד השרות של החברה הזאת והזילזול שלה בלקוח.
אני לא מצליח להבין אנשים שמשלימים עם מצב שבו מקבלים שרות מסריח,מוצר לפעמים סוג ב ,משלמים עליו יקר יותר מראש .
אני גם לא מצליח להבין איך אנשים שרואים מישהו שנלחם בתופעה הזאת מנסים לשכנע אותו לרדת מזה ולהשלים עם הגזל הזה.
...
זה רק בארץ ככה?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #31 

כן.
המחירים הגבוהים מאוד והשרות הבעייתי

mrzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #32 

ללקחות כל החברות וסמסונג בפרט לעולם אבל לעולם אל תתפטו להוסיף אחריות תמורת תשלום נוסף זה נקרא לזרוק כסף לפח

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #33 

29/07/2021 17:10  
mrzo כתב:
ללקחות כל החברות וסמסונג בפרט לעולם אבל לעולם אל תתפטו להוסיף אחריות תמורת תשלום נוסף זה נקרא לזרוק כסף לפח
...
אם כבר קונים סמסונג חובה להרחיב ל-4 שנים ב-200 ש"ח ואצל האחרים לשלוש שנים אם זה בסכום דומה. לא מדבר על ההרחבות הנוספות\פרימיום של כמה מאות שקלים לשנה שזה שוד לאור היום.
זה היתרון היחיד שעוד נשאר לסמסונג בצד השירות, האקסטרה שנה אחריות במחיר סמלי לעומת המתחרים, עד כמה שהיא שווה.

אלא כמובן אם אתה טיפוס חובב הימורים ומוכן לשים כמה אלפיות על מכשיר שיתקלקל אחרי שנה ויום, אז אפשר כבר לקנות גם מהיבואנים מקבילים ששם צריך להגיד תודה שבכלל יענו לטלפון ויתנו שירות כלשהו אפילו בשנה הראשונה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”