viewtopic.php?f=92&t=361966
ה-q80 היא רמה מעל ה-70, בזה אין בכלל ספק. השאלות שרק אתה יכול לענות עליהן:
1. איזו טכנולוגיה אתה מעדיף. אני באופן אישי לא חוזר ל-led בחיים.
2. האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שתצרך לממש את האחריות של אלקטרוניקס פרו. מציע לך לקרוא עליהם, כי יש קונצנזוס שהם נותני שירות מהגרועים שיש.
המלצה על טלוויזיה 65 עד 5000
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני חושב שמה דיברו פה הוא לא רק על מה יותר שווה אלא על זה שזה מסך משומש, יותר מזה זה OLED משומש, ויותר מזה OLED עדינה בגודל 65 אינטש שצריך להעביר עצמאית, כשבמודעה לא צוין שיש אריזה כשגם במקרה כזה יש סיכון לא קטן. ולמרות הקפדה יפה במודעה על פרטים ומצבה, אין פירוט של שעות שימוש, נתון MUST כשרושמים על OLED "שמורה בפינצטה".
גם אם יש אחריות, עדיין היתי חושב 5 פעמים על לקנות אולד משומשת אלא אם כן המחיר ממש מציאה, לOLED יש בלאי שיכול להיות משמעותי גם אחרי שנים, כולל ירידה בבהירות ושינוי בגווני הצבע, לא דבר שממהרים לשים לב אליו או בכלל להחליף באחריות. אולי זה כדאי אבל אולי גם לא, צריך לחשוב טוב טוב לפני שעושים צעד כזה ולא לשלוף המלצות מהמותן.
אני חושב שאנשים היו פזיזים מדי להמליץ לו על זה כשהם מסתכלים על המחיר בלבד, בלי עוד הרבה שיקולים מסביב. לא בטוח שמדובר בעסקה משתלמת כלכלית (בכמה אפשר להשיג OLED חדשה ומתקדמת יותר עם עוד שנה וחצי אחריות? מה הפער?).
גם אם יש אחריות, עדיין היתי חושב 5 פעמים על לקנות אולד משומשת אלא אם כן המחיר ממש מציאה, לOLED יש בלאי שיכול להיות משמעותי גם אחרי שנים, כולל ירידה בבהירות ושינוי בגווני הצבע, לא דבר שממהרים לשים לב אליו או בכלל להחליף באחריות. אולי זה כדאי אבל אולי גם לא, צריך לחשוב טוב טוב לפני שעושים צעד כזה ולא לשלוף המלצות מהמותן.
אני חושב שאנשים היו פזיזים מדי להמליץ לו על זה כשהם מסתכלים על המחיר בלבד, בלי עוד הרבה שיקולים מסביב. לא בטוח שמדובר בעסקה משתלמת כלכלית (בכמה אפשר להשיג OLED חדשה ומתקדמת יותר עם עוד שנה וחצי אחריות? מה הפער?).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
LG C1 עולה באיזור ה-8300 (לפחות לפי זאפ, אני מניח שאפשר להוציא אותה ביותר זול מזה), אבל אם לפות"ש יש תקציב של 5,000 לטלוויזיה, אז זה לא כזה רלוונטי.
הגישה שלי היא כזו:
* בסמסונג אתה מקבל אחריות של שנה, וגם עם ה-C9 הוא יקבל אחריות של קצת מעל שנה.
* בסמסונג אתה מקבל את א"פ כנותן שירות, ב-LG יש לך את ח"י. אני חושב שכאן לא צריך להרבות במילים.
* ב-Q70T אתה מקבל מסך שהוא קצת מעבר לדגם כניסה שנת 2020, ב-C9 אתה מקבל דגם טופ של שנת 2019, עם 4 כניסות HDMI 2.1 בעלות רוחב פס מלא 48GBPS.
אני מסכים שרצוי מאד לדעת מה מספר שעות העבודה של ה-TV לפני הקניה, וגם לבקש כמה תמונות של הטלוויזיה עצמה, וגם לברר את אסטרטגיית העברה שלה מהמוכר אל הקונה. אבל אני חושב שזה קל וחומר ולא באמת משהו שצריך לפרט בפרטי פרטים.
הגישה שלי היא כזו:
* בסמסונג אתה מקבל אחריות של שנה, וגם עם ה-C9 הוא יקבל אחריות של קצת מעל שנה.
* בסמסונג אתה מקבל את א"פ כנותן שירות, ב-LG יש לך את ח"י. אני חושב שכאן לא צריך להרבות במילים.
* ב-Q70T אתה מקבל מסך שהוא קצת מעבר לדגם כניסה שנת 2020, ב-C9 אתה מקבל דגם טופ של שנת 2019, עם 4 כניסות HDMI 2.1 בעלות רוחב פס מלא 48GBPS.
אני מסכים שרצוי מאד לדעת מה מספר שעות העבודה של ה-TV לפני הקניה, וגם לבקש כמה תמונות של הטלוויזיה עצמה, וגם לברר את אסטרטגיית העברה שלה מהמוכר אל הקונה. אבל אני חושב שזה קל וחומר ולא באמת משהו שצריך לפרט בפרטי פרטים.