plex - פתאום האיכות התרסקה !
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
כמו שכתבו, אתה מספק פרטים חסרים או לא מדוייקים. אני חוזר על השאלה שלי, מי הספק שלך ? יכול להיות שאתה נמצא מאחורי NAT ולכן הפניית פורטים לא עובדת כמו שצריך.
תבדוק את זה בבקשה.
תבדוק את זה בבקשה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
המשמעות היא שאם יש לך שני ראוטרים וכל אחד מהם מחלק כתובות ip וטווח כתובות תת הרשת אליה מחובר מי מהרכיבים השתנתה, כשהגדרת כתובות אלה פעם בעבר ידנית יכולה להיות בעיית רשת, אני לא חושב שזו הבעיה כי אז לא היה לך חיבור בכלל אבל שווה לבדוק....
לא נראה לי שיש משמעות ל nat כשמדובר בתקשורת בין צרכנים בתוך הרשת הביתית, להבדיל מתקשורת אל ומחוץ לרשת...
לא נראה לי שיש משמעות ל nat כשמדובר בתקשורת בין צרכנים בתוך הרשת הביתית, להבדיל מתקשורת אל ומחוץ לרשת...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

ותפסיק לקרוא לו מודם - הוא ראוטר וככזה הוא משמש אצלך גם אם אתה לא אוהב את זה או לא מבין את זה (זה פשוט צורם לי בעין כל פעם מחדש)
לא אמרת שיש חיבור אלחוטי עם ap או משהו כזה? מה ה-ip של הצרכנים האלחוטייים?
לפחות על בסיס מה שנאמר כאן- viewtopic.php?p=3164814#p3164814
בהנחה שזה נכון אז בודאות המודם ראוטר של הוט אצלך משמש כראוטר ולא שום דבר אחר....
בהנחה שזה נכון אז בודאות המודם ראוטר של הוט אצלך משמש כראוטר ולא שום דבר אחר....
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
סורי אני לא יודע כיצד לצייר או לכתוב את זה בצורה שתעזור לך להבין. אני לא איש מקצוע או מבין גדול.12/04/2021 12:17qsub00 כתב: למה שלא תכתוב סכמת ציוד פשוטה בלי הליכה הלוך-ושוב כל הזמן?!
אני רוצה לעזור אבל ידיי קשורות ועיניי מכוסות, מצטער....
אשמח אם תרצה לצלצל ולהסביר לך הכל כי אני באמת הלכתי לאיבוד.
אני יכול להגיד שיש לי חבר שהוא מנהל רשתות ואתמול הוא התחבר מרחוק וגם לא הצליח להבין את הבעיה.
אם תרצה - אשלח את הנייד שלי בפרטי או שתשלח את שלך
ממש תודה !
-
אוריה
-
- חבר ותיק

מוכן לקרוא לו גם "משה" אם רק תצליחו לעזור ....12/04/2021 13:23Borderline1 כתב: ותפסיק לקרוא לו מודם - הוא ראוטר וככזה הוא משמש אצלך גם אם אתה לא אוהב את זה או לא מבין את זה (זה פשוט צורם לי בעין כל פעם מחדש)
בהנחה שזה נכון אז בודאות המודם ראוטר של הוט אצלך משמש כראוטר ולא שום דבר אחר.......
מחובר אליו tp link ac1900 M5 דקו mesh שמחלק כתובות לכל מה שאינו מחובר קווית
הוא לחלוטיןן אינו קשור משום ששום שינוי לא היה בו
- Borderline1
- חבר מביא חבר

למינוח יש משמעות שמשליכה על הבנת תצורת הרשת שלך ונסיון לנחש מה יכול להיות מקור הבעיה - דבר שאולי אתה לא מרגיש- אבל אתה לא תורם במיוחד לקידום הניחושים המושכלים שלנו בהעדר מידע.
אין לאף אחד מושג אם חלוקת כתובות ה ip אצלך נעשית ידנית או אוטומטית אם הגדרת במי מהצרכנים כתובת ידנית
פרט מלומר לך שמודם/ראוטר של הוט הוא איך לומר זאת בעדינות לא בדיוק הראוטר הכי מחודד בקלמר ועצם השימוש בו כראוטר יכול לפגוע בביצועי הרשת שלך ולתופעות שאתה מתאר
אין לאף אחד מושג אם חלוקת כתובות ה ip אצלך נעשית ידנית או אוטומטית אם הגדרת במי מהצרכנים כתובת ידנית
פרט מלומר לך שמודם/ראוטר של הוט הוא איך לומר זאת בעדינות לא בדיוק הראוטר הכי מחודד בקלמר ועצם השימוש בו כראוטר יכול לפגוע בביצועי הרשת שלך ולתופעות שאתה מתאר
-
אוריה
-
- חבר ותיק

חלוקת IP נעשת אוטומטית. מעולם לא נגעתי בזה. המודם הקודם של פייבר 4K עבד ללא בעיות בכלל מול הפלקס.12/04/2021 14:45Borderline1 כתב: למינוח יש משמעות שמשליכה על הבנת תצורת הרשת שלך ונסיון לנחש מה יכול להיות מקור הבעיה - דבר שאולי אתה לא מרגיש- אבל אתה לא תורם במיוחד לקידום הניחושים המושכלים שלנו בהעדר מידע.
פרט מלומר לך שמודם/ראוטר של הוט הוא איך לומר זאת בעדינות לא בדיוק הראוטר הכי מחודד בקלמר ועצם השימוש בו כראוטר יכול לפגוע בביצועי הרשת שלך ולתופעות שאתה מתאר...
אז אם אהפוך אותו לברידג' בלבד ולחבר מודם ראוטר של TP LINK AC1600 זה עשוי לפתור את הבעיה ?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

הכל יכול להיות
לנסות לא יעלה כסף
התוצאה יכולה להשכיל אותך לא מעט
זה לא מודם ראוטר לבזק? אם כן אז נדמה לי שאין לך חיבור רשת wan שתזדקק לו לחיבור למודם/ראוטר של הוט
דרך אגב, בדקת איך מוגדר ה ap שלך? אלו כתובות רשת הוא מחלק? אולי יש לך התנגשות בין הכתובות שלו לכתובות שמחלק הראוטר של הוט?
לנסות לא יעלה כסף
זה לא מודם ראוטר לבזק? אם כן אז נדמה לי שאין לך חיבור רשת wan שתזדקק לו לחיבור למודם/ראוטר של הוט
דרך אגב, בדקת איך מוגדר ה ap שלך? אלו כתובות רשת הוא מחלק? אולי יש לך התנגשות בין הכתובות שלו לכתובות שמחלק הראוטר של הוט?
-
אוריה
-
- חבר ותיק

רשום במפרט הראוטר - חיבור LAN/WAN 4×10/100/100012/04/2021 15:24Borderline1 כתב: הכל יכול להיות
לנסות לא יעלה כסף
דרך אגב, בדקת איך מוגדר ה ap שלך? אלו כתובות רשת הוא מחלק? אולי יש לך התנגשות בין הכתובות שלו לכתובות שמחלק הראוטר של הוט?...
זה בסדר ?
AP מוגדר לחלק כתובות אחרות. איש הרשת שלי טיפל בזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי אומר שכנראה תצטרך לקרוא לאיש רשת שלך.
סביר להניח שלא מדובר כאן בבעיה רצינית במיוחד, אבל לא ברור מה מחובר למה ואיך כל דבר מוגדר.
סביר להניח שלא מדובר כאן בבעיה רצינית במיוחד, אבל לא ברור מה מחובר למה ואיך כל דבר מוגדר.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

התשובות שלך לא מוסיפות מידע. למעט העובדה שיש מישהו שמטפל לך ברשת ובהגדרות ולך אין מושג מהן או אין רצון לבדוק אותן על מנת לאפשר למישהו לנסות לעזור לך.
כפי שאמרו מעליי, הדרך הכי טובה לפתרון היא לתת למי שהגדיר לך את הרשת לסדר אותה ולהגדיר אותה כראוי
בצורת השיח הנוכחית הסיבים האופטיים יגיעו אליך לפני שהבעיה תיפתר...
כפי שאמרו מעליי, הדרך הכי טובה לפתרון היא לתת למי שהגדיר לך את הרשת לסדר אותה ולהגדיר אותה כראוי
בצורת השיח הנוכחית הסיבים האופטיים יגיעו אליך לפני שהבעיה תיפתר...