B&W
אתה בעצמך אומר שאפילו לא טרחת ללכת ולשמוע....כדי לבזבז את הזמן וכאבי הרגליםם...
וז אתה בא ואמור שמי שקונה זה רק פלצנים שאין להם כוח ללכת ולבדוק דברים אחרים
bang-olufsen תראה את העיצוב של הרמקולים שלהם?? לא לפלצנים?? ואין דעות חלוקות לגי האיכות.
ומה פלצני בנאוטילוס ?? חוץ מעיצוב?
bang-olufsen תראה את העיצוב של הרמקולים שלהם?? לא לפלצנים?? ואין דעות חלוקות לגי האיכות.
ומה פלצני בנאוטילוס ?? חוץ מעיצוב?
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
סידרת נאוטילוס כבר לא מיוצרת סידרת סיגנצ'ר החליפה אותה.Boaz כתב:מתן, אתה מתכוון לרמקול נאוטילוס (נראה כמו שבלול) או לסדרת הנאוטילוס?
כי אלו חיות שונות לגמרי......
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
לא . ואתה יודע מה יכול להיות שיש לי דעות קדומות . העניין הוא שB&W לא מצאו חן בעיני משמיעה לפני כן והנאוטילוס עם מה שהתלווה אליו עשה לי את הרושם . אבל לי אין בעיה עם דיעות קדומות, כי זו גם דרך לסנן . סוף כול סוף אני לא יכול לשמוע את כול הרמקולים שבעולם לפני שאני מחליט . אז אם אני שורף את החברה על בסיס נסיון ודעות קדומות זה בסדר .MartinHSabag כתב:שמעת את הרמקול הזה פעם?אם באים לי עם נאוטילוס , זה אומר שאתה בא לי עם רמקול לפלצנים (ולשם אתה מכווין ואתה יודע את זה)...
אני חושב שאתה טועה ובגדול.
במקרה, פגשתי את אחד ממתכנני הנאוטילוס ב-CES האחרון (היום הוא המתכנן של חברת VIVID AUDIO) ויצא לי לשבת איתו ולשמוע את הסיפורים מאחורי הרמקול.
זה ממש לא רמקול "פוזה" אלא רמקול שנעשה ללא מגבלות תקציב עפ"י תפיסת הצוות המתכנן באותה תקופה.
הרמקול עצמו, אגב, לא נחשב מאוד יקר והוא גם הודה שהבעיה איתו זו ההגברה שתצטרך כדי להניע אותו.
שמע, יש לך נטייה לשלוף כל מיני אימרות וסיסמאות מהולות בהרבה אמונות טפלות או דעות קדומות....שווה היה לבסס אותן עם נימוקים/ראיות/עובדות מידי פעם....
ולגבי זה שפגשת את הצוות , אני אומר לך משהו אחד : כשיושבים לתכנן משהו , מהתחלה יושבים עם דף חלק , אבל גם יושבים עים ציפיות שחלקן הן מוסוות (זה גם נכלל בדיעות קדומות) , והציפיות הסמויות האלו גם קובעות אילו פתרונות ינתנו לאילו אילוצים. אז לא הייתי הופך את דיעותי לפסולות רק בגלל שהם חשבו שהם עשו את הכי טוב , כי לאנשים יש נטיה לשכוח ולא להתעמת עם הרצונות ה"בלתי הגיוניים"/"לגיטימיים" שלהם , אבל הם כן יושבים להם בתת מודע . אז לא אומר שהם אמרו שהם רוצים שיראה כך , אבל שבפנים הם רצו וזה כיוון אותם ליצירה הסופית , את זה אני חושב שאני יכול לומר, ודי בבטחון .
מתן באנגאולפסן עשו כול הזמן דברים מעולים ודרשו על עיצוב , כול אחד ידע מראש שאתה משלם על העיצוב המדהים והיפה שלהם . מתאים לך תיקח , לא מתאים אל תיקח , אז נכון הם היגיעו לבתים של אנשים שהעיצוב יותר חשוב להם , ומוכנים לשלם .מתן כתב:אתה בעצמך אומר שאפילו לא טרחת ללכת ולשמוע....כדי לבזבז את הזמן וכאבי הרגליםם...
ומה פלצני בנאוטילוס ?? חוץ מעיצוב?...
B&W עשו עיצוב כדי להמם , וכדי למשוך תשומת לב מירבית למוצר , לדעתי הוא צועק תשמעו אותי , אבל בעיין אמיתי הוא לא מעוצב יפה , זה לא העיצוב היפה אבל המופנם משהו של באנג אולפסן שלדעתי הוא יפה (שוב יקראו לזה דעות מוטרמות וזה בסדר ), אבל לכן לו אני קורא פלצני (ומצטער אם לכולם זה צורם , זו הדיעה המוטרמת שלי ) ולבאנג את אולפסן אני נותן כבוד , גם אם אני אישית לא אקנה אותם . (אלא אם כן ההנהלה תעמוד על דעתה , ואז כמובן זה יהיה שונה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ציטוט:
אם באים לי עם נאוטילוס , זה אומר שאתה בא לי עם רמקול לפלצנים (ולשם אתה מכווין ואתה יודע את זה)
על אותו משקל אתה יכול לומר שלעולם לא תקנה רכב של פולקסוואגן כיוון שהם ייצרו את הבוגאטי ווירון שהוא שווה ערך רעיונית/עיצובית/כספית/ביצועית לנאוטילוס.
אגב בזמנו שמעתי את ה802 של B&W בחדר ההשמעה כשהוא נפתח במה שהיה פעם המרכז SONY ברמת אביב , על מגבר סראונד של אונקיו. הם היו נהדרים. המחיר רק לא הצדיק .
לשפוט בצורה כוללנית כזו חברה שמייצרת כמה וכמה וכמה סדרות זה בעייתי. זה אפילו הזוי ולא נכון זה כמו לקחת סטטיסטיקה של 10 אנשים למדינה שלמה.
אם באים לי עם נאוטילוס , זה אומר שאתה בא לי עם רמקול לפלצנים (ולשם אתה מכווין ואתה יודע את זה)
על אותו משקל אתה יכול לומר שלעולם לא תקנה רכב של פולקסוואגן כיוון שהם ייצרו את הבוגאטי ווירון שהוא שווה ערך רעיונית/עיצובית/כספית/ביצועית לנאוטילוס.
אגב בזמנו שמעתי את ה802 של B&W בחדר ההשמעה כשהוא נפתח במה שהיה פעם המרכז SONY ברמת אביב , על מגבר סראונד של אונקיו. הם היו נהדרים. המחיר רק לא הצדיק .
לשפוט בצורה כוללנית כזו חברה שמייצרת כמה וכמה וכמה סדרות זה בעייתי. זה אפילו הזוי ולא נכון זה כמו לקחת סטטיסטיקה של 10 אנשים למדינה שלמה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: