שלום חברים,
לאחר מותה בטרם עת של האוסקר 2 שלי, אני מתלבט בין האופציות האלה :אקספובר לבה/וי.בי.אמ דומובר /רוקט אפרטמנטו. שותה אספרסו וקפוצ'ינו.
אשמח לתובנות איזו עדיפה.
אקספובר לבה/וי.בי.אמ דומובר /רוקט אפרטמנטו
-
starfish
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
בוקר טוב,
מותר לשאול מדוע אלה האופציות היחידות ? האם הסתכלת גם על ה- Lelit Mara X כאופציה ?
מקריאה בפורום תוכל לראות שהיא עולה יותר ויותר מול הרוקט
מתארגנת כאן רכישה קבוצתית למכונה הזו, יכולה להיות אופציה מעניינית עבורך (וגם במחיר טוב
גילוי נאות: אני זה שפתח את קבוצת הרכישה של ה- Mara X ומקווה שהיא תתאים לאנשים נוספים פרט אלי
המשך יום טוב!
מותר לשאול מדוע אלה האופציות היחידות ? האם הסתכלת גם על ה- Lelit Mara X כאופציה ?
מקריאה בפורום תוכל לראות שהיא עולה יותר ויותר מול הרוקט
מתארגנת כאן רכישה קבוצתית למכונה הזו, יכולה להיות אופציה מעניינית עבורך (וגם במחיר טוב
גילוי נאות: אני זה שפתח את קבוצת הרכישה של ה- Mara X ומקווה שהיא תתאים לאנשים נוספים פרט אלי
המשך יום טוב!
-
starfish
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התובנה.... פשוט לא הכרתי. הLELIT שראיתי לא היו עם ראש 58ממ ובטח לא E61...אז זה מאוד מעניין. כמה אמורה לעלות דרך קבוצת הרכישה?
-
starfish
-
- חבר שרק התחיל

ואגב, מה ההבדל בין MARA X ל Lelit PL62S?
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
תודה על התגובה, ה- X חדשה יותר וכוללת שיפורים במנגנון החליטה המשמרים את היתרונות של מכונות מחליף חום (HX) אך ללא צורך לעשות Cooling Flush.
תוכל לקרוא סקירה מקיפה עליה כאן https://coffeeequipmentreviews.wordpres ... -progress/
לגבי מחיר- הקבוצה החלה להתארגן בשבוע שעבר ובהתאם לרמת העניין (שללא ספק קיים:-) , אנשי הפורום החלו לבחון הצעות מספקים, אני משער שנוכל לקבל כיוון כללי בימים הקרובים..
תוכל לקרוא סקירה מקיפה עליה כאן https://coffeeequipmentreviews.wordpres ... -progress/
לגבי מחיר- הקבוצה החלה להתארגן בשבוע שעבר ובהתאם לרמת העניין (שללא ספק קיים:-) , אנשי הפורום החלו לבחון הצעות מספקים, אני משער שנוכל לקבל כיוון כללי בימים הקרובים..
-
starfish
-
- חבר שרק התחיל

תודה.