EPG ב YES גדל מ 3 ימים ל 4 ימים
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
YES משדרים כעת EPG לכמעט 4 ימים. ניתן לראות זאת גם בממיר רגיל.
כמו כן קובץ ה XMLTV גדל מ 5MB ל 6.5MB.
כנראה המעבר ל 7 ימים EPG מתבצע בשלבים.
בממיר הרגיל אין תאור לתוכניות הרחוקות, למרות שהמידע מופיע ב STREAM.
כמו כן קובץ ה XMLTV גדל מ 5MB ל 6.5MB.
כנראה המעבר ל 7 ימים EPG מתבצע בשלבים.
בממיר הרגיל אין תאור לתוכניות הרחוקות, למרות שהמידע מופיע ב STREAM.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
מזל טוב!
נושא ה-EPG בעייתי. רוחב הסרט שלהם מוגבל (מכיוון שהחבילה הזו צריכה לעבור בכל חבילה של ערוצים) ולכן ההגבלה (זה תופס מקום שמיועד לערוצים...). אם הם יקצו לזה רוחב סרט קטן יותר - זה יתעדכן יותר לאט אבל יהיה לנו יותר ימים קדימה.
אני מקווה שירחיבו את זה לשבוע לכולנו.
נושא ה-EPG בעייתי. רוחב הסרט שלהם מוגבל (מכיוון שהחבילה הזו צריכה לעבור בכל חבילה של ערוצים) ולכן ההגבלה (זה תופס מקום שמיועד לערוצים...). אם הם יקצו לזה רוחב סרט קטן יותר - זה יתעדכן יותר לאט אבל יהיה לנו יותר ימים קדימה.
אני מקווה שירחיבו את זה לשבוע לכולנו.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

ה EPG חזר להיות ל 3 ימים.
- oferlaor
-
- מנהל

jpost,
נראה לי שהם פשוט מכווצים את כל מה שנכנס בתוך המרווח שיש להם.
אתה יכול לבדוק את הגדלים של הקבצים בכל TRANSPONDER שונה? בעיקרון כולם אמורים להיות זהים, אבל מאוד יתכן שב-transponder מסויים הם יותר גדולים.
אתה יכול לבדוק את הגדלים של הקבצים בכל TRANSPONDER שונה? בעיקרון כולם אמורים להיות זהים, אבל מאוד יתכן שב-transponder מסויים הם יותר גדולים.
- idobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 310
jpost זה רק אצלי או שה EPG קטן מרגע לרגע היום - אתמול בלילה עמד על 6 מ"ב ובמהלך היום קטן עד ל 4.6 מ"ב - בקושי יומיים קדימה. בד"כ במהלך היום הוא לא קטן מתחת ל 5 מ"ב. מוזר...
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

אתמול ה EPG היה 6.5MB
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
אצלי בממיר הוא עומד כרגע על יומיים וקצת. התקשרתי והם אמרו לי שיש להם תקלה.idobi כתב:jpost זה רק אצלי או שה EPG קטן מרגע לרגע היום - אתמול בלילה עמד על 6 מ"ב ובמהלך היום קטן עד ל 4.6 מ"ב - בקושי יומיים קדימה. בד"כ במהלך היום הוא לא קטן מתחת ל 5 מ"ב. מוזר......
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

בדקתי במספר TRANSPONDERS ה EPG זהה לחלוטין עד רמת הבייט.oferlaor כתב:jpost,
אתה יכול לבדוק את הגדלים של הקבצים בכל TRANSPONDER שונה? בעיקרון כולם אמורים להיות זהים, אבל מאוד יתכן שב-transponder מסויים הם יותר גדולים....
כרגע הבעיה סודרה, יש EPG ל 3 ימים כרגיל.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

שוב בעיות ב EPG של YES.
כרגע יש EPG רק ליומיים. במספר ערוצים כגון ערוץ 10 היו השבוע חורים גדולים בלוח המשדרים.
כרגע יש EPG רק ליומיים. במספר ערוצים כגון ערוץ 10 היו השבוע חורים גדולים בלוח המשדרים.
- oferlaor
-
- מנהל

לדעתי אתה צריך לסרוק את כל ה-TRANSPONDERS לבדוק אם כולם בעלי אותה בעיה.
כמו כן, צריך לעשות שימוש במשהו כמו ה-CACHE שיש לתוכנה של ALON24 (או אולי אפילו לשלב את השניים ביחד) בכדי לסתום את החורים הללו.
כמו כן, צריך לעשות שימוש במשהו כמו ה-CACHE שיש לתוכנה של ALON24 (או אולי אפילו לשלב את השניים ביחד) בכדי לסתום את החורים הללו.
- SHIR
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
היי הבעיה היא אצלהם שהמידע היה לא זמין בעיה גורפת אצל כל הלקוחות ולכן פתרון זמני הורידו בחזרה לשלושה ימים