הורדתי סרט מהניוזגרופס וקיבלתי 200 ומשהו קבצים...מה עכשיו?
-
יוני
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
יש דרך לחבר אותם איכשהו? ואגב הסרטים בפורמט TS...הPS3 יקרא אותם?
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
להמ אתה רוצה להעביר את הסרט לPS3 אם הוא כבר על המחשב???
פשוט תנגן אותו עם קודק מתאים מהמחשב
פשוט תנגן אותו עם קודק מתאים מהמחשב
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
יוני
-
- חבר פעיל מאוד

בשביל מה הורדתי סרט בHD אם אני אראה אותו על מסך המחשב בסופו של דבר?...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
-
יוני
-
- חבר פעיל מאוד

אחלה אני אנסה. אגב האם הPS3 קורא סרטים בסיומות TS? (הקודק עצמו של הסרט הוא MPEG2 אם זה משנה)
-
יוני
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי את התוכנה ולא ממש הצלחתי לאחד את הקבצים...מההתרשמות שלי הבנתי שהתוכנה מבצעת איזושהי פעולת תיקון לקבצי TS, ולא מאחדת מס' רק של קבצים לקובץ אחד...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
MPEG2REPAIR גם מאחדת
תקפיד שכל הקבצים יחד ובסדר רץ, ותבחר את הראשון
תקפיד שכל הקבצים יחד ובסדר רץ, ותבחר את הראשון
-
יוני
-
- חבר פעיל מאוד

אפשר לקבל מעט יותר פירוט? לא ממש הבנתי איך לבצע את התהליך...
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
ממליץ בחום על תוכנה שנקראת AutoUnpack, תריץ גוגל על השם ותמצא את התוכנה.
היתרונות שאני מוצא בתוכנה:
1. אתה יכול להגדיר לה את הסיפריה אליה אתה מוריד את כל החומר והיא עוברת אחת לשעה ומנסה להכין את הסרט.
2. בלחיצת כפתור היא עושה את הכל - מתקנת אם צריך (רק את ה PAR) פותחת את הקבצים ומאחדת אותם לסרט אחד.
גיא
היתרונות שאני מוצא בתוכנה:
1. אתה יכול להגדיר לה את הסיפריה אליה אתה מוריד את כל החומר והיא עוברת אחת לשעה ומנסה להכין את הסרט.
2. בלחיצת כפתור היא עושה את הכל - מתקנת אם צריך (רק את ה PAR) פותחת את הקבצים ומאחדת אותם לסרט אחד.
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
מריצים את MPEG2REPAIR.
בוחרים את קובץ TS הראשון (חשוב שכל הקבצים יהיו ממוספרים בסדר רץ - בד"כ ככה הם מגיעים)
בוחרים בכתובת יעד (לקובץ המאוחד) ואז רצים. הוא מזהה שיש קבצי המשך ואומר "האם להמשיך גם לעוד 44 (רק דוגמא) הקבצים הבאים, אתה אומר כן.
הוא מאחד את הקבצים וגם בודק שהם תקינים מבחינת וידאו (אם לא, אז הוא מתקן אותם תוך כדי איחוד). זה יותר איטי, אבל עושה את העבודה.
אם אתה רוצה פרוצדורה מהירה ללא תיקון שגיאות אז פשוט תפיל את כל הקבצים (DRAG AND DROP) או תבחר אותם בתוכנת HDTVTOMPEG2. היא פשוט תאחד אותם (היא גם מאפשרת פיצול לפי גודל מסויים ואפילו הורדת קטעים ועריכה).
בוחרים את קובץ TS הראשון (חשוב שכל הקבצים יהיו ממוספרים בסדר רץ - בד"כ ככה הם מגיעים)
בוחרים בכתובת יעד (לקובץ המאוחד) ואז רצים. הוא מזהה שיש קבצי המשך ואומר "האם להמשיך גם לעוד 44 (רק דוגמא) הקבצים הבאים, אתה אומר כן.
הוא מאחד את הקבצים וגם בודק שהם תקינים מבחינת וידאו (אם לא, אז הוא מתקן אותם תוך כדי איחוד). זה יותר איטי, אבל עושה את העבודה.
אם אתה רוצה פרוצדורה מהירה ללא תיקון שגיאות אז פשוט תפיל את כל הקבצים (DRAG AND DROP) או תבחר אותם בתוכנת HDTVTOMPEG2. היא פשוט תאחד אותם (היא גם מאפשרת פיצול לפי גודל מסויים ואפילו הורדת קטעים ועריכה).