yes+ - שירות פרימיום עד הסוף

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #41 

כן רמי,
לפני כ-10 שנים היה שבר ענן מעל כפר סבא שגרם להפסקת שידור אצל כל המנויים בערב שישי.
בגלל זה yes הקימו העתק של כל הצלחות שיש בגג בכפר סבא בנקודה דרומית יותר בארץ.
תקלה כזאת לא אמורה לקרות יותר.

בכל אופן, אנחנו מדינה עם ימי גשם מועטים(חבל) והפרעות מועטות יותר. אם אתה חושב שההפרעות לא סבירות אתה מוזמן להזמין טכנאי שיבדוק לך את כיוון הצלחת, מעבר לזה נראה לי שהדיון מוצה.

רןכהן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #42 

29/11/2020 18:54  
גלובל כתב:
מה מפריע לך בדיליי? אין לזה שום משמעות.
רק אם אתה רואה משחק ספורט בלייב והשכנים שלך
ליד שומעים את אותו משחק בווליום גבוה,
אחרת מה משנה לך אם ראית את הגול כמה שניות אחרי?
...
עובדה שביס עושים את הקיצור דיליי גם בערוצים שלא משדרים רוב הזמן משחקים של ספורט כמו כדורגל, כמו ערוץ קשת 12.
אז אתם יכולים עכשיו בבקשה לבדוק בשבילי למשל בערוץ קשת 12, בכמה קצר הדיליי ממה שהיה קודם בערוץ קשת 12?
כי ביס לא רוצים בצורה מדוייקת לענות על זה, הם אומרים לי רק אם תצטרף אז אתה תדע בדיוק אז זמן קיצור הדייליי ביס לייב פלוס.
29/11/2020 22:13  
Mistoffelees כתב:
כן רמי,
לפני כ-10 שנים היה שבר ענן מעל כפר סבא שגרם להפסקת שידור אצל כל המנויים בערב שישי.
בגלל זה yes הקימו העתק של כל הצלחות שיש בגג בכפר סבא בנקודה דרומית יותר בארץ.
תקלה כזאת לא אמורה לקרות יותר.
בכל אופן, אנחנו מדינה עם ימי גשם מועטים(חבל) והפרעות מועטות יותר. אם אתה חושב שההפרעות לא סבירות אתה מוזמן להזמין טכנאי שיבדוק לך את כיוון הצלחת, מעבר לזה נראה לי שהדיון מוצה.
...
אני הזמנתי טכנאי וזה לא עזר, הואה אמר לי בדקתי כמו שצריך הצלחת תקינה ומכוונת כמו שצריך אל הלווין שבו יס משדרת, אם זה ימשך אני אולי אעבור ליס פלוס או לחברה אחרת.
אני שאלתי לא מעט אנשים והם אמרו לי שהם לא היו שמחים אם מתי שהם היו צופים בתוכנית טלוויזיה שהם מתעניינים בה אז שהיו מכבים את המכשיר טלוויזיה שלהם למשך 5 דקות. וזה בדיוק מה שקרה לי מבחינת קליטת השידור של יס דרך הלווין, פעמיים השידור הופסק למשך 5 דקות בגלל הגשם החזק, ועם כל הכבוד ל VOD של יס ,
1, לא כל מה שמשודר בערוץ ליניארי משודר שם, 2, חלק לא קטן במה שיש ב VOD זה בתשלום נוסף, ואני צריך את הכסף גם לדברים אחרים.
כנראה שבנושא של הגשם אין מה להמשיך לדבר בקהילה שפה.
אני לא הייתי חבר כנסת

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1296
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #43 

עובדה שביס עושים את הקיצור דיליי גם בערוצים שלא משדרים רוב הזמן משחקים של ספורט כמו כדורגל, כמו ערוץ קשת 12.
אז אתם יכולים עכשיו בבקשה לבדוק בשבילי למשל בערוץ קשת 12, בכמה קצר הדיליי ממה שהיה קודם בערוץ קשת 12?
כי ביס לא רוצים בצורה מדוייקת לענות על זה, הם אומרים לי רק אם תצטרף אז אתה תדע בדיוק אז זמן קיצור הדייליי ביס לייב פלוס.
...
יש לי גם יס מלוויין וגם יס פלוס ואני לא רואה קיצור דיליי בערוצים כמו ערוץ 12 וכו'
נראה לי שהשרות הזה נכנס לפעולה רק בשידורי ספורט ישירים בערוצים מסויימים בלבד ולא יצא לי עדיין לחוות את זה .
מעבר לזה ...האמת וכל האמת - אותי אישית ממש לא מעניין הדיליי וגם אם אצפה בשידור ספורט דרך יס פלוס
לא ממש אכפת לי אם המידע יגיע לעיניי 20 שנ' אחרי השידור בלוויין או בכבלים .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”