כן רמי,
לפני כ-10 שנים היה שבר ענן מעל כפר סבא שגרם להפסקת שידור אצל כל המנויים בערב שישי.
בגלל זה yes הקימו העתק של כל הצלחות שיש בגג בכפר סבא בנקודה דרומית יותר בארץ.
תקלה כזאת לא אמורה לקרות יותר.
בכל אופן, אנחנו מדינה עם ימי גשם מועטים(חבל) והפרעות מועטות יותר. אם אתה חושב שההפרעות לא סבירות אתה מוזמן להזמין טכנאי שיבדוק לך את כיוון הצלחת, מעבר לזה נראה לי שהדיון מוצה.
yes+ - שירות פרימיום עד הסוף
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עובדה שביס עושים את הקיצור דיליי גם בערוצים שלא משדרים רוב הזמן משחקים של ספורט כמו כדורגל, כמו ערוץ קשת 12.29/11/2020 18:54גלובל כתב: מה מפריע לך בדיליי? אין לזה שום משמעות.
רק אם אתה רואה משחק ספורט בלייב והשכנים שלך
ליד שומעים את אותו משחק בווליום גבוה,
אחרת מה משנה לך אם ראית את הגול כמה שניות אחרי?...
אז אתם יכולים עכשיו בבקשה לבדוק בשבילי למשל בערוץ קשת 12, בכמה קצר הדיליי ממה שהיה קודם בערוץ קשת 12?
כי ביס לא רוצים בצורה מדוייקת לענות על זה, הם אומרים לי רק אם תצטרף אז אתה תדע בדיוק אז זמן קיצור הדייליי ביס לייב פלוס.
אני הזמנתי טכנאי וזה לא עזר, הואה אמר לי בדקתי כמו שצריך הצלחת תקינה ומכוונת כמו שצריך אל הלווין שבו יס משדרת, אם זה ימשך אני אולי אעבור ליס פלוס או לחברה אחרת.29/11/2020 22:13Mistoffelees כתב: כן רמי,
לפני כ-10 שנים היה שבר ענן מעל כפר סבא שגרם להפסקת שידור אצל כל המנויים בערב שישי.
בגלל זה yes הקימו העתק של כל הצלחות שיש בגג בכפר סבא בנקודה דרומית יותר בארץ.
תקלה כזאת לא אמורה לקרות יותר.
בכל אופן, אנחנו מדינה עם ימי גשם מועטים(חבל) והפרעות מועטות יותר. אם אתה חושב שההפרעות לא סבירות אתה מוזמן להזמין טכנאי שיבדוק לך את כיוון הצלחת, מעבר לזה נראה לי שהדיון מוצה....
אני שאלתי לא מעט אנשים והם אמרו לי שהם לא היו שמחים אם מתי שהם היו צופים בתוכנית טלוויזיה שהם מתעניינים בה אז שהיו מכבים את המכשיר טלוויזיה שלהם למשך 5 דקות. וזה בדיוק מה שקרה לי מבחינת קליטת השידור של יס דרך הלווין, פעמיים השידור הופסק למשך 5 דקות בגלל הגשם החזק, ועם כל הכבוד ל VOD של יס ,
1, לא כל מה שמשודר בערוץ ליניארי משודר שם, 2, חלק לא קטן במה שיש ב VOD זה בתשלום נוסף, ואני צריך את הכסף גם לדברים אחרים.
כנראה שבנושא של הגשם אין מה להמשיך לדבר בקהילה שפה.
אני לא הייתי חבר כנסת
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1296
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
יש לי גם יס מלוויין וגם יס פלוס ואני לא רואה קיצור דיליי בערוצים כמו ערוץ 12 וכו'עובדה שביס עושים את הקיצור דיליי גם בערוצים שלא משדרים רוב הזמן משחקים של ספורט כמו כדורגל, כמו ערוץ קשת 12.
אז אתם יכולים עכשיו בבקשה לבדוק בשבילי למשל בערוץ קשת 12, בכמה קצר הדיליי ממה שהיה קודם בערוץ קשת 12?
כי ביס לא רוצים בצורה מדוייקת לענות על זה, הם אומרים לי רק אם תצטרף אז אתה תדע בדיוק אז זמן קיצור הדייליי ביס לייב פלוס....
נראה לי שהשרות הזה נכנס לפעולה רק בשידורי ספורט ישירים בערוצים מסויימים בלבד ולא יצא לי עדיין לחוות את זה .
מעבר לזה ...האמת וכל האמת - אותי אישית ממש לא מעניין הדיליי וגם אם אצפה בשידור ספורט דרך יס פלוס
לא ממש אכפת לי אם המידע יגיע לעיניי 20 שנ' אחרי השידור בלוויין או בכבלים .