שרשור תגובות: אפל מציגה ארבעה אייפונים חדשים - דיווח חי מהאירוע
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
ממליץ לך לראות\להחזיק ביד את הפרו MAX החדש, הוא סופר-גדול,
יש סיכוי גדול שתרגיש שה 6.1" מספיק לך
יש סיכוי גדול שתרגיש שה 6.1" מספיק לך
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
עלו לרשת סרטוני ה unboxing הראשונים של הסוקרים הגדולים
מוזמנים לחפש עוד ביוטיוב בעצמכם
מוזמנים לחפש עוד ביוטיוב בעצמכם
@tomer953
אף פעם לא הבנתי את הסרטונים האלה. מדובר על הערצת חפצים. הוא מסובב את הקופסא שעה מול העינים מכל הזוויות. ניראה לי שזה גם קצת בא לומר - הנה לי יש את זה ולכם עוד לא.
יכול להיות שהכל בראש שלי אבל אני פשוט לא משתגע על זה...
·
אף פעם לא הבנתי את הסרטונים האלה. מדובר על הערצת חפצים. הוא מסובב את הקופסא שעה מול העינים מכל הזוויות. ניראה לי שזה גם קצת בא לומר - הנה לי יש את זה ולכם עוד לא.
יכול להיות שהכל בראש שלי אבל אני פשוט לא משתגע על זה...
·
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@zahipan2
האמת שאני עם חוויה הפוכה (בערך) - הייתי עם אייפונים הרבה שנים שאכן החזיקו מעמד מצוין אבל כשהמחירים של האייפונים החדשים התחילו לטפס לכיוון ה 4000 שקלים זה היה נראה לי קצת מוגזם להוציא כזה סכום ודווקא השיקול של מכשיר שיחזיק כמה שנים לא משך אותי כי אני דווקא כן רוצה להתחדש בתדירות גבוהה יותר.
בכל אופן - רכשתי לפני כשנתיים את הגלקסי S10e ואני ממש מרוצה - במיוחד מופתע מכמות עדכוני התוכנה שקיבלתי במהלך השנתיים ומהעובדה שהוא עדיין מתפקד מצוין. (ובעיקר הגודל שלו מושלם בשביל הצרכים שלי)
וכאמור הכי מפריע לי באייפונים כרגע זה הנוטש מקדימה - בעיניי זה פשוט לא אסתטי בצורה קיצונית
האמת שאני עם חוויה הפוכה (בערך) - הייתי עם אייפונים הרבה שנים שאכן החזיקו מעמד מצוין אבל כשהמחירים של האייפונים החדשים התחילו לטפס לכיוון ה 4000 שקלים זה היה נראה לי קצת מוגזם להוציא כזה סכום ודווקא השיקול של מכשיר שיחזיק כמה שנים לא משך אותי כי אני דווקא כן רוצה להתחדש בתדירות גבוהה יותר.
בכל אופן - רכשתי לפני כשנתיים את הגלקסי S10e ואני ממש מרוצה - במיוחד מופתע מכמות עדכוני התוכנה שקיבלתי במהלך השנתיים ומהעובדה שהוא עדיין מתפקד מצוין. (ובעיקר הגודל שלו מושלם בשביל הצרכים שלי)
וכאמור הכי מפריע לי באייפונים כרגע זה הנוטש מקדימה - בעיניי זה פשוט לא אסתטי בצורה קיצונית
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אחד הסוקרים היחידים שאומר בדיוק מה שרובנו כבר יודעים:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לא הבנתי למה אנשים הופכים את זה למלחמת דת. מי שאוהב (אני) שיקנה, ומי שלא, שיקנה מתחרה. למה זה כל כך אמוציונלי?
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
זה תמיד ישאר ככה, מלחמת חורמה אפל & סמסונג..07/11/2020 14:03oferlaor כתב: לא הבנתי למה אנשים הופכים את זה למלחמת דת. מי שאוהב (אני) שיקנה, ומי שלא, שיקנה מתחרה. למה זה כל כך אמוציונלי?...
זה לא יגמר לעולם!
- Huber
- חבר במועדון HT

לא אצל כולם זה מלחמה. לי יש אפל והיה לי אנדרואיד (אצלנו בבית יש 2 כאלו ו 2 כאלו כרגע), אין לי אהדה מיוחדת לאף אחד מהם, רק מאכזב אותי הסטגנציה באפל ב 2-3 דורות אחרונים (העובדה שעדיין יש את הנוטץ' הנוראי הזה פשוט הורגת אותי למשל - וכן אני מבין למה הוא שם, אבל לדעתי ב 2020 זו פשרה לא נכונה).07/11/2020 14:03oferlaor כתב: לא הבנתי למה אנשים הופכים את זה למלחמת דת. מי שאוהב (אני) שיקנה, ומי שלא, שיקנה מתחרה. למה זה כל כך אמוציונלי?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מחכה לבום. שיגיע כבר. 3 דורות בלי שום בום.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
כמוך כמוני, כל שנה אני מתאכזב מהם......
גם במע" ההפעלה שלהם, אין חידוש משמעותי פשוט דורכים במקום!
זה מדהים אותי כל פעם מחדש, שאין שום חידוש משמעותי, פה פיצ'ר קטן ועוד אחד.. לא רואים איזה משהו מקורי..
אבל נשאר אם האייפון, מה לעשות אוהב תמוצר
- Huber
- חבר במועדון HT

למה MagSafe הוא לא ההבטחה הכ"כ מדהימה שאפל מנסה להציג אותו, ולמה (באופן לא מפתיע אני מניח) זה נועד יותר בשביל להכניס לחברה עוד כסף מאשר בשביל לשפר את המוצר:
- Huber
- חבר במועדון HT

מסתבר שיש בעיה ידועה עם הטעינה האלחוטית ב 12:
https://9to5mac.com/2020/12/04/iphone-1 ... g-problem/
https://9to5mac.com/2020/12/04/iphone-1 ... g-problem/
אפל לא התפצלו ל-4, הם רק יצאו עם 4 דגמים חדשים של אייפון....
מי זה בדיוק ה"רבים אומרים שזה טעות"? ללקוחות יש יותר אפשרויות לבחירה, מה רע בזה?
Batnun
.