בעיה מוזרה עם Netflix ו-4K
-
איתי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
הי,
יש לי בעיה מאד מוזרה - משום מה מתוך התכנים של 4K בנטפליקס רק חלק מאד קטן מהם מופיע לי כ-UHD 4K השאר מופיע רק כ-HDR
יש לי טולויזיה SAMSUNG QLED חדשה, הרשת הביתית היא של חצי ג'יגה וכמובן יש לי מנוי PREMIUM. אבל רק חלק מאד קטן אני יכול לראות כ-4K אבל למה כל השאר (מתוך התוכניות שאמורות להיות 4K) לא מופיעות כ-4K???
אשמח לכל עזרה!
איתי
יש לי בעיה מאד מוזרה - משום מה מתוך התכנים של 4K בנטפליקס רק חלק מאד קטן מהם מופיע לי כ-UHD 4K השאר מופיע רק כ-HDR
יש לי טולויזיה SAMSUNG QLED חדשה, הרשת הביתית היא של חצי ג'יגה וכמובן יש לי מנוי PREMIUM. אבל רק חלק מאד קטן אני יכול לראות כ-4K אבל למה כל השאר (מתוך התוכניות שאמורות להיות 4K) לא מופיעות כ-4K???
אשמח לכל עזרה!
איתי
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
לפני שבוע פתחתי פוסט דומה. כל המידע נמצא שם:איתי כתב:הי,
אשמח לכל עזרה!
איתי...
https://www.hometheater.co.il/vt349982.html
-
איתי
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התשובה. קצת מבלבל מאחר ו-HDR לא קשור לרזולוציה אלא לעומק צבע.
בנוסף, הייתי כשעה בדיחה עם תמיכה של נטפליקס והם לא אמרו לי את זה.. טני מניח שהם היו אמורים לדעת את זה.
בנוסף, הייתי כשעה בדיחה עם תמיכה של נטפליקס והם לא אמרו לי את זה.. טני מניח שהם היו אמורים לדעת את זה.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
אתה צודק, זו הסיבה שגם בלבלה אותי.איתי כתב:תודה על התשובה. קצת מבלבל מאחר ו-HDR לא קשור לרזולוציה אלא לעומק צבע.
בנוסף, הייתי כשעה בדיחה עם תמיכה של נטפליקס והם לא אמרו לי את זה.. טני מניח שהם היו אמורים לדעת את זה....
איתי
-
- חבר פעיל מאוד

מה שהיה פותר את הבעייה זה אם היה אפשר לראות את רזולוציית הסיגנל בזמן שרואים את התוכן.
אני יודע שכאשר אני רואה משהו דרך הממיר אני יכול ללחוץ על כפתור ה-OK ולראות, הבעייה שכאשר אני צופה בנטפליקס לחיתה על כפתור ה-OK עוצרת את התכנית...
איתי
אני יודע שכאשר אני רואה משהו דרך הממיר אני יכול ללחוץ על כפתור ה-OK ולראות, הבעייה שכאשר אני צופה בנטפליקס לחיתה על כפתור ה-OK עוצרת את התכנית...
איתי
-
איתי
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון - מצאתי כיצד ניתן לראות את המידע של החומר בזמן סטרימינג של נטפליקס ואכן למרות שמצויין HDR הרזולוציה היא 4K...
איתי
איתי
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
צריך ללחוץ בשלט על i בתפריט ושם אפשר לראות את איכות הסרט
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
-
איתי
-
- חבר פעיל מאוד

·בשלט החדש של SAMSUNG אין כפתור info אבל מצאתי איך להגיע לזה.dudis כתב:צריך ללחוץ בשלט על i בתפריט ושם אפשר לראות את איכות הסרט...
בכל אופן תודה רבה
איתי