המלצה למערכת 2.0 או 2.1 בתקציב של עד 2,500₪ (קונה בחו"ל או בארץ) ?
@Avi_Dagan
·
ולגבי מיקום, אם אני שם אותו בפינה של החדר או בצד (זאת אומרת שהוא יהיה מאחורי מקום הישיבה או מצד ימין למקום הישיבה) זה בסדר ?
כי יש לי שתי אופציות בחדר או מצד ימין למקום הישיבה או מתחת השולחן מחשב.
ולגבי כבל, מה כדאי כבל של SVS או של KableDirekt באמזון יעשה את אותה עבודה?
ושאלה אחרונה, הרגליות של SVS משתלמות ב 200₪?
ולגבי הרמקולים של Elac ששאלת בתגובה הקודמת, הם ב 20% הנחה היום באמזון כולל מעמ ומשלוח יצא לי סביבות 1200-1300₪ עדיין לא סגור במדוייק. זה עדיין זול ב 600₪ מהארץ אז די שווה.
יש רק סיכוי קטן שהמחיר שלהם ירד עוד יומיים ב Prime Day אז קצת אכלתי אותה או שאמזון יזכו אותי את ההפרש.
·
ולגבי מיקום, אם אני שם אותו בפינה של החדר או בצד (זאת אומרת שהוא יהיה מאחורי מקום הישיבה או מצד ימין למקום הישיבה) זה בסדר ?
ולגבי הרמקולים של Elac ששאלת בתגובה הקודמת, הם ב 20% הנחה היום באמזון כולל מעמ ומשלוח יצא לי סביבות 1200-1300₪ עדיין לא סגור במדוייק. זה עדיין זול ב 600₪ מהארץ אז די שווה.
יש רק סיכוי קטן שהמחיר שלהם ירד עוד יומיים ב Prime Day אז קצת אכלתי אותה או שאמזון יזכו אותי את ההפרש.
מיקום של סאב לא דומה לרמקול רגיל. הוא מגיב אחרת במקומות שונים ואפילו באוריינטציה שונה (למשל יכול להיות שכשפונה ימינה ישמע יותר טוב מאשר פונה קדימה),. בדרך כלל הם עובדים טוב קרוב לקיר או בפינות. צריך לעשות נסיונות.uriel250 כתב:@Avi_Dagan
·
יש רק סיכוי קטן שהמחיר שלהם ירד עוד יומיים ב Prime Day אז קצת אכלתי אותה או שאמזון יזכו אותי את ההפרש....
יש טכניקה פרימיטיבית שעובדת למי שאין לו ציוד מדידה שנקראת sub crawl.
כבל לא היתי משלם מחיר את המחירים של הכבלים שלהם (אם כי הם נאים). רגליות יכולות לעזור אם יש יותר מידי ויברציות בחדר או שיש שכנים רגישים, אבל הם $49 באמזון אז אתה לא באמת חוסך כאן הרבה. לדעתי גם רגליות גומי לרהיטים יעשו עבודה טובה, הן רק לא מעוצבות ולא נושאות הגדרה של "רגליות לסאב" שמעצם התגית מעלה את המחיר.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 11/10/2020 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
@uriel250
מקווה שתהיה מרוצה מהקניות. אנא דווח איך נשמעים הרמקולים לאחר שתנסה אותם.
סאבוופר הוא טיפה יותר מסובך מרמקולים רגילים בגלל שהוא בעצם מגביר את עצמו ויש לו כל מיני כיוונים על הפלייט האחורי. אם יש לך שאלות אתה יכול לכתוב פוסט בק"ב, שם מתרכזים רוב החובבי סאבים.
מקווה שתהיה מרוצה מהקניות. אנא דווח איך נשמעים הרמקולים לאחר שתנסה אותם.
סאבוופר הוא טיפה יותר מסובך מרמקולים רגילים בגלל שהוא בעצם מגביר את עצמו ויש לו כל מיני כיוונים על הפלייט האחורי. אם יש לך שאלות אתה יכול לכתוב פוסט בק"ב, שם מתרכזים רוב החובבי סאבים.
@Avi_Dagan
·
קיבלתי את הרמקולים, ואת הרסיבר (כבר לפני שבועיים).
עכשיו נשאר לי לחכות להזמנה של הכבלים מגרמניה שאמורה להגיע סוף השבוע.
ולסאב שיגיע לקראת הבלאק פריידי
עד שיגיעו הכבלים הכנתי מערכת קירור חמודה לרסיבר עם שתי מאווררים של Noctua (אחד תחתון ואחד עליון), נגדים (Resistors) כדי להפחית את הרעש מהמאווררים, סוויצ' On/Off, וממיר מתח 5V ל 12V ב USB. הוספתי קצת תמונות (לא רואים את הממיר מתח ואת הסוויצ' בתמונות).
[imgur-album]7EEJM8B[/imgur-album]
·
קיבלתי את הרמקולים, ואת הרסיבר (כבר לפני שבועיים).
עכשיו נשאר לי לחכות להזמנה של הכבלים מגרמניה שאמורה להגיע סוף השבוע.
ולסאב שיגיע לקראת הבלאק פריידי
עד שיגיעו הכבלים הכנתי מערכת קירור חמודה לרסיבר עם שתי מאווררים של Noctua (אחד תחתון ואחד עליון), נגדים (Resistors) כדי להפחית את הרעש מהמאווררים, סוויצ' On/Off, וממיר מתח 5V ל 12V ב USB. הוספתי קצת תמונות (לא רואים את הממיר מתח ואת הסוויצ' בתמונות).
[imgur-album]7EEJM8B[/imgur-album]
נערך לאחרונה על ידי uriel250 ב 23/10/2020 17:40, נערך 4 פעמים בסך הכל.
@uriel250
מגניב מאוד. מברוק!
האזנת קצת כבר? שתף חוויות בבקשה.
אני גם קניתי מאווררים למגבר אבל משהו אחר כי לא מצאתי בארץ מאווררי USB. אצלי אבל הם על המגבר למעלה שמשם יצא חום שיכול לבשל ביצה קשה בזמן סביר.
תמיד נראה שאתה צריך משהו כביכול טריויאלי, אין להשיג פה. לפעמים אפילו ברמה של בורג בגודל מסויים.
מגניב מאוד. מברוק!
האזנת קצת כבר? שתף חוויות בבקשה.
אני גם קניתי מאווררים למגבר אבל משהו אחר כי לא מצאתי בארץ מאווררי USB. אצלי אבל הם על המגבר למעלה שמשם יצא חום שיכול לבשל ביצה קשה בזמן סביר.
תמיד נראה שאתה צריך משהו כביכול טריויאלי, אין להשיג פה. לפעמים אפילו ברמה של בורג בגודל מסויים.
@Avi_Dagan
·
המאווררים שהשתמשתי בהם הם די יקרים, ובת'כלס זה מאווררים למחשב.
פשוט עשיתי קומבינה קטנה כדי "להתאים" אותם לרסיבר, העדפתי שלא לקנות את המאווררים שמניחים על הרסיבר כי זה לא אסתטי, אז פתחתי אותו והדבקתי אותו מבפנים עם דבק דו"צ.
את המאוורר התחתון הדבקתי מבחוץ כי אין אופציה אחרת - אבל גם ככה לא רואים אותו כי הוא מתחת הרסיבר.
עשיתי את זה גם ברסיבר דנון שיש לי בסלון והרסיבר פשוט לא מתחמם אפילו אחרי שעתיים של האזנה בווליום מאוד גבוהה, אני שם את היד מעל הרסיבר וזה מרגיש לי כאילו הוא לא עבד כמה שעות.
ועדיין לא האזנתי ל- Elac כי אין לי את הכבלים לרמקולים :/ הם צריכים להגיע מאמזון גרמניה לקראת סוף שבוע הבא או תחילת השבוע בעוד שבועיים. וקונקטורים בננות גם צריכים להגיע השבוע מארה"ב (של Mediabridge).
·
המאווררים שהשתמשתי בהם הם די יקרים, ובת'כלס זה מאווררים למחשב.
פשוט עשיתי קומבינה קטנה כדי "להתאים" אותם לרסיבר, העדפתי שלא לקנות את המאווררים שמניחים על הרסיבר כי זה לא אסתטי, אז פתחתי אותו והדבקתי אותו מבפנים עם דבק דו"צ.
את המאוורר התחתון הדבקתי מבחוץ כי אין אופציה אחרת - אבל גם ככה לא רואים אותו כי הוא מתחת הרסיבר.
עשיתי את זה גם ברסיבר דנון שיש לי בסלון והרסיבר פשוט לא מתחמם אפילו אחרי שעתיים של האזנה בווליום מאוד גבוהה, אני שם את היד מעל הרסיבר וזה מרגיש לי כאילו הוא לא עבד כמה שעות.
ועדיין לא האזנתי ל- Elac כי אין לי את הכבלים לרמקולים :/ הם צריכים להגיע מאמזון גרמניה לקראת סוף שבוע הבא או תחילת השבוע בעוד שבועיים. וקונקטורים בננות גם צריכים להגיע השבוע מארה"ב (של Mediabridge).
@uriel250
כן, גם אני הסתכלתי על המאווררים האלו, אבל לא מצאתי מתאם לUSB אז הזמנתי פתרון מוכן במחיר משופר מאמזון.
יש שרשור כאן על עניין האיוורור. היה שם חבר עם הצעות לאינטגרציה אסטתית יותר, אבל כרוך בפתיחה של הרסיבר וכאלה:
https://www.hometheater.co.il/vt348144.html
כן, גם אני הסתכלתי על המאווררים האלו, אבל לא מצאתי מתאם לUSB אז הזמנתי פתרון מוכן במחיר משופר מאמזון.
יש שרשור כאן על עניין האיוורור. היה שם חבר עם הצעות לאינטגרציה אסטתית יותר, אבל כרוך בפתיחה של הרסיבר וכאלה:
https://www.hometheater.co.il/vt348144.html
@uriel250
אה סבבה. כנראה לא היתי מספיק מרוכז בקריאה, חשבתי שהדבקת מתחת לרסיבר. תסתכל אבל במה שכתב, נדמה לי שזה היה קצת יותר מסודר מאיזוליר באנד. אולי תרצה לשפצר קצת.
https://www.hometheater.co.il/vp3099215#3099215
כן, לא סיפור לפתוח, לא אוהב להתעסק עם זה. אסטתית המיקום תלוי עד כמה המאווררים גלויים, אצלי כמעט לא רואים אותם כי יש מדף מלמעלה.
אם אתה במרכז ובא לך כבר לנסות את הרמקולים, אני יכול להלוות לך כבלים עד שתקבל את שלך. כתוב לי בפרטי אם אתה מעוניין.
אה סבבה. כנראה לא היתי מספיק מרוכז בקריאה, חשבתי שהדבקת מתחת לרסיבר. תסתכל אבל במה שכתב, נדמה לי שזה היה קצת יותר מסודר מאיזוליר באנד. אולי תרצה לשפצר קצת.
https://www.hometheater.co.il/vp3099215#3099215
כן, לא סיפור לפתוח, לא אוהב להתעסק עם זה. אסטתית המיקום תלוי עד כמה המאווררים גלויים, אצלי כמעט לא רואים אותם כי יש מדף מלמעלה.
אם אתה במרכז ובא לך כבר לנסות את הרמקולים, אני יכול להלוות לך כבלים עד שתקבל את שלך. כתוב לי בפרטי אם אתה מעוניין.
@Avi_Dagan
·
תודה על ההצעה אבל אני אמתין לכבלים מאמזון
כל הבלאגן שיש באחת התמונות זה מתחת הרסיבר, זה לא כל כך משנה.
שמתי 2 מאווררים אחד למעלה מודבק מבפנים, ואחת למטה מודבק חיצונית.
ויש את התמונה הסופית איך זה נראה על השולחן (לא רואים שום כבלים או משהו שונה).
·
תודה על ההצעה אבל אני אמתין לכבלים מאמזון
כל הבלאגן שיש באחת התמונות זה מתחת הרסיבר, זה לא כל כך משנה.
שמתי 2 מאווררים אחד למעלה מודבק מבפנים, ואחת למטה מודבק חיצונית.
ויש את התמונה הסופית איך זה נראה על השולחן (לא רואים שום כבלים או משהו שונה).
@Avi_Dagan
·
קיבלתי את הכבלים והקונקטורים היום, וחיברתי את הרמקולים ...
התרשמות ראשונית - ואוו. פשוט ואוו ... אין מה להשוות את הרמקולים הפאסיבים האלו לרמקולים המוגברים שהיו לי (Microlab Solo9C). גם באיכות, וגם בעוצמה !! עוצמה מחרישה אוזניים ואני לא חושב שהגעתי למקסימום אני מפחד לפגוע בשמיעה
והמאווררים שהתקנתי בתוך הרסיבר עושים עבודה מעולה! דוחפים כל כך הרבה אוויר חם, הרסיבר אפילו לא מספיק להתחמם והם כבר מוציאים את האוויר החם. עשיתי טסט (כיבוי ל- 5-7 דקות עם מוזיקה בעוצמה די גבוהה) והוא התחיל להתחמם מכל הכיוונים ... הפעלתי את המאווררים ותוך 3 דקות הרסיבר קריר.
עכשיו נשאר לי לחכות לחתיכה האחרונה של הפאזל - ה- SB-2000.
·
קיבלתי את הכבלים והקונקטורים היום, וחיברתי את הרמקולים ...
התרשמות ראשונית - ואוו. פשוט ואוו ... אין מה להשוות את הרמקולים הפאסיבים האלו לרמקולים המוגברים שהיו לי (Microlab Solo9C). גם באיכות, וגם בעוצמה !! עוצמה מחרישה אוזניים ואני לא חושב שהגעתי למקסימום אני מפחד לפגוע בשמיעה
והמאווררים שהתקנתי בתוך הרסיבר עושים עבודה מעולה! דוחפים כל כך הרבה אוויר חם, הרסיבר אפילו לא מספיק להתחמם והם כבר מוציאים את האוויר החם. עשיתי טסט (כיבוי ל- 5-7 דקות עם מוזיקה בעוצמה די גבוהה) והוא התחיל להתחמם מכל הכיוונים ... הפעלתי את המאווררים ותוך 3 דקות הרסיבר קריר.
עכשיו נשאר לי לחכות לחתיכה האחרונה של הפאזל - ה- SB-2000.