mini ipod+t amp
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי
הבעיה היא לא עם השילוב הזה אלא השילוב של ה-TAMP עם רמקולים מתאימים.
ה-TAMP הוא מגבר חלשלוש ויתקשה להניע את רבית הרמקולים בשוק.
צריך למצוא לו רמקולים יחסית קלים לדחיפה (עכבה יציבה ודיי נצילים).
יש לך רמקולים? איזה?
אם אתה מתכון לקנות, מה התקציב?
הבעיה היא לא עם השילוב הזה אלא השילוב של ה-TAMP עם רמקולים מתאימים.
ה-TAMP הוא מגבר חלשלוש ויתקשה להניע את רבית הרמקולים בשוק.
צריך למצוא לו רמקולים יחסית קלים לדחיפה (עכבה יציבה ודיי נצילים).
יש לך רמקולים? איזה?
אם אתה מתכון לקנות, מה התקציב?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אוף, כל כך הרבה זמן עבר מאז פירסמתי פה לאחרונה.... מרגיש נוסטלגי
יש לי t-amp במשרד שמחובר למחשב ומשודך לזוג וורפדייל אטלנטיק 100 (87DB ועקבה של 6 Omh - ללא ספק רמקולים מאוד לא נצילים). המגבר עובד עם שנאי של 1 אמפר שזה החצי ממה שממולץ (2 אמפר) ואני יושב במרחק של פחות ממטר מהרמקולים.
כל הסט-אפ הזה נותן לי בהחלט מספיק kick בשביל משרד ממוצע (ואני מדבר על ווליום בלבד ולא על איכות שמע).
אני מסיק מכך שאם יש לך חדר יחסית קטן ורמקולים של נצילות טובה+ (נניח בסביבות ה- 90DB) אז המגבר בהחלט יכול לעמוד בנטל של מוזיקה בווליום סביר.
לגבי מחירים, אם מדובר באמת על חדר קטן נסה כמה זוגות של מדפיים (מחיפוש בזאפ אני רואה שה- Infinity Primus 100 עומד בתקציב). אני הייתי ממליץ לעבור בין החנויות ולחפש רמקולים מתצוגה בתקציב שקבעת (קח איתך את המגברון לחנויות).
ד"א, אם לא מדובר על חדר קטן אולי המגבר לא ממש מתאים לך...
יש לי t-amp במשרד שמחובר למחשב ומשודך לזוג וורפדייל אטלנטיק 100 (87DB ועקבה של 6 Omh - ללא ספק רמקולים מאוד לא נצילים). המגבר עובד עם שנאי של 1 אמפר שזה החצי ממה שממולץ (2 אמפר) ואני יושב במרחק של פחות ממטר מהרמקולים.
כל הסט-אפ הזה נותן לי בהחלט מספיק kick בשביל משרד ממוצע (ואני מדבר על ווליום בלבד ולא על איכות שמע).
אני מסיק מכך שאם יש לך חדר יחסית קטן ורמקולים של נצילות טובה+ (נניח בסביבות ה- 90DB) אז המגבר בהחלט יכול לעמוד בנטל של מוזיקה בווליום סביר.
לגבי מחירים, אם מדובר באמת על חדר קטן נסה כמה זוגות של מדפיים (מחיפוש בזאפ אני רואה שה- Infinity Primus 100 עומד בתקציב). אני הייתי ממליץ לעבור בין החנויות ולחפש רמקולים מתצוגה בתקציב שקבעת (קח איתך את המגברון לחנויות).
ד"א, אם לא מדובר על חדר קטן אולי המגבר לא ממש מתאים לך...