בחירת שרת NAS
החלטתי לעשות שוב בדיקה עם קבצי jellyfish של שני הקליינטים שרצים לי ב-AppleTv - ה-Plex וה-Infuse. נגנתי בשניהם את קובץ ה-140 HEVC. כמו בעבר, הקליינט של פלקס גמגם והשני לא, אבל הפעם בדקתי תוך כדי בשרת את נתוני הניגון ושם לדעתי מצאתי את הבעיה - בשני המקרים הוידאו נוגן Direct, אבל בקליינט של פלקס, משום מה האודיו עבר transcoding (הפסקול היה Dolby TrueHD).
אולי יש הגדרה שאני לא מכיר בפלקס ספציפית לאודיו (אולי רק ללקוחות Plex Pass??), בכל מקרה ב-Infuse זה היה פשוט, לא עשה transcoding והכל הלך חלק
אולי יש הגדרה שאני לא מכיר בפלקס ספציפית לאודיו (אולי רק ללקוחות Plex Pass??), בכל מקרה ב-Infuse זה היה פשוט, לא עשה transcoding והכל הלך חלק
@shurvitz
·
לפי מה שראיתי ברשת,
הקידוד מבוצע באופן אוטומטי כאשר CLIENT לא תומך בפורמט של התוכן.
במקרה שלך APPLE TV לא תומך TrueHD ולכן בוצע קידוד.
INFUSE תומך בפיענוח של TrueHD/ DTS-HD MA לPCM ולכן זה עובד ללא קידוד.
·
לפי מה שראיתי ברשת,
הקידוד מבוצע באופן אוטומטי כאשר CLIENT לא תומך בפורמט של התוכן.
במקרה שלך APPLE TV לא תומך TrueHD ולכן בוצע קידוד.
INFUSE תומך בפיענוח של TrueHD/ DTS-HD MA לPCM ולכן זה עובד ללא קידוד.
emby
אני ממליץ בחום לנסוף את התוכנה הנל, היא מאפשרת הזרמה של הקובץ ישירות או עם עיבודץ יש להם גירסת שרת שיודעת לרוץ גם על
qnas
בקיצור קקח אותה לסיבוב פשוט שים שרת עלל אחחד המחשבים בבית וקלינט על הטלויזיה, אני מעביר כככה ללא בעיה 4k כולל בגדלי ענק
אני ממליץ בחום לנסוף את התוכנה הנל, היא מאפשרת הזרמה של הקובץ ישירות או עם עיבודץ יש להם גירסת שרת שיודעת לרוץ גם על
qnas
בקיצור קקח אותה לסיבוב פשוט שים שרת עלל אחחד המחשבים בבית וקלינט על הטלויזיה, אני מעביר כככה ללא בעיה 4k כולל בגדלי ענק
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·gkatz כתב:בסופו של דבר אחרי שנים רבות של התלבטות. "לחצתי על ההדק". DS720+ בדרכו אלי.
מקווה לשנים רבות של עבודה משותפת איתו
תודה לעוזרים....
תתחדש
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !