HD אודיו מ YOUTUBE

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #21 

אין הבדל.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #22 

תיארתי לעצמי, לי זה ממש לא משנה.
אני חושב שזה היה יכול להיות משמעותי יותר, אם היו משדרים רשמית תכנים המותאמים לקולנוע ביתי (סרטים, סדרות, לא על בסיס ארעי)

אניורקאני
אידיוט ראשי
אידיוט ראשי
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

ice2k כתב:
YOUTUBE החינמית משדרת רק בסטריאו, דוחסת את הכל לOPUS 128KBPS ובכלל לא היתי מזלזל בפורמט הזה, לרוב המערכות של רוב האנשים לא תהיה אפשרות להשמיע את הירידה באיכות מול סאונד לא דחוס.

מסכים שזה תמוהה מבחינת YOUTUBE, הקודק OPUS מסוגל לדחוס 5.1 גם ב 128 ונשמע די טוב גם ב192 ואפילו 160.
להגיד שYOUTUBE חצופים זו חוצפה ממדרגה ראשונה, ביחוד שמדובר בשירות חינמי שאנחנו באמת לא עובדים קשה בשבילו (ותחסכו ממני את התגובות של כל משתמשי חוסמי הפרסומות שאומרים שזה סבל נוראי והשקעה עצומה של משאבים לראות את הפרסומות ושזה ממש שקול לעבודה אמיתית).
...
יש לי יוטיוב פרימיום ואין שום 5.1 , רק סטריאו לא איכותי
YOUTUBE - לא שירות חינמי , יצרנים משלמים כסף לפרסם , לקוחות כמוני משלים כסף לשמוע באיכות
יוטיוב גם לא עובד בשביל המוסיקה הוא משדר מה שאנשים העלו ליוטיוב

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #24 

אין ארוחות חינם, הם דוחפים פרסומות או תכנים לפי הרגלי הצפיה.

אין לי תלונה לגבי איכות המוזיקה שם, לדעתי היא ממש טובה, או לפחות השתפרה מאוד עם הזמן. או שזה הציוד שלי שהשתפר. או שניהם.

אניורקאני
אידיוט ראשי
אידיוט ראשי

שליחה #25 

mulder כתב:אין ארוחות חינם, הם דוחפים פרסומות או תכנים לפי הרגלי הצפיה.

אין לי תלונה לגבי איכות המוזיקה שם, לדעתי היא ממש טובה, או לפחות השתפרה מאוד עם הזמן. או שזה הציוד שלי שהשתפר. או שניהם.
...
יוטיוב כבר לא חינם שנים
איכות המוסיקה 128KBPS שזה נמוך וזה לרוב בחלק קטן מהשירים
זה מגיע לרמות נמוכות יותר
יש כמה שירים ב- 256KBPS וזה נדיר יחסית

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #26 

חברים זה לא MP3. ביטרייט זה לא המדד היחידי לאיכות, הדוחס הוא חשוב יותר וOPUS המודרני הוא מעולה גם ב 128, ממש לא מה שMP3 עושה ב128, אפילו לא בר השוואה. אתם מוזמנים להוריד FOOBAR 2000 ולדחוס איזה FLAC ל OPUS 128 ולהבין עד כמה זה קשה למצוא את ההבדלים ברוב הרמקולים והמערכות שהן לא יקרות (אוזניות זה סיפור אחר). גם עם המערכת שלי שבהחלט יכולה להשמיע את ההבדלים, הפורמט הזה נשמע מעולה, בטח לא "לא איכותי" כמו שרשמו פה...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

אניורקאני
אידיוט ראשי
אידיוט ראשי

שליחה #27 

ice2k כתב:חברים זה לא MP3. ביטרייט זה לא המדד היחידי לאיכות, הדוחס הוא חשוב יותר וOPUS המודרני הוא מעולה גם ב 128, ממש לא מה שMP3 עושה ב128, אפילו לא בר השוואה. אתם מוזמנים להוריד FOOBAR 2000 ולדחוס איזה FLAC ל OPUS 128 ולהבין עד כמה זה קשה למצוא את ההבדלים ברוב הרמקולים והמערכות שהן לא יקרות (אוזניות זה סיפור אחר). גם עם המערכת שלי שבהחלט יכולה להשמיע את ההבדלים, הפורמט הזה נשמע מעולה, בטח לא "לא איכותי" כמו שרשמו פה...
...
אתה מערב אפליקציות שלא קשורות ליוטיוב
הסאונד שמועלה ליוטיוב MP3 או MP4 ברמה גרועה .

אתה מנסה להוציא משהו שלא קיים ביוטיוב וזה איכות סאונד
יוטיוב שונא סאונד .

ועל זה יוטיוב דורש כסף ?

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #28 

יוטיוב היה ילד רע, צריך להעניש את יוטיוב.

(מזכיר לי את גולום משר הטבעות)
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”