שלום,
כרגע יש בסטינג טיוי מבצע של חבילה מושלמת עם 3 סטרימרים.
השאלה אם חלק מהסטרימרים יכולים לשבת בבית X וחלק יכולים לשבת בבית Y ועדיין לעבוד תחת אותו חשבון עם הפעלה וצפייה בו זמנית של שלושת הסטרימרים ? (IP שונים)
סטינג טיוי חשבון אחד בכמה סטרימרים
-
MoranTri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
@MoranTri
·כן זה עובד !
·כן זה עובד !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 316
צריך לקחת בחשבון שסטינג תומכים עד שלושה ממירים. זה המקסימום שלהם. אפשר אולי להוסיף אפליקציות שהן לא ממיר.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
https://stingtv.yes.co.il/help/faq/serv ... concurent/
ניתן לצפות במקביל ב- 3 מכשירי Android TV ו- 2 מכשירים נוספים (סמארטפונים, טאבלטים וטלוויזיות חכמות שאינן מריצות Android TV).
כל הסטרימרים המוגדרים במנוי נדרשים להיות מחוברים לאותה רשת מקומית.
ניתן לצפות במקביל ב- 3 מכשירי Android TV ו- 2 מכשירים נוספים (סמארטפונים, טאבלטים וטלוויזיות חכמות שאינן מריצות Android TV).
כל הסטרימרים המוגדרים במנוי נדרשים להיות מחוברים לאותה רשת מקומית.
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
אני לא בטוח אם יש ליס אופציה טכנולוגית להגביל את זה.כל הסטרימרים המוגדרים במנוי נדרשים להיות מחוברים לאותה רשת מקומית...
בנוסף, יש אפשרות להשתמש בסמארטפון על הרשת הסלולרית שמן הסתם לא קשורה לרשת המקומית.
אני מניח שזה רק כתוב אך בפועל השירות יעבוד גם בבית אחר, למרות שאין לי ניסיון ספציפית עם סטינג אך ניסיתי את זה עם כל השאר כולל yesgo
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
·האם יתכן שזה מכיוון שסטינג הוא השירות היחיד של יס שמוזן מהאינטרנט הביתי?vivi כתב:למרות שאין לי ניסיון ספציפית עם סטינג אך ניסיתי את זה עם כל השאר כולל yesgo...
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
lasik גם יש פלוס עובד כ IPTV.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.