נאס 4 מפרצים QNAP TS-453Be-4G-US - כ 2096 ש"ח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
אני אישית שמתי עין על הנאס הזה מזמן אבל אני מחכה לבלאק.
רק שתדעו שזה היה המחיר שלו בשילוח חינם אפילו פחות וכל הנאסים של QNAP היו במשלוח חינם.
תאמת מה שהכי שווה שאפשר לעשות דאש עם כונן של 2T ואז זה ממש ממש מהיר.
לפי מה שאני זוכר ברגע שאתם עושים דאש עם NVME אז הוא הוא מנצל קודם את הNVME ואז שהוא מתמלא הוא מעביר לדיסקים לבד ואז הוא נותן לך את ההיתרון של NVME אם אני לא טועה. לדעתי עדיף מכרטיס רשת של 10G שכנראה הראוטר שלכם לא תמוך תבדקו לפני שאתם קונים את הכרטיס רשת של ה10G.
ממליץ לקנות דיסקים של 7200 RPM יש הבדל מורגש מאוד.
רק שתדעו שזה היה המחיר שלו בשילוח חינם אפילו פחות וכל הנאסים של QNAP היו במשלוח חינם.
תאמת מה שהכי שווה שאפשר לעשות דאש עם כונן של 2T ואז זה ממש ממש מהיר.
לפי מה שאני זוכר ברגע שאתם עושים דאש עם NVME אז הוא הוא מנצל קודם את הNVME ואז שהוא מתמלא הוא מעביר לדיסקים לבד ואז הוא נותן לך את ההיתרון של NVME אם אני לא טועה. לדעתי עדיף מכרטיס רשת של 10G שכנראה הראוטר שלכם לא תמוך תבדקו לפני שאתם קונים את הכרטיס רשת של ה10G.
ממליץ לקנות דיסקים של 7200 RPM יש הבדל מורגש מאוד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
כ 2096 ש"ח
@Huber
·
ערן,
ראיתי את הדגם הזה ב-BHPhotoVideo בהנחה משמעותית.
משתלם?
נראה שאין מיסים.
מעולם לא רכשתי שם אז לא יודע.
קראתי כאן בפורום שרשורים ישנים על "הפתעות" בחישובים של DHL.
תוכל לומר לי כמה יעלה לי התענוג הזה אם אני ממהר להזמין את הדגם של 2G RAM.
(למרות שהעדפתי את ה-920+
מזל טוב)
·
ערן,
משתלם?
נראה שאין מיסים.
(למרות שהעדפתי את ה-920+
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@boubi
בכמה הוא מוצע דרך B&H ? (מחיר + משלוח)
אני יכול לאשר ש DHL אכן נוטים ל"השתגע" בנוגע למשלוחים מ B&H ...
(זו הסיבה שאני נוטה להזמין תמיד מאמזון - אין הפתעות ... )
בכמה הוא מוצע דרך B&H ? (מחיר + משלוח)
אני יכול לאשר ש DHL אכן נוטים ל"השתגע" בנוגע למשלוחים מ B&H ...
(זו הסיבה שאני נוטה להזמין תמיד מאמזון - אין הפתעות ... )
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·https://www.hometheater.co.il/vt348683.htmlboubi כתב:@Huber
·
ערן,
משתלם?
נראה שאין מיסים.
(למרות שהעדפתי את ה-920+מזל טוב)
...
@sigamore
·
https://www.bhphotovideo.com/c/search?N ... yes&sts=ps
379$
משלוח 49$
לא כתוב כלום על מע"מ ומיסים.
נראה מחיר מעולה, יש הנחה גדולה.
זה אמנם יצא בשנת 2018, אבל נתונים מעולים בהשוואה ל-420+ שעולה הרבה יותר.
·
379$
משלוח 49$
זה אמנם יצא בשנת 2018, אבל נתונים מעולים בהשוואה ל-420+ שעולה הרבה יותר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

·לפי המחשבון של רשות המיסים מדובר ב 247 שקל (מעמ על $379)boubi כתב:@sigamore
·
379$
משלוח 49$
זה אמנם יצא בשנת 2018, אבל נתונים מעולים בהשוואה ל-420+ שעולה הרבה יותר....
מעבר לזה אפשר לצפות לעמלות שונות מטעם DHL כך שאישית הייתי מהמר על טווח 350-400 שקל לכל היותר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
·boubi כתב:@Huber
·
ערן,
משתלם?
נראה שאין מיסים.
(למרות שהעדפתי את ה-920+מזל טוב)
...
אם לא רשום מיסים לא הייתי לוקח סיכון. אין לי ניסיון אישי עם החנות הזו, אבל חנויות מסודרות ששולחות לארץ (אמזון, ניואג וכו) מפרטות מראש את כל העלויות ואין הפתעות (אם יש הן לוקחות אחריות ומטפלות בזה). אני אישית לא אוהב להזמיןמחנויות שאני לא יודע מראש מה היה המחיר הסופי, לא אוהב הפתעות.
משהו אחר לחשוב עליו
בתור צלם ועורך וידאו, אני הייתי לקוח קבוע של B&H בעבר. חנות עם אמינות מאוד מאוד גבוהה ואנשי מקצוע שיודעים על מה הם מדברים.
לפני זמן מה הזמנתי מהם סליידר בעלות של כ 280 דולר ומשלוח של כ 60 דולר. אחרי שקיבלתי את הסליידר ולפני שהשתמשתי הבנתי שאני רוצה להחליף, אלא שאז גיליתי שמשלוח חזרה במקרה כזה יעלה לי כ 250$. . .
בחנויות כמו אמזון ולדעתי גם ניואג ואחרות, יש לך או החזר מלא על המשלוח, או משלוח מסובסד (משלוח על שם החברה שלה יש חשבון עסקי עם DHL למשל, עולה הרבה הרבה פחות) . ביקשתי מ B&H לשלוח באופן זה אך זו אינה אופציה.
לא אומר משהו רע על B&H אם כי התאכזבתי מהעובדה הזאת מאוד- לדעתי זה הופך קנייה של מוצרים בעלי נפח או משקל גדול ללא רלוונטיים לקנייה.
מערכת הנאס שאתה מחפש היא די כבדה ולכן לא הייתי מייעץ לקנות משם במקרה כזה.
אגב, עד כמה שהבנתי הם גם לא ייקחו אחריות על המשלוח אפילו במקרה של מוצר תקול- כלומר, ייקחו אחריות על המוצר- אבל לא על המשלוח.
עצה שלי, תחפש אותו במקום אחר...
לפני זמן מה הזמנתי מהם סליידר בעלות של כ 280 דולר ומשלוח של כ 60 דולר. אחרי שקיבלתי את הסליידר ולפני שהשתמשתי הבנתי שאני רוצה להחליף, אלא שאז גיליתי שמשלוח חזרה במקרה כזה יעלה לי כ 250$. . .
בחנויות כמו אמזון ולדעתי גם ניואג ואחרות, יש לך או החזר מלא על המשלוח, או משלוח מסובסד (משלוח על שם החברה שלה יש חשבון עסקי עם DHL למשל, עולה הרבה הרבה פחות) . ביקשתי מ B&H לשלוח באופן זה אך זו אינה אופציה.
לא אומר משהו רע על B&H אם כי התאכזבתי מהעובדה הזאת מאוד- לדעתי זה הופך קנייה של מוצרים בעלי נפח או משקל גדול ללא רלוונטיים לקנייה.
מערכת הנאס שאתה מחפש היא די כבדה ולכן לא הייתי מייעץ לקנות משם במקרה כזה.
אגב, עד כמה שהבנתי הם גם לא ייקחו אחריות על המשלוח אפילו במקרה של מוצר תקול- כלומר, ייקחו אחריות על המוצר- אבל לא על המשלוח.
עצה שלי, תחפש אותו במקום אחר...
@sigamore
תודה רבה, אם כך זה יוצא דיי קרוב לסכום של אמאזון למרות ההנחה במחיר המוצר.
@Huber
תודה רבה, גם אני לא אוהב הפתעות שגורמות להפסד.
@אאאאריאל
תודה רבה, באמת נשמע שלא כדאי להזמין מהם.
אמנם למרות חלק מהביקורות קראתי גם על אנשים שהמליצו לקנות מהם בעיקר את הסטרימר של nvidia shield.
בכל זאת אלך עם ההמלצה שלך ולא אתקרב.
תודה רבה, אם כך זה יוצא דיי קרוב לסכום של אמאזון למרות ההנחה במחיר המוצר.
@Huber
תודה רבה, גם אני לא אוהב הפתעות שגורמות להפסד.
@אאאאריאל
תודה רבה, באמת נשמע שלא כדאי להזמין מהם.
אמנם למרות חלק מהביקורות קראתי גם על אנשים שהמליצו לקנות מהם בעיקר את הסטרימר של nvidia shield.
בכל זאת אלך עם ההמלצה שלך ולא אתקרב.
- sigamore
- חבר מביא חבר

GMTK כתב:אני הזמנתי מהם כמה מוצרים והכל הגיע פיקס לפעמים יצא לי פחות מאמזון לפעמים יותר או אותו הדבר אתר מצויין ואם אני לא טועה זה של ישראלים (:...
לא ישראלים אלא יהודים חרדים ניו-יורקרים (חסידי סאטמר למי שמתעניין)....
החנות קיימת כבר קרוב ל 50 (!) שנה וידועה כמוסד בקרב חובבי / מקצועני צילום אבל לא רק...
הביקור במקום הוא חוויה בפני עצמה ומומלץ לגיקים שמזדמנים לאיזור תחנת Penn Station במנהטן (מרחק הליכה קצר).
מעולם לא השתמשתי בשרותי השילוח שלהם לארץ אבל רכשתי דרכם אין ספור פעמים במהלך ביקורים בארה״ב.
בהחלט ממליץ
אולי לא הייתי ברור - B&H זו חנות מ ע ו ל ה - מקצועית ולדעתי הכי טובה בתחומה בעולם.
יחד עם זאת, החסרון שלהם בקנייה בינלאומית הוא חיסרון שאי אפשר להתעלם ממנו. רכשתי מהם אינספור מוצרים גם במקום וגם בשילוח, עד עכשיו הכל היה בסדר (הייתי צריך להחזיר מוצר אבל שלחתי אותו לניו יורק עם קרובת משפחה אז לא היתה בעיה) - הבעיה היא מה קורה כשמוצר גדול שרכשת תקול או זקוק לתיקון. כאן היא נופלת ממתחרותיה בגדול.
כל אחד יעשה את החשבון שלו- הדוגמא הספציפית שלי היתה מאוד מבאסת כיוון שנתקעתי עם מוצר שאם הייתי קונה מחנות אחרת, הייתי יכול להחזיר בקלות. ושוב, זה נכון גם לגבי מוצרים תקולים. כתבתי להם ושוחחתי איתם על זה והם אמרו שזו כרגע המדיניות, חשבו לשנות אותה אבל הקורונה קצת סיבכה להם את המצב כנראה. בכל אופן, במצב הנתון, לדעתי, מוצרים גדולים כדאי לחשוב פעמים לפני שרוכשים שם.
פותח השרשור שאל על נאס 4 מפרצים שזה בדיוק מוצר שעונה להגדרה של גדול (כבד) ולכן המקרה שלי רלוונטי לו.
אני עדיין פוקד מדי יום את ה Daily Deal שלהם אבל מוצרים גדולים אחשוב שלוש פעמים לפני שאזמין משם.
על כל פנים -בהצלחה שיהיה : )
יחד עם זאת, החסרון שלהם בקנייה בינלאומית הוא חיסרון שאי אפשר להתעלם ממנו. רכשתי מהם אינספור מוצרים גם במקום וגם בשילוח, עד עכשיו הכל היה בסדר (הייתי צריך להחזיר מוצר אבל שלחתי אותו לניו יורק עם קרובת משפחה אז לא היתה בעיה) - הבעיה היא מה קורה כשמוצר גדול שרכשת תקול או זקוק לתיקון. כאן היא נופלת ממתחרותיה בגדול.
כל אחד יעשה את החשבון שלו- הדוגמא הספציפית שלי היתה מאוד מבאסת כיוון שנתקעתי עם מוצר שאם הייתי קונה מחנות אחרת, הייתי יכול להחזיר בקלות. ושוב, זה נכון גם לגבי מוצרים תקולים. כתבתי להם ושוחחתי איתם על זה והם אמרו שזו כרגע המדיניות, חשבו לשנות אותה אבל הקורונה קצת סיבכה להם את המצב כנראה. בכל אופן, במצב הנתון, לדעתי, מוצרים גדולים כדאי לחשוב פעמים לפני שרוכשים שם.
פותח השרשור שאל על נאס 4 מפרצים שזה בדיוק מוצר שעונה להגדרה של גדול (כבד) ולכן המקרה שלי רלוונטי לו.
אני עדיין פוקד מדי יום את ה Daily Deal שלהם אבל מוצרים גדולים אחשוב שלוש פעמים לפני שאזמין משם.
על כל פנים -בהצלחה שיהיה : )
·אאאאריאל כתב:אולי לא הייתי ברור - B&H זו חנות מ ע ו ל ה - מקצועית ולדעתי הכי טובה בתחומה בעולם.
על כל פנים -בהצלחה שיהיה : )...
קניתי משם מסך מחשב היה לו תקלה שלחתי להם תמונה בהתחלה אמרו לי תשלח חזרה את המוצר אמרתי להם שלא אפשר בגלל שהכל סגור...תקופת קורונה פיצו אותי על המסך עצמו בכל הסכום אבל לא על השילוח ומיסים מה שהיה קורה עם אמזון בדרך כלל.
יחסית מרוצה זה מה חצי מההחזר הלך על תיקון הכל פיקס יחסית מרוצה.
יש עם מי לדבר כי גם להם יש צאט ומייל.