סלסלת VST
-
JLMCoffee
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
שלום! אני חדש בפורום ככותב, אבל מסתכל פה די הרבה מאז שנכנסתי לענייני הקפה לפני מספר חודשים.
אשתי החליטה לפנק אותי במתנה שווה במיוחד, ECM Calssika PID שהוזמנה מ-Barista.gr (אחלה אתר ומחיר ואחלה שירות, אעדכן יותר כשהמכונה תגיע).
ההתלבטות שלי פה היא לגבי סלסלות ה-VST. כעיקרון, הזמנתי את הסלסלה הזו:
https://www.barista.gr/en/vst-precision ... ket-20gr-2 לדאבל (מה שאני שותה כל הזמן). אבל אז התחלתי להתעמק קצת והבנתי שעדיף לי ridgeless basket. איך אני יודע אם זה הדגם הנכון?
אשתי החליטה לפנק אותי במתנה שווה במיוחד, ECM Calssika PID שהוזמנה מ-Barista.gr (אחלה אתר ומחיר ואחלה שירות, אעדכן יותר כשהמכונה תגיע).
ההתלבטות שלי פה היא לגבי סלסלות ה-VST. כעיקרון, הזמנתי את הסלסלה הזו:
https://www.barista.gr/en/vst-precision ... ket-20gr-2 לדאבל (מה שאני שותה כל הזמן). אבל אז התחלתי להתעמק קצת והבנתי שעדיף לי ridgeless basket. איך אני יודע אם זה הדגם הנכון?
- The-Fox
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
תתחדש וברוך הבא.
שים לב שה VST שהזמנת היא 20g וזה דאבל גדול, המידה הנפוצה היא 18g.
עניין ה ridge הוא לא משמעותי, בסה"כ שקע שנועד להחזיק את הקפיץ בין הסלסלה לידית.
באתר לא כתוב אם זה ridgless, מציע שתשלח מייל עם שאלה לחנות.
שים לב שה VST שהזמנת היא 20g וזה דאבל גדול, המידה הנפוצה היא 18g.
עניין ה ridge הוא לא משמעותי, בסה"כ שקע שנועד להחזיק את הקפיץ בין הסלסלה לידית.
באתר לא כתוב אם זה ridgless, מציע שתשלח מייל עם שאלה לחנות.
-
JLMCoffee
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה! חשבתי שאפשר לראות לפי התמונה, אפנה אליהם. הזמנתי 20 גרם כדי שתהיה לי גמישות בכמות אם ארצה. לפי מה שהבנתי, 18 גרם זה דאבל סטנדרטי, הבנתי נכון?
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
@JLMCoffee
·
20 קצת אגרסיבי. את ה 18 אפשר להעמיס מ 16 עד 19,20 ואם אתה שותה את זה כאספרסו זו כמות נכבדת מאוד.
עם ה 20 לא תוכל לרדת מתחת ל 18 לדעתי.
·
20 קצת אגרסיבי. את ה 18 אפשר להעמיס מ 16 עד 19,20 ואם אתה שותה את זה כאספרסו זו כמות נכבדת מאוד.
עם ה 20 לא תוכל לרדת מתחת ל 18 לדעתי.
-
JLMCoffee
-
- חבר שרק התחיל

האמת שלא תכננתי לרדת מ-18... 
- kenvelo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
כמה שילמתה עבור משלוח ומסים של מכונה ECM Calssika PID ?
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
@JLMCoffee
·
בלי קשר לאיזו סלסלה תבחר, המחיר שמופיע בלינק פה יקר.
Hasbean למשל מציעים מגוון די רחב של VST ב-27~ יורו.
·
בלי קשר לאיזו סלסלה תבחר, המחיר שמופיע בלינק פה יקר.
Hasbean למשל מציעים מגוון די רחב של VST ב-27~ יורו.
-
JLMCoffee
-
- חבר שרק התחיל

@Clockwork_Orange
·
עוד לא יודע לגבי המיסים, אבל המכונה יחד עם המשלוח עלתה 1000 יורו בערך. הרבה יותר זול מבארץ, ואנשי החנות ממש הלכו לקראתי עם הנחות והיו יצירתיים כדי להזיל כמה שיותר.
·
עוד לא יודע לגבי המיסים, אבל המכונה יחד עם המשלוח עלתה 1000 יורו בערך. הרבה יותר זול מבארץ, ואנשי החנות ממש הלכו לקראתי עם הנחות והיו יצירתיים כדי להזיל כמה שיותר.
-
JLMCoffee
-
- חבר שרק התחיל

@JLMCoffee
תודה, אני עוד לא יודע מספיק טוב את המחירים, אבל בכל מקרה המחיר הוא ללא מס, כל שההבדל פחות משמעותי, והם עשו לי עוד כמה הנחות כך שהעדפתי לרכז את כל ההזמנה אצלם. תודה בכל מקרה, אדע להבא
תודה, אני עוד לא יודע מספיק טוב את המחירים, אבל בכל מקרה המחיר הוא ללא מס, כל שההבדל פחות משמעותי, והם עשו לי עוד כמה הנחות כך שהעדפתי לרכז את כל ההזמנה אצלם. תודה בכל מקרה, אדע להבא
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
@JLMCoffee
·
מחירי המכונות שלהם אכן סבבה לגמרי, השוויתי עכשיו ל-elektros, שבדר"כ אני מוצא אצלם את המחירים הזולים ביותר, והמחירים קרובים מאוד, ה-classika למשל זולה יותר מב-elektros.
·
מחירי המכונות שלהם אכן סבבה לגמרי, השוויתי עכשיו ל-elektros, שבדר"כ אני מוצא אצלם את המחירים הזולים ביותר, והמחירים קרובים מאוד, ה-classika למשל זולה יותר מב-elektros.