קצת הגזמת..אמרתי שאני לא חושב שזה "סופר הוגן" וגם לא אמרתי שזה צריך להיות חינם.25/08/2021 14:03TheCoolest כתב: לא הבנתי מה דומה לא.פ.? מציעים לך להחליף פאנל או לשדרג למסך חדש.
אם תחליט להחליף פאנל, אז יחליפו לך פאנל ולא ישאלו יותר שאלות.
אם תחליט לשדרג למסך חדש, אז הצעת המחיר משקפת את הערכת המחיר של המסך הקיים. התחשב בזה שמדובר במסך כמעט בן 4 שנים בגודל "55, כאשר אחד חדש היום עולה כ-6,000 ש"ח, אזור ה-3,000 עבור מסך ישן ותקול נשמע לי הוגן לגמרי. אבל אולי אני חי בסרט, ולדעתך הם צריכים להחליף לו לטלוויזיה חדשה ללא תוספת עלות.
לא ראיתי איפה "דוחפים" לשדרג, ולא הבנתי מי עושה מניפולציות. נשמע שאתה ממציא וכותב דברים ללא שום קשר לתגובות הקודמות כאן בשרשורים....
כשאומרים להחליף פאנל יקח חודש זה אומר שכנראה מגיע מחו"ל ואולי יסתבר בסוף שבכלל אין, ואחרי שקוראים כאן מה אמרו אחרים על זה שקיבלו פאנל שונה ועצם העובדה שאין יותר מדי מה לצפות באופן כללי שהוא יחזיק אחר כך ללא אחריות זה די הופך את האופציה הזו לפחות ריאלית. ואז נשאר אפשרות ה-"מחודש" שגם לא נשמעת טובה במיוחד.
אולי קיבלתי רושם מוטעה אבל לא נשמע שיש יותר מדי בטחון בפאנלים של אולד באופן כללי. ובמוצר שהרבה\עיקר הבעיות בו קשורות לפאנל (וצפויות) כן מצופה שיהיה מלאי פאנלים ושיהיה בטחון כלשהו שיעזור לאנשים כן לבחור להחליף פאנל במקרה צריבה. מאחר וזה לא המקרה, אז הם באופן עקיף דוחפים לאופציה של שידרוג בתשלום.
שידרוג זה אם החלפת למסך גדול יותר או משמעותית טוב יותר. אם אתה משלם רק בשביל להיות בטוח שלא תחווה תקלה שוב ונשאר עם אותו גודל ואותה רמת מוצר זה לא שידרוג, זה משהו שעשית מחוסר ברירה כי האופציות האחרות שהוצעו לא נשמעו מבטיחות כי איכשהו יצרו מצב של ציפיות נמוכות מהמוצר. אז או שזה באמת המצב או שהיתה מניפולציה כלשהי שגורמת לתיעדוף לפנות לכוון הזה.
"סופר הוגן" זה משהו שהוא מעבר למה שמצופה על פי החוק\הסכם שירות. כמו לתת אחריות נוספת על החלפת פאנל או לאפשר החלפה לחדש בעלות קטנה. סתם להחליף ולהשאר עם מה שנשאר מהאחריות זה מה שמצופה לפי ההסכם\חוק. גם עלויות השידרוג באותם סדרי גודל של מה ש-א.פ. מציעים.