@Huber
·מתחלת הפוסט אמרו כמה הפוסט לא רלוונטי , שאלה שלא נצרב להם לא יענו ,שלא להתייחס אל הפוסט ,ראיתי שיש כל כך הרבה פוסטים על אולד עם כמות גדולה של רכישות ,הרבה פוסטים שהיבואן יודע לתת שירות אבל אין מספיק מידע כמה תופעת הצריבה אקטואלית/רלוונטית , ולזה ניסיתי לתת מענה אבל או שכולם ממושמעים ולא עונים או שפשוט מעדיפים לשמור את המצב שכל עוד לא יודעים יותר טוב , חשבתי שאפשר לקבל מדגם מייצג אבל מתוך 1500 שקראו את הפוסט רק 35 ענו (ודווקא גם כאלה שלא נצרב להם המסך) , אז או שכמות רכש האלדים קטן יחסית או שבאמת מעדיפים לא לענות ואומר שוב זה לא משנה התוצאה כל עוד היבואן נותן שירות כמו שצריך ,
מבחינתי כבר אמרתי אם הפוסט הזה מיותר ומטריד את הפורום תמחקו אותו.
סקר מבוטל - בדיקת אחוזי צריבה במסכי אולד מעל שנה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73389
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
dudis - אני מבטיח לך שאם תחפש ברשת תמצא גופים מוכרים ומהימנים שעשו בדיקות אלו בצורה הרבה יותר מקצועית/רלוונטית, אני זוכר בוודאות שבדיונים קודמים בנושא (ויש כאלו כל שני וחמישי) הביאו מקורות כאלו - הרבה יותר רלוונטי מת'רד עם 5 הצבעות, מסכים איתי?
אסכם במעט שורות את חוויתי האישית:
1. קניתי OLED C9 לפני שנה איך שהיא הגיעה לארץ.
2. השויתי את ספינת הדגל בזמנו של SAMSUNG מול הC9 על אותו תוכן בדיוק בחנות מתמחה. התוצאות לעיניים שלי היו ברורות חד משמעית. OLED הפגינה לפחות רמה אחת מעל הQLED אפילו בספורט שבו חשבתי שהQLED תיקח.
3. בינתיים אין צריבות.
4. זו לא דת, אלה אנשים שזו החוויה להם והם שמחים להעביר את הידע והחוויה האישית שלהם. בדיוק כמו שאלה שנצרבה להם הOLED מעלים שרשורי תלונות..
זהו.
1. קניתי OLED C9 לפני שנה איך שהיא הגיעה לארץ.
2. השויתי את ספינת הדגל בזמנו של SAMSUNG מול הC9 על אותו תוכן בדיוק בחנות מתמחה. התוצאות לעיניים שלי היו ברורות חד משמעית. OLED הפגינה לפחות רמה אחת מעל הQLED אפילו בספורט שבו חשבתי שהQLED תיקח.
3. בינתיים אין צריבות.
4. זו לא דת, אלה אנשים שזו החוויה להם והם שמחים להעביר את הידע והחוויה האישית שלהם. בדיוק כמו שאלה שנצרבה להם הOLED מעלים שרשורי תלונות..
זהו.