חוסר אחידות גוון צבעים LG oled ושירות ח י

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

שליחה #41 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

@shmizan
·
אני לא מבין את הנקודה שלך.
אני מדבר על ממוצע אמיתי של אנשים שונים, שאופן השימוש שלהם במסך שונה זה מזה. אני לא אתפלא אם יש מקרים קיצוניים שבהם כל מסך שהלקוח מקבל נצרב בגלל הדרך בה הוא משתמש בו. אבל לקוח יחיד כזה לא אומר הרבה על ה"סיכוי לצריבה" של משתמש שנוהג עם המסך בצורה אחראית.

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #43 

ארתור יש לך בכלל אולד?
רק בשביל שתפסיק עם השטות הזו דפוס שימוש האולד החליפה פלזמה פנסוניק
אם היה דפוס שימוש שגורם לצריבות היא הייתה גם נצרבת והרבה יותר מהר
אתה יכול להמשיך לספר לעצמך ולשאר הפורום סיפורים אבל מסך קונים כדי שהוא ישרת אותך ולא אתה אותו
הטכנולוגיה הזו לא היתה בשלה ואולי היום היא מתחילה להראות התייצבות כל שהיא
לא סתם ח.י. מחליפים מסכים

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #44 

@חכם_חנוכה
·
כן, יש לי LG B7 כבר קרוב ל-3 שנים. בהחלט יש דפוס של שימוש שמגדיל את הסבירות שהמסך ייצרב. rtings אפילו הריצו בדיקה כזו לאורך זמן עם 6 מסכים, אתה מוזמן לחפש באתר שלהם.

המסך משרת אותי מצויין. הדבר היחיד שאני עושה זה שומר עליו ע"י הגדרות נכונות של המקורות בהם אני משתמש. זה לוקח 5 דקות, פעם אחת.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #45 

rony77 כתב:

...
...
לא צריך את ההנהלה. אף אחד כאן לא מחזיק אותך בתוך הפוסט אתה יכול לעשות לוג אווט.
מי שחווה חוויה רעה ומביע את דעתו אינו טרוריסט
...
·

תודה על ההתיחסות אבל זה ממש לא מה שאני מלין עליו, אין לי דבר נגד דעתו או התלונה שלו. לצאת בתלונה זה לגטימי, שאר הדברים שהוא עשה כאן ואתה לא מודע אליהם - לא לגטימי. ואני לא כועס עליך כי בעצם אתה פירשת את מה שאמרתי או התכוונתי מהתגובות שהוא רשם עלי ולא מהתגובות שלי, הוא משתמש בטקטיקה של ישר להגיב אחרי שרשמת משהו ביקורתי עליו ולרשום את מה שרשמת בצורה מעוותת כדי להוציא אותך רע ואותו מסכן שתוקפים, הוא גם בדרך כלל מאשים אותך בדיוק במה שהאשמת אותו רק בדרגה יותר חזקה. ככה זה, טקטיקה מרושעת.

ואם לא היה ברור מה קרה אז אני אפרט: היה לו דין ודברים עם ח.י., כעס על הטיפול והתשובה שלהם. אז הוא הכריז שהוא הולך להפיץ את הכל ברשתות החברתיות ושהוא הולך להיות שגריר רע של ח.י. וLG (במילים אחרות - להתנקם בהם). אז התחיל שטף של "כניסות" נגד שני הגורמים האלה בפורום, הוא נכנס לכל דיון והתחיל להשמיץ אותם ולצאת נגדם וזה התחיל להיות במאסות כשכל בר דעת מבין שהוא עושה זאת שלא בתום לב ומתוך כוונה תחילה לממש את מה שאיים על היבואן בהתחלה.

בקיצור - הוא משתמש בנו בשביל להתנקם בהם - ועל זה הלנתי. זה מתחיל להעיק, להציק ובעצם מהווה מטרד. להכריז ולאיים "לפגוע תודעתית" ואז לממש את זה זה כבר לא לכתוב תלונה ולדון בה (אלא אם כן מישהו גר במדינת התמימים). הוא יודע בדיוק מה הוא עושה, וזה לא מה שאתה חושב.

כל מי שניסה להעיר לו על ההתנהלות הזאת כאן, תוך זמן קצר קיבל תגובת נגד תוקפנית שמשתיקה אותו ומעוותת את דבריו (כמו שהוא עצמו רשם עלי: הבן אדם שאיים בנקמה "מקרבן" את עצמו כדי לקבל אמפטיה שתסווה את תוכנית הנקמה שלו).

מישהו אפילו העלה סטטיסטיקה מצולמת של מה שהוא עושה - ומיד חטף ממנו על הראש.
היו ימים שאפילו לא ידעת אם עברת לקרוא תרד אחר כי הוא השתלט על כולם, הפך אותם זהים בכדי לדון בתוכן הנקמה שלו, בתפוצה כמה שיותר רחבה כאן.
ומה לעשות - זה מציק, זה מטריד, זה מרגיש מנצלים לרעה את הפורום כאן, בדיוק כמו פרסום מסווה בפורום, אז רק פרסום שלילי מסווה. אם זו הכוונה, מדובר בעבירה על חוקי הפורום.

אני מניח שאו שיתקוף אותי אישית או שדברי יעוותו שוב על ידי הפרשנות השלילית שהוא הולך להביא להם עוד זמן לא רב, זה כבר הוכח שהשיטה שלו עובדת.
תלונה תמימה זה כבר מזמן הפסיק להיות.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5384 פעמים

שליחה #46 

הסרתי את הפגיעות האישיות.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”