·כבר זה לא מסך חדש רק החלפת פאנלgildmor כתב:צריך לבדוק גם אם זה מכוסה במסגרת האחריות שלהם, כי אם כן והם טוענים שאין מה לדאוג מצריבות אז פשוט תשתמש באופן הרגיל שאתה משתמש בלי דאגה מיוחדת.......
אם אחרי שנה-שנתיים יהיו צריבות תקבל מסך חדש מדגם חדש יותר....
לא מבין משהו לגבי הצריבות ב OLED
@dmitrys
·
קנה סוני xg9505 או סמסונג QLED q90 ותהיה שקט הרבה יותר.
אחרי השקעה של מעל 10000 שח ב Lg שנזרקת לפח בצער רב קונים מסך חדש אחד מהנ״ל.
צריבות אחרי שנתיים מסך מסדרה c
https://drive.google.com/file/d/17WGbjj ... -4fas/view
·
קנה סוני xg9505 או סמסונג QLED q90 ותהיה שקט הרבה יותר.
אחרי השקעה של מעל 10000 שח ב Lg שנזרקת לפח בצער רב קונים מסך חדש אחד מהנ״ל.
צריבות אחרי שנתיים מסך מסדרה c
https://drive.google.com/file/d/17WGbjj ... -4fas/view
כבר קניתי XH9505 .
למרות שהתרשמתי שלשימושים שלי אין סכנה גדולה בצריבות , פשוט אין B9 או C9 במלאי, ואולדים אחרים הרבה יותר יקרים.
אם סוני היו נשארים עם השירות של אלקטרוניקס פרו, לא הייתי מסתכל על סוני אפילו.
למרות שאכלת מירורים מ ח.י. , זה נראה לי כמו מקרה יוצא דופן שלא מעיד על הכלל. מצד שני לי קל להגיד, לא אני זורק 10000 שח לפח.
מקווה שלא ייצא לי לבדוק את השירות של ברימאג.
למרות שהתרשמתי שלשימושים שלי אין סכנה גדולה בצריבות , פשוט אין B9 או C9 במלאי, ואולדים אחרים הרבה יותר יקרים.
אם סוני היו נשארים עם השירות של אלקטרוניקס פרו, לא הייתי מסתכל על סוני אפילו.
למרות שאכלת מירורים מ ח.י. , זה נראה לי כמו מקרה יוצא דופן שלא מעיד על הכלל. מצד שני לי קל להגיד, לא אני זורק 10000 שח לפח.
מקווה שלא ייצא לי לבדוק את השירות של ברימאג.
@dmitrys
·
מסך מדהים תתחדש
אני כנראה אקנה דגם אחורה כדי להקטין את ההוצאה עד שיהיה אפשר להתקדם.
אבל Lg לא אקנה יותר אחרי מה שעברתי, וסוני עולה על Lg גם באולד.
אגב אם קנית 55 אשמח עם תשלח לי בהודעה פרטית כמה עלה.
טפו טפו הסוני הפנסוניק ו סמסונג עובדים שנים אצלנו והוכיחו את עצמם אחרת.
·
מסך מדהים תתחדש
אני כנראה אקנה דגם אחורה כדי להקטין את ההוצאה עד שיהיה אפשר להתקדם.
אבל Lg לא אקנה יותר אחרי מה שעברתי, וסוני עולה על Lg גם באולד.
אגב אם קנית 55 אשמח עם תשלח לי בהודעה פרטית כמה עלה.
טפו טפו הסוני הפנסוניק ו סמסונג עובדים שנים אצלנו והוכיחו את עצמם אחרת.
@sagico
קניתי 65 אינץ'. עלה 7600.
אולי אני טועה, אבל כל הפאנלים של מסכי אולד בעולם מיוצרים על ידי LG, ואני בטוח לגבי סוני.
אם תקנה אולד של סוני ולא יהיו לך צריבות , זה לא בגלל שסוני כאלה טובים אלא בגלל ש LG השתפרו מאז ה C6 שלך.
קניתי 65 אינץ'. עלה 7600.
אולי אני טועה, אבל כל הפאנלים של מסכי אולד בעולם מיוצרים על ידי LG, ואני בטוח לגבי סוני.
אם תקנה אולד של סוני ולא יהיו לך צריבות , זה לא בגלל שסוני כאלה טובים אלא בגלל ש LG השתפרו מאז ה C6 שלך.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
קצת השוואה מהעולם האמיתי מהתרשמות שלי...
אני חייב לומר,
עם חלק אני מזדהה מהכתוב ועם חלק פחות, והכל מתוך חיים אמיתיים עם כל המסכים האלו (ולצערי החלפתי לא מעט)
הייתי עם סוני XG9505, הייתי עם סמסונג Q90R והיום אני עם LG GX כולן בגודל 65
(הייתי גם יומיים עם Q80R שהיא מאוד קרובה לQ90) אז עליה אדבר פחות, ולכל אחד מהמסכים יש יתרונות וחסרונות אף אחד מהם לא מושלם!!
נכון - אין ספק שמי שמחפש שקט נפשי אין כמו מסך LED רגיל ולא אולד, גם אני כזה וזאת הסיבה שכל הזמן הזה התחמקתי מOLED, אין ספק החשש מצריבות, מעצבן!! וגם אני קצת מתבאס מזה, ולכן מקפיד לא להשאיר יותר מדי זמן דברים סטטים.
מבחינת איכות תמונה - אז התמונה של ה OLED יותר טבעית, ועומק השחור מנצח וזה מובן.
לגבי ה Q90R - מסך שאולי מתקרב הכי הרבה לOLED, למען האמת השחורים נהדרים, התמונה חזקה ובחדר מואר זה נהדר,
גם הטיפול בהחזרי אור מצוין ועולה BY FAR על ה OLED
לרעתה אומר, הצבעים מאוד לא טבעיים עם גוון שנותה ל TINT סגול, ולא, זאת לא תקלה זה המסך, ראיתי את זה במליון ביקורות אפילו שוינסנט מראה כיולים רואים את זה, ועדיין זה המסך NON OLED הטוב ביותר, שקלתי אף לעבור לכזה 75 אינץ' בשלב מסוים.
לדעתי:
OLED - התמונה הכי טבעית עם עומק השחור הכי טוב שיש
(QLED (Q90R - עוצמת התאורה הכי טובה בשילוב עם טיפול ההשתקפויות הכי טוב שיש
סוני XG9505 - טיפול טוב בסצינות מוארות, שחורים מאוד חלביים (לדעתי) אבל למסך חוזקות אחרות ובהחלט בשידורים אולפניים הוא מנצח את ה OLED
סאונד - למי שזה מעניין אותו
ב OLED מצוין
בQ90R - סביר
בסוני XG9505, אנמי מאוד!
עם חלק אני מזדהה מהכתוב ועם חלק פחות, והכל מתוך חיים אמיתיים עם כל המסכים האלו (ולצערי החלפתי לא מעט)
הייתי עם סוני XG9505, הייתי עם סמסונג Q90R והיום אני עם LG GX כולן בגודל 65
(הייתי גם יומיים עם Q80R שהיא מאוד קרובה לQ90) אז עליה אדבר פחות, ולכל אחד מהמסכים יש יתרונות וחסרונות אף אחד מהם לא מושלם!!
נכון - אין ספק שמי שמחפש שקט נפשי אין כמו מסך LED רגיל ולא אולד, גם אני כזה וזאת הסיבה שכל הזמן הזה התחמקתי מOLED, אין ספק החשש מצריבות, מעצבן!! וגם אני קצת מתבאס מזה, ולכן מקפיד לא להשאיר יותר מדי זמן דברים סטטים.
מבחינת איכות תמונה - אז התמונה של ה OLED יותר טבעית, ועומק השחור מנצח וזה מובן.
לגבי ה Q90R - מסך שאולי מתקרב הכי הרבה לOLED, למען האמת השחורים נהדרים, התמונה חזקה ובחדר מואר זה נהדר,
גם הטיפול בהחזרי אור מצוין ועולה BY FAR על ה OLED
לרעתה אומר, הצבעים מאוד לא טבעיים עם גוון שנותה ל TINT סגול, ולא, זאת לא תקלה זה המסך, ראיתי את זה במליון ביקורות אפילו שוינסנט מראה כיולים רואים את זה, ועדיין זה המסך NON OLED הטוב ביותר, שקלתי אף לעבור לכזה 75 אינץ' בשלב מסוים.
לדעתי:
OLED - התמונה הכי טבעית עם עומק השחור הכי טוב שיש
(QLED (Q90R - עוצמת התאורה הכי טובה בשילוב עם טיפול ההשתקפויות הכי טוב שיש
סוני XG9505 - טיפול טוב בסצינות מוארות, שחורים מאוד חלביים (לדעתי) אבל למסך חוזקות אחרות ובהחלט בשידורים אולפניים הוא מנצח את ה OLED
סאונד - למי שזה מעניין אותו
ב OLED מצוין
בQ90R - סביר
בסוני XG9505, אנמי מאוד!
Re: קצת השוואה מהעולם האמיתי מהתרשמות שלי...
@gechts
·כל הכבוד על התגובה המפורטת,
בתמונות זה הסרט (Gemini Man) הכי איכותי (מבחינת תמונה) שראיתי , עדיין לא פגשתי סרט נוסף באיכות כזו
בתמונות זה הסרט (Gemini Man) הכי איכותי (מבחינת תמונה) שראיתי , עדיין לא פגשתי סרט נוסף באיכות כזו
נערך לאחרונה על ידי dudis ב 20/07/2020 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
Re: קצת השוואה מהעולם האמיתי מהתרשמות שלי...
·dudis כתב:@gechts
בתמונות זה הסרט הכי איכותי (מבחינת תמונה) שראיתי , עדיין לא פגשתי סרט נוסף באיכות כזו...
הורדתי את התמונה רק מסיבה אחת - היא עושה עוול לסוני שלא בהכרח מייצג את המציאות כי זו דוגמה מאוד קיצונית באמת
@DvirTwito
·כל מי שקורא את ההודעות בפורומים יודע שחייבים לעשות הרחבת אחריות ל6 שנים לאולד הסיכוי לצריבות במיוחד בדגמים הישנים גדול , ההשקעה ברכישת המסך היא גדולה , מדובר ברכישת מסך פרימיום , 6 שנים זה אורך חיים של המסך ומעבר לזה צריך להגיד תודה , המחשבה שהמסך כמו במסכים הישנים בתצורת LED,LCD,PLASMA שהתרגלנו שעובדים גם 12 שנה ועוברים מחדר לחדר בהחלפות (תמיד מתחיל בסלון (-:) לא תופסת עדיין לגבי מסכי אולד , תהנו מהמסך יש לו את התמונה הכי טובה שאפשר לקבל ושחור אמיתי אבל קחו בחשבון לעשות אחריות ולהיות מכוסים ב6 שנים הקרובות ,מעבר לזה רק מזל.
·כל מי שקורא את ההודעות בפורומים יודע שחייבים לעשות הרחבת אחריות ל6 שנים לאולד הסיכוי לצריבות במיוחד בדגמים הישנים גדול , ההשקעה ברכישת המסך היא גדולה , מדובר ברכישת מסך פרימיום , 6 שנים זה אורך חיים של המסך ומעבר לזה צריך להגיד תודה , המחשבה שהמסך כמו במסכים הישנים בתצורת LED,LCD,PLASMA שהתרגלנו שעובדים גם 12 שנה ועוברים מחדר לחדר בהחלפות (תמיד מתחיל בסלון (-:) לא תופסת עדיין לגבי מסכי אולד , תהנו מהמסך יש לו את התמונה הכי טובה שאפשר לקבל ושחור אמיתי אבל קחו בחשבון לעשות אחריות ולהיות מכוסים ב6 שנים הקרובות ,מעבר לזה רק מזל.