היי,
האם אפשר לקנות טלוויזיה של SAMSUNG QLED (65' או 75') מאמאזון איטליה, גרמניה או בריטניה?
תודה!
קניית QLED מ AMAZON
-
royial
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
לא. זה לא משתלם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
royial
-
- חבר פעיל מאוד

·תודה. אז עדיף בארץ? יבואן רשמי או מקביל גם סבבה?vivi כתב:לא. זה לא משתלם....
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
@royial
כן, עדיף בארץ, אין אופציה אחרת.
בגדול זה תלוי בתקציב שלך ובדגם, נסה להיות ממוקד בדגם ספציפי שאהבת, בגודל שמתאים לך מבחינת תקציב, ותעלה כאן לדיון את 2 האפשרויות שאתה מוצא, יבואן מקביל או רישמי.
יש מצבים שהפער מצדיק רכישה של יבואן רישמי ויש מצבים שלא.
כן, עדיף בארץ, אין אופציה אחרת.
בגדול זה תלוי בתקציב שלך ובדגם, נסה להיות ממוקד בדגם ספציפי שאהבת, בגודל שמתאים לך מבחינת תקציב, ותעלה כאן לדיון את 2 האפשרויות שאתה מוצא, יבואן מקביל או רישמי.
יש מצבים שהפער מצדיק רכישה של יבואן רישמי ויש מצבים שלא.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
royial
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה!
לדעתי אלך על ה Q70 בגלל שהבנתי שהוא הרבה יותר טוב מ Q60 ונופל בנקודות מול Q80 וכן אני בעיקר רואה טלוויזיה ומשחק XBOX ולהבנתי זה מספיק לי. מתלבט בין 65' לבין 75'..... (בעיקר בנוגע למחיר)
לדעתי אלך על ה Q70 בגלל שהבנתי שהוא הרבה יותר טוב מ Q60 ונופל בנקודות מול Q80 וכן אני בעיקר רואה טלוויזיה ומשחק XBOX ולהבנתי זה מספיק לי. מתלבט בין 65' לבין 75'..... (בעיקר בנוגע למחיר)