סוני 9505

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #41 

מודה על ההסבר, עזר לי להבין שמדובר בטכנולוגיה שונה, הגם שידעתי זאת קודם ולכן אני חוזר שוב על שאלתי בנוגע להבדל באיכות התמונה בין שתי הטכנולגיות, אם אפשר ממי שהתנסה וראה את שני המסכים. ושוב תודה.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1798
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #42 

@רועי51
·רועי אף אחד לא יכול להחליף את הראיה שלך ויש מספיק מקומות שאפשר לראות את שתי הטכנולוגיות אחת ליד השניה וגם יש הרבה סירטונים שמשווים את הטכנולוגיות (מול הסמסונג Q90R לדוגמה) , צריך להבין מספר דברים , טלויזית OLED הינה טלויזיה ברמת פרימיום ולכן שעושים השוואה צריך להשוות מול LCD פרימיום ,
היתרונות בOLED השחור המוחלט והצבעים היותר אמינים , הטכנולוגיה היותר מתקדמת כמו חיבור 2.1 ו EARC ,
וDTS שירד בדגם האחרון של LG וכמובן השירות (ח.י) , אבל החיסרון העיקרי שלו זה הצריבה , עוצמת הארה יותר נמוכה והמחיר כמובן , לעומתו החסרונות של הOLED זה היתרונות של LCD ,אין צריבה ,עוצמת הארה גבוהה , אפשר לראות בחדר מואר ,שחור מתקרב לאולד ,
ההחלטה צריכה להיות שלך , קראתי הרבה פירסומים וביקורות באתר ורובם נוטים לכיוון האולד וכל מבחן שבוצע האולד בדר"כ ניצח ,אך אצלי בגלל השימושים והפחד הגדול מהצריבה החלטתי ללכת על סמסונג Q90R ומכיוון שאין לי אולד בבית אני לא יכול להשוות וכנראה שטוב שכך (-:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”