Mi box - איכות נטפליקס על הפנים
אני על 5Ghz .mrraz111 כתב:יש לי שני מי בוקס רחוקים מהראוטר והאיכות מעולה
חשוב להקפיד על תדר 5ghz כי ראיתי שבתדר 2.4 המהירות ממש איטית...
לדעתי זה לא עניין של מהירות וכו' כי כמו שאמרתי, youtube למשל עובד פיקס. גם שאר שירותי הסטרימינג.
זה משהו ספציפי עם נטפליקס לדעתי.
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
·rotman24 כתב:אני על 5Ghz .......
לדעתי זה לא עניין של מהירות וכו' כי כמו שאמרתי, youtube למשל עובד פיקס. גם שאר שירותי הסטרימינג.
זה משהו ספציפי עם נטפליקס לדעתי....
גבר בוא תשמע פיתרון הגיוני ואל תעבוד כמו בשוק. תנסה לבדוק מה הבעיה באמת.
תעשה בדיקת מהירות דרך הדפדפן של הסטרימר. אחר כך תעשה בדיקת מהירות ספציפית של נטפליקס (יש בתוך האפליקציה אפשרות כזו). אם הם בערך אותו דבר אז הבעיה היא בינך לבין הראוטר (סביר להניח שזו בעיה בכרטיס רשת האלחוטי של המי בוקס, או בערוץ שהמי בוקס רגיש אליו)
אם הבדיקה בדפדפן של הסטרימר גבוהה משמעותית מזו של הבדיקה בנטפליקס אז יש בעיה בינך לבין השרתים של נטפליקס שיושבים איפשהו בקוטב הצפוני למיטב ידיעתי.
במידה שאכן הבדיקת מהירות בנטפליקס נמוכה משמעותית יותר תנסה אולי לשנות dns לציבורי אולי זה יעזור..
כמה דברים:Dor1992 כתב:·......
גבר בוא תשמע פיתרון הגיוני ואל תעבוד כמו בשוק. תנסה לבדוק מה הבעיה באמת.
תעשה בדיקת מהירות דרך הדפדפן של הסטרימר. אחר כך תעשה בדיקת מהירות ספציפית של נטפליקס (יש בתוך האפליקציה אפשרות כזו). אם הם בערך אותו דבר אז הבעיה היא בינך לבין הראוטר (סביר להניח שזו בעיה בכרטיס רשת האלחוטי של המי בוקס, או בערוץ שהמי בוקס רגיש אליו)
אם הבדיקה בדפדפן של הסטרימר גבוהה משמעותית מזו של הבדיקה בנטפליקס אז יש בעיה בינך לבין השרתים של נטפליקס שיושבים איפשהו בקוטב הצפוני למיטב ידיעתי.
במידה שאכן הבדיקת מהירות בנטפליקס נמוכה משמעותית יותר תנסה אולי לשנות dns לציבורי אולי זה יעזור.....
1) מהירות היא פקטור חשוב אבל לא רק. לנטפליקס יש עניין של מכשירים תומכים באיכויות שונות. זאת אומרת שלא כל מכשיר שיכול להריץ נטפליקס יכול להגיע לאיכות המקסימאלית של סטרימינג.
2) ל dns אין קשר למהירות חיבור