המלצה לטלוויזיה סמסונג 75
@eli007
·
אז נראה שההגדרות שלך תקינות.
אשמח אם תצלם סרטון ותעלה אותו ליוטיוב שנוכל לראות בעצמנו.
מחיפוש בגוגל ראיתי שאכן יש תלונות מבעלי Q70, אבל קשה להבין אותן.
חלקם מתלוננים על כתוביות, אבל נותנים סרטונים של NU8000 או Q7FN בתור דוגמה (שזה דגמים עם local dimming ולא FALD, והבעיה בהם מוכרת ותוקנה בחלק מהדגמים).
global dimming אכן לא קיים ב-Q70, הבעיה מוזכרת רק בהקשר של Q60 ו-RU8000.
הדבר הכי הגיוני שמצאתי הוא זה (מתחיל ב-2:10):
אבל הוא מראה משהו שונה לחלוטין ממה שהיה בסרטון ההדגמה ששלחת...
·
אז נראה שההגדרות שלך תקינות.
אשמח אם תצלם סרטון ותעלה אותו ליוטיוב שנוכל לראות בעצמנו.
מחיפוש בגוגל ראיתי שאכן יש תלונות מבעלי Q70, אבל קשה להבין אותן.
חלקם מתלוננים על כתוביות, אבל נותנים סרטונים של NU8000 או Q7FN בתור דוגמה (שזה דגמים עם local dimming ולא FALD, והבעיה בהם מוכרת ותוקנה בחלק מהדגמים).
global dimming אכן לא קיים ב-Q70, הבעיה מוזכרת רק בהקשר של Q60 ו-RU8000.
הדבר הכי הגיוני שמצאתי הוא זה (מתחיל ב-2:10):
אבל הוא מראה משהו שונה לחלוטין ממה שהיה בסרטון ההדגמה ששלחת...
·יום שלישי אמור להגיע אליי טכנאי מאלקטרוניקס פרו, אבקש ממנו שיכנס להגדרות טכנאי ויאפשר לכבות את הלוקל דימינג.idan_a כתב:רכשתי את הטלוויזיה בשבוע שעבר - samsung q70r 65 - ואכן יש את הבהירות כאשר מופיעות כתוביות
יש עוד כמה דברים לא טובים בטלוויזיה הזאת אבל זה כבר דיון אחר.......
אני מקווה שזה אם לא יפתור את הבעיה לפחות יקטין את האפקט.
תשובה לכל מי שמזלזל בתלונה שלנו, אני לא מזלזל בעובדה שאין מסך מושלם אבל כאשר יש בעיה מסוימת אני מצפה מחברה בסדר גודל של סמסונג שיפתרו אותה, במידה והם לא פותרים אותה לפחות שיודו שיש בעיה (ויש בעיה) וכל מי שרוכש את המסך יעשה את השיקול שלו אם לרכוש או לא.
היבואן הרשמי בישראל סם ליין מתנהג כאילו הוא לא מכיר את הבעיה ומתעלם בהפגנתיות מפניות שלי ואני יודע גם של אחרים.
אם תזכרו לפני כמה שנים הייתה בעיה במסך סמסונג 3D שהוא לא היה נותן 1080P במצב 3D וגם אז הם זלזלו בלקוחות שלהם.
אתם באמת חושבים שנציג של סמליין לא נמצא בפורום הזה ולא קורא את התלונות שלנו? אבל פשוט לא איכפת להם.