חייבת עזרה בדחיפות להמיר קלטות רדיו טייפ ישנות למחשב

איך משהו עובד? למה זה ככה?
gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #21 

היו לי בחיים וויכוחים עם אישתי או אחד מהילדים המתבגרים שהגיעו לאותו חוסר תוחלת כמו הוויכוח הזה.
בחיים האישיים לא הייתי משועשע בכלל אבל כשקוראים את הוויכוח מהצד .....מאוד משעשע :D

גם אני לא מבין איך התשובה העיניינית, אדיבה ומדוייקת של RobotCop יכולה להיחשב כהמלצה להשתמש בשירות בתשלום כשהמשפט הפותח הוא:
"לא צריך יותר מטייפ עם יציאת אודיו + כבל לתוך כניסת המיקרופון בכל מחשב."

נערך לאחרונה על ידי gilg7 ב 26/05/2020 10:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #22 

@RachelChan
·קראת לארבעה אנשים (ועוד שניים נוספים מועמדים) שאת לא מכירה - שקרנים וחוצפנים, ושאת כועסת עליהם + מוכר אחד נוכל. זכותך כמובן, אבל אם יורשה לי להעיר שנראה לי שיש פה דפוס מסויים המצביע על בעיה שאינה קשורה לקלטות כלל...

מעבר לזה, חבל שפרשת. האשכול הולך ונהפך מעניין מרגע לרגע. קצת מעגלי אמנם, אבל שני הצדדים יכולים להשתדל עם טענות חדשות.
..

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

@legopart
·

היי תודה על התגובה הבונה, היו לי כ 16 קלטות ואכן אני מרוצה מהתוצאה ונדהמתי מהקלות והפשטות שניתן לעשות זאת.

כמו כן, ההקפצה הייתה כדי שאם משהו קורא את השירשור הזה והוא במצב שלי שלא יפחד לעשות זאת לבד במקום לשלם לחנות (במקרה שלי) האיכות הייתה אותו הדבר ובסופו של יום עשיתי זאת לבד בהרבה פחות כסף.

אגב מתוך סקנות אשמח לקישור למוצר שנחשב איכותי (רדיו טיפ עם סינון רעשים וכו' שמתחבר למחשב).

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”