המלצה לגבי מארז

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
isotoper פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #21 

תודה biodome,
זה נראה לי נחמד , כי הוא הכי זול ומגיע גם עם ספק (אני צודק?) :

EZcool T-688B Front USB Black 400W HTPC Case
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10452

בתור אחד שלא מומחה בנושא, מישהו מוכן להסביר לי מה החיסרון של המארז הזה ולמה הוא כ"כ זול ?

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #22 

Shed, פשוט מהיכרות שלי עם מאווררי TT, אני יודע שהם אף פעם לא מדייקים במדידות שלהם לפחות מבחינת עוצמת הרעש, יש להם נטיה קלה להגזמה, ונדיר שמאוורר שלהם הוא באמת חרישי. בכל מקרה מבחינת כמות האוויר שהמאוורר דוחף, מאווררי 60 מ"מ לא יהיו פתרון אופטימלי, בטח לא כשהם גם שקטים. 62 מעלות למעבד זה לא הנתון הכי משמח.. כמובן שזה תלוי אבל בסוג המעבד והאם הוא נמצא באוברקלוק או לא.

isotoper, החסרון במארזים זולים יכול להתבטא בד"כ בפח דק וזול של 0.6 מ"מ שנוטה להתעקם, פלסטיק עם מראה זול.
האמת שהמארזים היוקרתיים מציעים בעיקר פיניש איכותי, פאנל אלומיניום קידמי, תכנון פנימי מוצלח יותר(לא תמיד..) ושם. בסופו של דבר זו עדיין רק קופסא.
ואם זו אחת שמגיעה עם מאווררים גדולים ושקטים (ול-Ezcool מאווררים שקטים בד"כ), אז מה טוב ומה נעים.

http://www.jsp-tech.com/_english/2_prod ... ProdID=181
אני אישית לא אהבתי את העיצוב של ה-688 בכלל, ואם כבר הייתי הולך על הדגם החדש או על ה-Point of view אם הוא היה במלאי.

באשר לספק EZCOOL 400, הרכבתי כמה מחשבים איתו והוא ספק לא רע, עדיף על פני אחד ג'נרי.. אבל לא הייתי משתמש בו עם מחשב חזק במיוחד וחומרה יקרה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #23 

bidome, אני לא מתיימר לבצע מדידות עוצמת רעש, מבחינתי המדד הוא האוזן שלי (ושל אישתי), ואני יכול לציין שאני די פאנט בקטע של השקט.
לדבי כמות אוויר - סלח לי אבל מה שאמרת לא נכון. כמות האוויר שמאוור (כל מאוורר) דוחף היא פונקציה של סל"ד ושטח פנים של הכנף. שטח פנים של הכנף הוא פונקציה שנמצאת ביחס ישר לאורכה, ולעומקה. כלומר, על מנת להגדיל נפח אוויר שמאוורר X דוחף אני יכול לבצע אחת או יותר מהפעולות הבאות:
1. הגדלת סל"ד (מלווה ביותר רעש)
2. הגדלת כנף על ידי הגדלת אורכה (מעבר מ-60 ל-80 למשל)
3. הגדלת כנף על ידי הגדלת עומקה (ואז עדיין ב-\spec יהיה כתוב "מאורר 60 מ"מ).

כל הפעולות הנ"ל שקולות, ולכן אי אפשר לאמר "בכל מקרה מבחינת כמות האוויר שהמאוורר דוחף, מאווררי 60 מ"מ לא יהיו פתרון אופטימלי". כי מאוורר 60 מ"מ בעומד של 4 ס"מ ידחוף יותר אוויר ממאוורר 80מ"מ בעומק 1 ס"מ, עבור כל סל"ד נתון.

בכל מקרה- המלצתי היא תמיד לשמוע באופן סובייקטיבי ולהחליט.

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

Shed, אז הגענו למסקנה של כל נקבה ממוצעת, הגודל לא בהכרח קובע, כי העובי יכול לספק באותה מידה..
lolz :D

לצערי אין נתונים על המאווררי 60 מ"מ באתר שלהם פרט ל-RPM ו-dBA, כך שלא יודע כמה אוויר הם אמורים לדחוף.. עדיין אני אשאר סקפטי לגבי הנתון של 19dBA.. ב-2500RPM על 60 מ"מ - זה לא נראה לי הגיוני.
מה שכן הם טוענים שהמאוורר הקידמי של ה-80 מ"מ יוצר בדיוק אותה כמות רעש, ולטענתך הוא מרעיש יותר.

בכל מקרה, הנה תמונה של ה-T280D של EZCOOL, נראה חמוד בשביל מארז 350 ש"ח עם ספק..
http://img59.imageshack.us/img59/4723/t2801cw8.jpg

מעניין אם כמו הדגם הקודם הוא תומך במאווררי 120 מ"מ או לא.. לא ראיתי את זה מצויין בשום מקום, למרות שלפי התמונה הבאה נראה שכן
http://www.rostec.co.il/tep_catalog/images/T-280B.jpg

axe30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

מציע לכם לבדוק את המארז הזה:

http://www.gcomputer.co.il/pl_product~A ... 77~786.htm

מארז זול עם תצוגה ועם ספק כח במחיר סבבה.
לגבי ה-EZCOOL, המארז הוא מארז פלסטיק. זו הסיבה שהוא כל כך זול...

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #26 

Shed
לי יש את ה BACH כבר שנה. אחרי חצי שנה המאווררים התחילו להרעיש. אני עוד לא החלפתי אותם כי:
א. קשה למצוא מאווררים 60ממ בארץ ובטח שקטים. אני אמור לקבל שניים השבוע ונראה.
ב. את ה 80ממ קשה לפרק. אני עוד לא הבנתי איך להוציא את הפאנל הקדמיכדי להגיע להברגה של המאוורר הזה

אז אני לא מרוצה מהמוצר. לאורך השנים היו לי התקלויות עם מוצרים אחרים של TT למשל גופי קרור ל CPU. שקט זה לא הצד החזק שלהם. הם עושים את העבודה בקרור אבל מעירים את השכונה. ב www.silentpcreview.com מבצעים בדיקות רעש אובייקטיביות מבלי להתייחס לנתוני היצרן שהם תמיד לא מציאותיים (וזה נכון לכל היצרנים. לא רק TT). שם הגיעו במרבית הביקורות על מוצרי TT לרמת רעש שלא מצדיקה את השימוש במוצר יחסית למתחרים באותה רמת מחיר.
Enjoy the Silence

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

axe30, מה לכל הרוחות ממולץ במארז שהבאת?
לוחות רק מיקרו, מאווררי 40 מ"מ, ספק כח לא ATX סטנדרטי, כרטיסי הרחבה רק low profile. פרט לעיצוב סביר זה נראה כמו סיוט. וזה בכלל לא זול (אם כי מגיע עם IMON וה-VFD).

רק הפאנל הקידמי של ה-EZcool הוא פלסטיק, כל השאר מפח (גם אם לא הכי איכותי כמו שציינתי). ובכל מקרה הבן אדם מחפש זול..

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #28 

biodome,
אצלי לפחות, המאוורר הקדמי (80 מ"מ) מרעיש יותר משני האחוריים יחד.

דרך אגב, המעבד שלי בעל הספק של 95W, שזה לא מעט.

OferL, אני לא סניגור של TT, ואני בהחלט מקווה שהחוויה שלי עם המוצארט תהיה טובה יותר מזו שלך עם הבאך. (לפחות במוצארט אני יודע שאפשר להחליף את המאוורר הקידמי בקלות...).

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #29 

מאחל לך (Y) (f)
Enjoy the Silence

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #30 

Shed כתב:biodome,
אצלי לפחות, המאוורר הקדמי (80 מ"מ) מרעיש יותר משני האחוריים יחד.

דרך אגב, המעבד שלי בעל הספק של 95W, שזה לא מעט.

OferL, אני לא סניגור של TT, ואני בהחלט מקווה שהחוויה שלי עם המוצארט תהיה טובה יותר מזו שלך עם הבאך. (לפחות במוצארט אני יודע שאפשר להחליף את המאוורר הקידמי בקלות...).
...
9 מ-10 יצביעו מוצרט ....במוזיקה
במארזים שניהם לא התמורה הכי טובה
ובעיני גם לא נראים משהו

kovals
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה #31 

שאלה: האם ה-NZXT Duet מתאים בוודאות גם ללוח ATX רגיל?

sputty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #32 

הDuet של NZXT באמת נראה יפה.... יש כאן מישהו עם נסיון אישי איתו שיכול לפרט עליו קצת?
בשביל חומרה חזקה יחסית (מעבד 6600 וכרטיס מסך 8800GTS 320 MB), כמה יעלה לי ספק מתח סביר להוסיף למארז הזה?

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

תבדוק מה האורך של הכרטיס מסך שלך כי באחת הביקורות היה כתוב משהו על חוסר התאמה עם כרטיסי 8800 והמארז הזה..

ספקים מומלצים יש לך כאן בהתאם לתקציב:
http://hwzone.co.il/community/index.php ... msg2310712

sputty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #34 

biodome, קצת מטריד מה שאתה אומר, איפה אני יכול לראות את הביקורות שדיברת עליהן?
איך אפשר לדעת מהמפרטים אם כרטיס הוידאו שאני מתכוון לקנות יכנס למארז הזה?
בקשר לספקים, תודה על הלינק המפורט, אבל איזה מהקטגוריות מספיקות לחומרה שתיארתי למעלה? 300 ש"ח לספק זה מספיק?

kovals
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה #35 

הוא תומך בכרטיסי מסך באורך של עד 8 אינץ', זה לפחות מה שכתוב באתר הרישמי של המארז.

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

[left]
I didn't have any fitment issues,however the main area to watch out for is power supply depth vs. video card length. There are no problems using my 6600GT with this modular unit, but certainly the higher end cards (6800 & 7900 series) may cause a conflict there, and the new 8800 cards are just too long. Even with a short power supply without modular connectors in the way, the card will still contact the frame of the case unless some dremel work is done.
...
[/left]

http://www.ocia.net/reviews/nzxtduet/page6.shtml

אני לא בטוח בקשר לצריכת חשמל של 8800, הכרטיסים הללו אף פעם לא עניינו אותי במיוחד, אבל להיות על ה-safe side הייתי הולך על ספק חזק ברמה בסיסית, כמו ה-Enermax Noisetaker-II 420W או ה-Liberty 400W שלהם.. הטווח מחירים הוא יותר באיזור ה-400 ש"ח.

sputty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

מה לגבי זה:
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8289
למישהו יש נסיון איתו? רשום באתר היצרן שהוא תומך בכרטיסי 8800...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”