אשמח לעזרה, קיבלתי השבוע TENDA MW6. - לא מצליח לשלוט במחשב עם Unified Remote.
-
A1ex
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 457
הגדרתי אותו הכל עובד בסדר גמור, הקליטה מעולה.
הבעיה שלי מתחילה בכך שאני משתמש באפליקציה בשם Unified Remote באנדרואיד, האפליקציה הפסיקה לזהות את הרשת בבית באופן אוטומטי.
ואם אני מכניס ידנית את נתוני הרשת [WAN: Detected ( <Show IP> )] ה-IP מתחלף כל כמה זמן. מה שלא היה עם הראוטר של הוט.
אשמח לעצה תודה.
-חומת אש מכובה
הבעיה שלי מתחילה בכך שאני משתמש באפליקציה בשם Unified Remote באנדרואיד, האפליקציה הפסיקה לזהות את הרשת בבית באופן אוטומטי.
ואם אני מכניס ידנית את נתוני הרשת [WAN: Detected ( <Show IP> )] ה-IP מתחלף כל כמה זמן. מה שלא היה עם הראוטר של הוט.
אשמח לעצה תודה.
-חומת אש מכובה
-
A1ex
-
- חבר פעיל מאוד

גם כן אני מנסה להגדיר את המדפסת. המדפסת מזהה את הרשת ומתחברת, אך המחשב לא.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
ה MW6 מחובר חוטית לראוטר אחר? אם כן האם הוגדר כ BRIDGE או השארת את ברירת המחדל של HDCP?
-
A1ex
-
- חבר פעיל מאוד

MW6 מחובר לראוטר של הוט על ידי כבל רשת, והוא הוגדר כ-BRIDGE.
מה שכן, אני מסיק מדבריך שזה לא תקין שבMW6 מוגדר כHDCP. על מה אני צריך להגדיר אותו?
מה שכן, אני מסיק מדבריך שזה לא תקין שבMW6 מוגדר כHDCP. על מה אני צריך להגדיר אותו?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

באפליקציה של TENDA הוא חייב להיות מוגדר כ BRIDGE
-
A1ex
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי השינוי אין אינטרנט בכלל. no internet access
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@A1ex
·
תחזור על ההתקנה מההתחלה.
תתקין את הראשון כששני האחרים מכובים, תגדיר אותו באפליקציה כ BRIDGE ואז רק אחרי שיסתדר תדליק ותחבר את שני האחרים.
·
תחזור על ההתקנה מההתחלה.
תתקין את הראשון כששני האחרים מכובים, תגדיר אותו באפליקציה כ BRIDGE ואז רק אחרי שיסתדר תדליק ותחבר את שני האחרים.
-
A1ex
-
- חבר פעיל מאוד

* יש לי רק 2 יח'
הראוטר של הוט מוגדר כ- Activate Bridge Mode.
יחידה אחת ניתקתי.
את היחידה השנייה אשר מחוברת בכבל רשת לראוטר איפסתי. בהגדרות התקנה אין אפשרות ל-BRIDGE.
הראוטר של הוט מוגדר כ- Activate Bridge Mode.
יחידה אחת ניתקתי.
את היחידה השנייה אשר מחוברת בכבל רשת לראוטר איפסתי. בהגדרות התקנה אין אפשרות ל-BRIDGE.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

האם בדקת אם יש עדכון קושחה ל MW6?
לדעתי הראוטר של הוט לא צריך להיות במצב BRIDGE אלא לחלק כתובות. אני מניח שאז כן תוכל להגדיר את שלך כ BRIDGE
בשתי המערכות של נתב BE של בזק לא שיניתי בו כלום (כי לא יכולתי), כלומר הוא נשאר באותו מצב שהוא עובד כרגיל. אז, כאשר השארתי את הגדרות ברירת המחדל של ה MW6, כלומר DHCP, זה עשה לי בעיות בדיוק מהסוג שאתה מתאר. ברגע ששיניתי ל BRIDGE ב MW6 הכל עבד פיקס.
הפעלתי גם את ה FAST ROAMING
לדעתי הראוטר של הוט לא צריך להיות במצב BRIDGE אלא לחלק כתובות. אני מניח שאז כן תוכל להגדיר את שלך כ BRIDGE
בשתי המערכות של נתב BE של בזק לא שיניתי בו כלום (כי לא יכולתי), כלומר הוא נשאר באותו מצב שהוא עובד כרגיל. אז, כאשר השארתי את הגדרות ברירת המחדל של ה MW6, כלומר DHCP, זה עשה לי בעיות בדיוק מהסוג שאתה מתאר. ברגע ששיניתי ל BRIDGE ב MW6 הכל עבד פיקס.
הפעלתי גם את ה FAST ROAMING
-
A1ex
-
- חבר פעיל מאוד

עובד מעולה. תודה רבה!